Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By cabala10
dimik έγραψε:MSI G32CQ4 E2 31.5 Inch WQHD Curved Gaming Monitor - 1500R 2560 x 1440 VA Panel, 170Hz / 1ms, Adaptive Sync, - DP 1.2a, HDMI 2.0b CEC https://amzn.eu/d/0aRTgMw1

Ναι πιο ακριβή αλλά το real estate πληρώνεται και επίσης έχει γρήγορη παράδοση με amazon

< >

αν ειναι να παει σε Curved και va ας παει καλυτερα σε odyssey g5 32 με 10-20 ευρω παραπανω
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Scotch έγραψε:Btw, @mjacob εγκαινιάστηκε (προχείρως, στον τοίχο, που δεν είναι και λευκός) και ο projector. Μαμεί :inlove: Φαντάζομαι σε πανί θα είναι ακόμα καλύτερα.

:iconcool: [καλα κι εγώ 4 χρόνια τώρα σε τοιχο που δεν ειναι λευκός τον έχω, και πανί ακόμα δεν έχω πάρει :lol: ]
Άβαταρ μέλους
By markvag
Zorz έγραψε:Βολεύεσαι με 2 ίντσες λιγότερες;

Δεν ξέρω τι λες εσύ, εγώ ακούω πως οι 2 ίντσες είναι σημαντική διαφορά στο μέγεθος.

Scotch έγραψε:Νομίζω στην περίπτωσή μου μετράει περισσότερο το μέγεθος από την ποιότητα

Να, τα βλέπεις; :rtfm:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Scotch έγραψε:Είναι τέτοια η τιμή, που χαλάλι οι 2". Το μόνο κακό ότι έχει παράδοση 28/7 και θα την ήθελα πιο γρήγορα (24/7 ιδανικά) :(

Αν είναι κρίσιμο να έχεις την οθόνη όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, κοίτα τι υπάρχει και σε Argos ή (Θού, Κύριε, φυλακήν τώ στόματι μου) Currys για άμεση παραλαβή.

dimik έγραψε:1440p σε 27" και spreadsheets σημαίνει.Εικόνα

< >

Έχω 28άρα 4Κ και ομολογουμένως είναι λίγο υπερβολική. Σε 27'-28' το sweet spot είναι 2560x1440 ΙΜΟ.

Scotch έγραψε:Άκυρο, δεν πρέπει να είναι 4g το προηγούμενο. Μάλλον αυτό ή αυτό καλύτερα.

Το προηγούμενο δεν δουλεύει αυτόνομα, θέλει χωριστό dongle.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#868877 Ναι, ευτυχώς ξαναέριξα μια ματιά στο ρούτερ και πρόσεξα ότι δεν κάνει.

Έκανα μια prime συνδρομή για ένα μήνα (που είναι δωρεάν) και έχω βάλει στο καλάθι αυτά (και μένει να πατήσω το κουμπί), με παράδοση την επομένη:
Εικόνα
Σήμερα το βράδυ λέω να κάνω την παραγγελία, αν δεν υπάρχει άλλη πρόταση. Μόνο που η οθόνη αν καταλαβαίνω καλά δεν έχει ηχεία, μικρό το κακό.

Αυτή λες cabala;
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Scotch έγραψε:Ναι, ευτυχώς ξαναέριξα μια ματιά στο ρούτερ και πρόσεξα ότι δεν κάνει.

Έκανα μια prime συνδρομή για ένα μήνα (που είναι δωρεάν) και έχω βάλει στο καλάθι αυτά (και μένει να πατήσω το κουμπί), με παράδοση την επομένη:
Εικόνα
Σήμερα το βράδυ λέω να κάνω την παραγγελία, αν δεν υπάρχει άλλη πρόταση. Μόνο που η οθόνη αν καταλαβαίνω καλά δεν έχει ηχεία, μικρό το κακό.

Αυτή λες cabala;

ναι ισως το καλυτερο vfm απο αυτη την σειρα γενικα και ειναι samsung va οποτε μαυρη μαγεια οπως παντα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
cabala10 έγραψε:ναι ισως το καλυτερο vfm απο αυτη την σειρα γενικα και ειναι samsung va οποτε μαυρη μαγεια οπως παντα

Και διαβάζω στα σχόλια πως έχει και ηχεία, αλλά δεν το βλέπω στα specs...
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Scotch έγραψε:
cabala10 έγραψε:ναι ισως το καλυτερο vfm απο αυτη την σειρα γενικα και ειναι samsung va οποτε μαυρη μαγεια οπως παντα

Και διαβάζω στα σχόλια πως έχει και ηχεία, αλλά δεν το βλέπω στα specs...

δεν εχει
ειχε θεσεις αλλα τωρα ειναι απλα για...design :lol:

τι κουλες απαντησεις ειναι αυτες? εχουν καταλαβει πως το g6 ειχε αλλο μονιτορ? :lol:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Scotch έγραψε::( Χάθηκε να βάλουν και 2 ηχεία;

Αυτή η MSI τι λέει;

34ρα? really pushing it
δεν ξερω δεν μου αρεσε καμια 34ρα που ειδα σε μαγαζια να σου πω νομιζω πως curved 32 ειναι ισως μια χαρα για τα ματια
Άβαταρ μέλους
By Scotch
cabala10 έγραψε:34ρα? really pushing it
δεν ξερω δεν μου αρεσε καμια 34ρα που ειδα σε μαγαζια να σου πω νομιζω πως curved 32 ειναι ισως μια χαρα για τα ματια

Ειλικρινά μόνο η έλλειψη ηχείων με χαλάει στη Samsung και στην MSI που προτάθηκαν. Διαφορετικά δεν θα το έψαχνα άλλο.
Θα μου πεις παίρνεις και κάτι τέτοιο και τελειώνει η υπόθεση.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#869116 Εικόνα

Ξέρει κάποιος γιατί μου βγάζει συχνά πυκνά αυτό εδώ το pop up για login όταν μπαίνω σε εφαρμογές της MS?