Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
dimitrisB έγραψε:@ mjacob :Τα χαιρετίσματά μου ! :)
https://s6.postimg.org/7d81761xt/DSCN0448_1.jpg

ΥΓ : Και για να μην έχεις άλλες αμφιβολίες, πρόσεξε πως η ομπρέλλα της τελευεταίας (απ΄τις προηγούμενες 3 ) φωτό, είναι η ίδια αλλά κλεισμένη σήμερα, στη θήκη της ! :superman:
:lol: :s_bye

:lol: :thumbsup: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#328497 Το μεγάλο σπίτι , και δη μονοκατοικία >200 τμ, (το παρόν είναι πολύ μεγαλύτερο), θέλει νοικοκυρά (για καθαριότητα-διακόσμηση κλπ) αλλά και νοικοκύρη (για μαστοριλίκια- συντήρηση κλπ) με πολύ χρόνο διαθέσιμο και κάποια .... @@ !!! :innocent:
:lol:

Αν δεν έχεις χρήμα για να "μισθώνεις" προσωπικό για τα παραπάνω, ... κάηκες ! :dizzy:
Και επειδή εμείς :
1/ Δεν έχουμε πλέον
2/ Δεν θέλουμε γιατί είμαστε ανικανοποίητοι-λεπτολόγοι κλπ,
οπότε ακόμα και τις καλύτερες οικονομικά εποχές , ...... δεν,
για να το φέρουμε βόλτα και να το κρατάμε σε ένα επίπεδο, η σύζυγος δαπανά κατ'ά μ.ο. 3-4 ώρες ημερησίως (εκτός χρόνου για μαγείρεμα-πλυσιμο-σιδέρωμα) και άλλες 2-3 εγώ για ... πινελιές κλπ.

Having the above in mind , ...... :hmmm: + :oops: + :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By dimik
#328541 Κάτι τέτοια διαβάζω και δεν θα αγοράσω σπίτι ποτέ.... ίσως καμία καμπίνα σε βουνό στην σύνταξη.
Ενοίκιο σε όσον το δυνατόν πιο σύγχρονο διαμέρισμα και σε πολυκατοικία με διαχείριση από ιδιωτική εταιρία στα πάντα και τέλος.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimik έγραψε:Κάτι τέτοια διαβάζω και δεν θα αγοράσω σπίτι ποτέ.... ίσως καμία καμπίνα σε βουνό στην σύνταξη.
Ενοίκιο σε όσον το δυνατόν πιο σύγχρονο διαμέρισμα και σε πολυκατοικία με διαχείριση από ιδιωτική εταιρία στα πάντα και τέλος.

αυτά που διαβαζεις είναι υπερ του δεοντος υπερβολικα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
dimviii έγραψε:
dimik έγραψε:Κάτι τέτοια διαβάζω και δεν θα αγοράσω σπίτι ποτέ.... ίσως καμία καμπίνα σε βουνό στην σύνταξη.

αυτά που διαβαζεις είναι υπερ του δεοντος υπερβολικα.

Έχοντας τους γονείς σε παρόμοια φάση με πρόσφατη ανακαίνιση +κήπο +εσπρεσακι καθημερινως, χωρίς πούρο όμως, ξέρω ότι είναι έτσι, και δεν έχουν 200τμ αλλά μόλις 120 και το συντηρούν για να κάθονται να περιμένουν μια το πολύ 2 φορές τον χρόνο να τους επισκεφθούν τα παιδιά τους.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#328548 ελα ρε συ και οι δικοι σου ασχολούνται με το σπιτι 6-7 ωρες ημερησίως για να είναι αψογο,εκτος από μαγειρεμα πλυσιμο σιδερωμα?
το γκρεμιζουν και το ξαναφτιαχνουν δωματιο δωματιο? :lol:
ρε τι διαβαζουμε εδώ μεσα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#328572 @dimviii
Υπάρχουν πάμπολοι, που δεν ανοίγουν όύτε τα παράθυρα, όχι καθημερινά, αλλά μιά φορά την εβδομάδα, για να ξεβρωμίσει το σπίτι τους.
Μάτια (και χρόνο) εχω, στην ερημιά δεν μένω, .... βλέπω!

Αλλά, ξέρεις, μόνο η δική μου οικογένεια κλ@νει και ιδρώνει! :oops:
:s_bye
Άβαταρ μέλους
By g8777
#328575 Από το να μην ανοίγεις μέχρι την 4ωρη ενασχόληση καθημερινά υπάρχει τεραααααααααααστια απόσταση dimitrisB.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#328577 Αν υπονοείς ότι είμαστε "ψυχάκηδες", εν μέρει να το δεχτώ.

Επίσης:
Εξαρτάται αν θές καθημερινά το σπίτι σου να είναι "επισκέψιμο" και όχι μόνο σε γιορτές ή ... κατόπιν συνεννόησης με τον επισκέπτη.
Και μην ξεχνάτε : Μιλάτε με "μη εργαζόμενους" (άπειρος χρόνος) και ταυτόχρονα, "δραστήριους".

Τέσπα, .... ότι καταλαβαίνετε ! :)
Άβαταρ μέλους
By dimik
dimviii έγραψε:ελα ρε συ και οι δικοι σου ασχολούνται με το σπιτι 6-7 ωρες ημερησίως για να είναι αψογο,εκτος από μαγειρεμα πλυσιμο σιδερωμα?
το γκρεμιζουν και το ξαναφτιαχνουν δωματιο δωματιο?
ρε τι διαβαζουμε εδώ μεσα.

Αν δεν είναι 6-7 και είναι 4-5 ας πούμε τι χάνω?
Είναι 120τμ διαμέρισμα με καμιά 80ρια τμ σοφίτα και αυλή με γκαζόν, δέντρα, κιοσκι, φούρνο/BBQ, συν μικρή αυλή με λουλουδια στην πρόσοψη συν άλλα 120τμ από κάτω της γιαγιάς. Αν βάλεις το ocd της μάνας μου με την καθαριότητα και τις ανάγκες για συντήρηση μιας οικοδομής 30 ετων συν τις 2 αυλές είναι κάποιες ώρες την ημέρα.

Η συμβουλή τους πάντως είναι αν πάρω ποτέ σπίτι να είναι το μικρότερο δυνατόν για να το χαίρομαι και να μην καταλήξω δούλος του σπιτιού.

< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#328584 Τα ίδια έλεγα και εγώ και πήρα 80 τμ και τώρα δεν χωράμε να στριψουμε εδώ μέσα,κυρίως από τα βιβλία

.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#328587 Από τα 80 βέβαια μέχρι τα 320 με 2 αυλές και το πολύ μεγαλύτερο από 200 υπάρχουν και ενδιάμεσα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimitrisB έγραψε:Αν υπονοείς ότι είμαστε "ψυχάκηδες", εν μέρει να το δεχτώ.

ειδες που τελικα ηταν υπερβολες?

dimik έγραψε:Αν δεν είναι 6-7 και είναι 4-5 ας πούμε τι χάνω?

παλι πολλες είναι ρε συ.