Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#49890 Malteze το πανεπιστήμιο του Όσλο (αν δεν απατώμαι το μεγαλύτερο στη Νορβηγία) τι ράνκινγκς έχει;

Μπορεί κανείς να πει ότι είναι καλύτερο του ΤΕΙ Πειραιά ή παίζεται ντερμπάκι;
Άβαταρ μέλους
By dimik
Hannibal έγραψε:
dimik έγραψε:http://www.iefimerida.gr/news/181728/oi ... yzygos-toy

Aσχετο με το quote αλλα σχολιο για το Αβαταρ σου.
Πως και εχεις τον Babington με την φορμα της Energy UAE? :innocent:
Εισαι στα μερη μου? :iconcool:

Δεν ξέρω καν ποιος είναι αυτός, στο avatar είμαι εγώ στην Αχνα στην Κύπρο :lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
EDDIE_147 έγραψε:Malteze το πανεπιστήμιο του Όσλο (αν δεν απατώμαι το μεγαλύτερο στη Νορβηγία) τι ράνκινγκς έχει;

Bλαξ αλέρτ. ΠΡΩΤΟ-ΠΡΩΤΟ λινκ στον γούγλη:

Anders Behring Breivik, who is serving a 21-year sentence, has not been admitted to a degree-granting programme, but will study modules.

Αιντε αγορίνα μου στα τζιφάκια σου, που εκεί το έχεις.
The Ace έγραψε:
giannik1977 έγραψε:Το ανοιχτο παν/μιο;

Έλα ντε...αν και δεν είναι πουθενά στη πρώτη 500αδα, ούτε καν στη 1000αδα, παρόλα αυτά στην παγκόσμια κατάταξη είναι πάνω από σχεδόν όλα τα ΤΕΙ της χώρας, αλλά και πάνω από τα Παν. Θράκης, Αιγαίου και μερικά ακόμα....Δεν είπαμε ότι είναι ΜΙΤ, ούτε Imperial, αλλά τη δουλειά του την κάνει μια χαρά εξ'αποστάσεως

Κάποιος να πει στους τύπους εδώ μέσα ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται :lol:

Όταν βάζεις λινκ κάνε τον κόπο να το ανοίγεις κιόλας :dizzy: Εσύ μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται, γιατί το ΕΑΠ έχει υποχρεωτικές συναντήσεις. Αυτά τα ΟΣΣ που γράφει στον κανονισμό; Α να γεια σου. Ελεος, δηλαδή, όλοι θα πείτε τη δικιά σας; :help:

@κασερι
Εσυ αγορίνα μου είσαι εκτός συναγωνισμού :lol: Σε σένα λέμε πάντα ναι :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Black-eyed
#49926 Πληροφοριακά (και μόνο) οι ΟΣΣ στο ΕΑΠ είναι προαιρετικές. Αν και σε πολλές περιπτώσεις είναι χρήσιμες.

:)
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#49930 Προαιρετικές; Σοβαρά; Σε όλα; Εντύπωση μου κάνει γιατί έχω ουκ ολίγους γνωστούς που κάνουν κάτι 500χιλιόμετρα για 5 ώρες συνάντηση και με εντυπωσιάζει ότι θα μπορουσε να είναι κάτι που μπορεί να αποφύγει. ΟΚ το δέχομαι και λάθος μου αν είναι έτσι.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#49931 Προαιρετικές είναι (ίσως όχι σε όλα), αλλά, στα καλά προγράμματα, αν δεν πας, τον πίνεις.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Corto Maltese έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Malteze το πανεπιστήμιο του Όσλο (αν δεν απατώμαι το μεγαλύτερο στη Νορβηγία) τι ράνκινγκς έχει;

Bλαξ αλέρτ. ΠΡΩΤΟ-ΠΡΩΤΟ λινκ στον γούγλη:

Anders Behring Breivik, who is serving a 21-year sentence, has not been admitted to a degree-granting programme, but will study modules.

Αιντε αγορίνα μου στα τζιφάκια σου, που εκεί το έχεις.

ΘΡΑΣΥΤΑΤΕ ΜΠΟΥΡΔΑ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕ malteze... :inlove: :inlove:

Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία στο θέμα μας αλλά ο Μπρέιβικ δεν έγινε δεκτός για κανονικό πτυχίο γιατί δεν είχε τα προσόντα.

http://www.bbc.com/news/world-europe-24068206

The University of Oslo found that Breivik's existing qualifications did not meet the entry requirements for a degree in political science, but has allowed him to enrol for individual modules

Όπως είπαμε προηγουμένως, δυστυχώς ή ευτυχώς έχουμε περάσει το μεσαίωνα στον οποίο ζούσες και πλέον σπουδές γίνονται και από απόσταση.

Δεν σου κάνει το πανεπιστήμιο του Όσλο; Πάσο.

Για το παρακάτω τι λες;

http://www.wbs.ac.uk/courses/mba/distan ... tAodRTMAeA

Είναι το ΜΒΑ του Warwick πιο σημαντικό από το ΤΕΙ Πειραιά;
Είσαι τελείως μπούρδας και θρασύς;
Έχει νόημα να ασχολείται κανείς σοβαρά με τα flame που αμολάς με την ίδια ευκολία που κλάνεις;

:hmmm: :hmmm: :hmmm:

Απροπό είναι ντροπή για άτομο που εργάζεται σε ευρύτερο χώρο πανεπιστημίου να έχει τέτοια βλακώδη άγνοια για το τι ισχύει εν έτει 2014.
Δε βαριέ...

ΥΓ: Το θέμα είναι ότι μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα από απόσταση χωρίς πρόβλημα και χωρίς υποβάθμιση των σπουδών του.
Το να παρακολουθήσω μια διάλεξη από γιουτούμπη και να στείλω mail με τις απορίες μου στον καθηγητή δεν μου στερεί κάτι, ειδικά για τη συγκεκριμένη σχολή που δεν έχει τεχνικά εργαστήρια (έχει εργαστήρια για εκμάθηση Η/Υ).
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#49944 Το θέμα δεν είναι, αν μπορεί να σπουδάσει από απόσταση(που μπορεί).
Το θέμα είναι οι σπουδές, να μην έρχονται σε αντίθεση με το βασικό. Το οποίο είναι εγκλεισμός του στη φυλακή, για τα υπόλοιπα χρόνια της ποινής του.
Αν ήμουν νομοθέτης 2 επιλογές θα έδινα.
Α) Φοίτηση σε σχολή χωρίς φυσική παρουσία. Αποκλείονται δηλαδή οι τεχνικές σχολές και πολλές πολλές άλλες.
Β) Αν ο κρατούμενος επιθυμεί να σπουδάσει σε μια σχολή με υποχρεωτικές παρακολουθησεις(ιατρική π. χ.) να το κάνει όταν αποφυλακιστει
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
kyr80 έγραψε:Το θέμα δεν είναι, αν μπορεί να σπουδάσει από απόσταση(που μπορεί).
Το θέμα είναι οι σπουδές, να μην έρχονται σε αντίθεση με το βασικό. Το οποίο είναι εγκλεισμός του στη φυλακή, για τα υπόλοιπα χρόνια της ποινής του.
Αν ήμουν νομοθέτης 2 επιλογές θα έδινα.
Α) Φοίτηση σε σχολή χωρίς φυσική παρουσία. Αποκλείονται δηλαδή οι τεχνικές σχολές και πολλές πολλές άλλες.
Β) Αν ο κρατούμενος επιθυμεί να σπουδάσει σε μια σχολή με υποχρεωτικές παρακολουθησεις(ιατρική π. χ.) να το κάνει όταν αποφυλακιστει

Σε σοβαρές χώρες απ' ότι φαίνεται ο παραπάνω προβληματισμός έχει λυθεί --> σπουδές από απόσταση.
Στο κατσαπλιαδιστάν προκύπτουν τα παρακάτω:
- θα βγαίνει μόνο για τα εργαστήρια;
- θα βγαίνει μόνο για εξετάσεις;
- θα βγαίνει πχ 1 φορά το μήνα για να έρχεται σε επαφή με κάποιους καθηγητές για απορίες-διευκρινίσεις κλπ;

Προσπερνώντας το βασικό ότι όλα τα παραπάνω λύνονται με τη βοήθεια της τεχνολογίας, δεν έχω καταλάβει ποιες ακριβώς περιπτώσεις είναι οι απολύτως απαραίτητες από την πλευρά Ρωμανού για να βγαίνει έξω.

Το θέμα σπουδές από τη φυλακή είναι εξαιρετικά σοβαρό και δυστυχώς εξευτελίζεται.
Οι σπουδές από απόσταση δεν είναι καθόλου απλό θέμα και αν επικεντρωνόταν η πλευρά Ρωμανού στο να υπάρχει η τεχνική υποδομή για κάτι τέτοιο θα τους έδινα άπειρο ρησπέκτ.
Τώρα που και οι ίδιοι φανερά δείχνουν ότι ο αγώνας τους είναι ένα μίγμα 'γινάτι+αφορμή για να βγει έξω το παιδί', ακυρώνουν και την πιθανή επιθυμία άλλων φυλακισμένων για σπουδές (από απόσταση).
Άβαταρ μέλους
By gianik
#49958 Εν τω μεταξύ , πλάκα έχουν όλοι οι ''επώνυμοι'' ηθοποιοί , τραγουδιστές αλλά και καθηγητές , εργαζόμενοι νοσοκομείων ( :iconcool: ) , που κόπτονται με ανακοινώσεις συμπαράστασης και διαγγέλματα προς την κυβέρνηση...
Βέβαια αν ρώταγες έναν έναν από δαύτους ξεχωριστά αν εγγυόταν με στέρηση της προσωπικής του ελευθερίας το ενδεχόμενο να μην γυρίσει ποτέ ο σύντροφος στην φυλακή , φαντάζομαι όλοι θα έκαμαν πίσω.. :lol:
Υπομονή όμως σύντροφοι , 29 του μηνός προκυρρήσονται εκλογές , οπότε φαντάζομαι αρχές Φλεβάρη θα έχουν λυθεί όλα αυτά τα θέματα (και ο Καλαματιανός θα γελάει από μια γωνιά.. :iconcool: ).
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
EDDIE_147 έγραψε:Για το παρακάτω τι λες;

http://www.wbs.ac.uk/courses/mba/distan ... tAodRTMAeA

Είναι το ΜΒΑ του Warwick πιο σημαντικό από το ΤΕΙ Πειραιά;
Είσαι τελείως μπούρδας και θρασύς;
Έχει νόημα να ασχολείται κανείς σοβαρά με τα flame που αμολάς με την ίδια ευκολία που κλάνεις;

O-Mι-Τζι!

Τελευταία φορά - δεν επανέρχομαι, έδωσες ωραία περιγραφή το τι κάνεις, μόνο που πας να το χρεώσεις σε μένα - χαριτωμένο
1. Το Μ στο ΜΒΑ σημαίνει Master. Τι να σου εξηγώ τώρα, αλλά θα έπρεπε ακόμα και το πιο γίδι να μπορεί να καταλάβει τι διαφορά στο επίπεδο εμπλοκής του προπτυχιακού με το μεταπτυχιακό.
2. Ακόμα και έτσι είναι εντελώς διαφορετικό να παρακολουθήσεις ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε ως διδασκαλία εξ αποστάσεως παρά να παρακολουθείς ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε για διδασκαλία σε αίθουσα και εργαστήρια. Δεν έχει καμμία σχέση το πόσο ψηλό είναι το επίπεδο του ΤΕΙ στο Αιγάλεω ή πόσο χαμηλό στο Όσλο.
3. Ακόμα και έτσι γιατί το Warwick δίνει μόλις ένα μεταπτυχιακό σε distance learning και όχι όλα του τα προγραμματα σπουδών;
4. Ακόμα και έτσι το compulsory face-to-face five-day module το καταλαβαίνεις ή θες μετάφραση;
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#49961 Ρε συ κορτο, θα αρχίσεις να μιλάς και να φέρεσαι σαν άνθρωπος;;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#49963 Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Χαράλαμπος Αθανασίου, προβλέπει χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας σε όλους τους κρατούμενους φοιτητές και σπουδαστές, χωρίς περιορισμούς, με ηλεκτρονική επιτήρηση (βραχιολάκι). -

http://stokokkino.gr/article/1000000000 ... kolouthisi

Tελειωσε το θεμα...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#49965 Πόσο ακόμα χαμηλά θα πέσει το πολιτικό σύστημα;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#49966 Παραδέχομαι είσαι καθυστερημένος ανωτάτου επιπέδου. :s_howdy

1. :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: Στο μεταπτυχιακό μου σε δημόσιο ΑΕΙ είχα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ. Σκέψου κάποιο άλλο αστείο να πεις. Κάτι με τελευταίο κομμουνιστή Πόντιο έχεις;

2. Το τμήμα του Ρωμανού έχει εργαστήρια εκμάθησης Η/Υ. Πέραν αυτού τίποτα άλλο δεν απαιτεί φυσική παρουσία. Και αυτό βέβαια λύνεται. Η δυσκολία δεν είναι τόσο στην πλευρά της σχολής όσο στην πλευρά της φυλακής.
Αμφιβάλλω αν ο αγώνας του προσεγγίζει κάτι τέτοιο.

3. :dizzy: Μήπως γιατί αυτό έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση; Θες να πεις ότι είναι πιο εύκολο από ένα μάστερ στο HR; :dizzy: ΛΥΠΗΣΟΥ...

4. Ναι 5 μέρες το χρόνο. :metalo: :metalo: :metalo:
Σε αυτές τις 5 μέρες βασίζεις τη μπούρδα ότι ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ;

ΥΓ: Άσχετο: Με όλη αυτή τη μπουρδολογία μου άνοιξε η όρεξη για ένα μεταπτυχιακούλι εξ' αποστάσεως που σκεφτόμουνα... :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl