Μπορεί κανείς να πει ότι είναι καλύτερο του ΤΕΙ Πειραιά ή παίζεται ντερμπάκι;
Hannibal έγραψε:dimik έγραψε:http://www.iefimerida.gr/news/181728/oi ... yzygos-toy
Aσχετο με το quote αλλα σχολιο για το Αβαταρ σου.
Πως και εχεις τον Babington με την φορμα της Energy UAE?![]()
Εισαι στα μερη μου?
EDDIE_147 έγραψε:Malteze το πανεπιστήμιο του Όσλο (αν δεν απατώμαι το μεγαλύτερο στη Νορβηγία) τι ράνκινγκς έχει;
The Ace έγραψε:giannik1977 έγραψε:Το ανοιχτο παν/μιο;
Έλα ντε...αν και δεν είναι πουθενά στη πρώτη 500αδα, ούτε καν στη 1000αδα, παρόλα αυτά στην παγκόσμια κατάταξη είναι πάνω από σχεδόν όλα τα ΤΕΙ της χώρας, αλλά και πάνω από τα Παν. Θράκης, Αιγαίου και μερικά ακόμα....Δεν είπαμε ότι είναι ΜΙΤ, ούτε Imperial, αλλά τη δουλειά του την κάνει μια χαρά εξ'αποστάσεως
Κάποιος να πει στους τύπους εδώ μέσα ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται :lol:
Corto Maltese έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Malteze το πανεπιστήμιο του Όσλο (αν δεν απατώμαι το μεγαλύτερο στη Νορβηγία) τι ράνκινγκς έχει;
Bλαξ αλέρτ. ΠΡΩΤΟ-ΠΡΩΤΟ λινκ στον γούγλη:
Anders Behring Breivik, who is serving a 21-year sentence, has not been admitted to a degree-granting programme, but will study modules.
Αιντε αγορίνα μου στα τζιφάκια σου, που εκεί το έχεις.
The University of Oslo found that Breivik's existing qualifications did not meet the entry requirements for a degree in political science, but has allowed him to enrol for individual modules

kyr80 έγραψε:Το θέμα δεν είναι, αν μπορεί να σπουδάσει από απόσταση(που μπορεί).
Το θέμα είναι οι σπουδές, να μην έρχονται σε αντίθεση με το βασικό. Το οποίο είναι εγκλεισμός του στη φυλακή, για τα υπόλοιπα χρόνια της ποινής του.
Αν ήμουν νομοθέτης 2 επιλογές θα έδινα.
Α) Φοίτηση σε σχολή χωρίς φυσική παρουσία. Αποκλείονται δηλαδή οι τεχνικές σχολές και πολλές πολλές άλλες.
Β) Αν ο κρατούμενος επιθυμεί να σπουδάσει σε μια σχολή με υποχρεωτικές παρακολουθησεις(ιατρική π. χ.) να το κάνει όταν αποφυλακιστει
EDDIE_147 έγραψε:Για το παρακάτω τι λες;
http://www.wbs.ac.uk/courses/mba/distan ... tAodRTMAeA
Είναι το ΜΒΑ του Warwick πιο σημαντικό από το ΤΕΙ Πειραιά;
Είσαι τελείως μπούρδας και θρασύς;
Έχει νόημα να ασχολείται κανείς σοβαρά με τα flame που αμολάς με την ίδια ευκολία που κλάνεις;

Στο μεταπτυχιακό μου σε δημόσιο ΑΕΙ είχα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ. Σκέψου κάποιο άλλο αστείο να πεις. Κάτι με τελευταίο κομμουνιστή Πόντιο έχεις;
Μήπως γιατί αυτό έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση; Θες να πεις ότι είναι πιο εύκολο από ένα μάστερ στο HR;
ΛΥΠΗΣΟΥ...
O Hamilton γιατί δεν έκανε δεύτερη προσπάθεια στο[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]