trident1971 έγραψε:, εφοσον οι κανονες τηρουνται..
Στο βαθμο που μπορουσα να καταλαβω - τηρούνταν.
trident1971 έγραψε:, εφοσον οι κανονες τηρουνται..
Scotch έγραψε:fokion έγραψε:Σε προσφατο ταξιδι στη Σερβια ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ μαγαζι φαγο-ποτο-καφε κ.λ.π. ειχε στην πορτα του ένα αυτοκολητο που ελεγε αν είναι ή δεν είναι καπνιζόντων.
Ήταν πολλά αυτά των μη;
Εδώ δεν το λέμε γιατί είναι όλα καπνιστών (άσχετα αν υπάρχει νόμος που το απαγορεύει)
Alxnks έγραψε:Ε τι παιδευομαστε ρε παιδιά τοτε και δεν αποχωρουμε απο Ευρωπαϊκή και νομισματικη Ενωση, ΝΑΤΟ και όλα αυτα;
Είμαστε αυτάρκης ως χώρα άλλωστε και μπορούμε να υπερασπισθουμε και τα εδαφη μας και όλα τα σχετικα.
Η υψιστη αναγκη του λαού μας για τσιγάρο ας δειξει τον αληθινό δρόμο!
Ο Κατακουζηνός το έλεγε για πλάκα καποτε..."Εμπρός...Πίσω!"
Alxnks έγραψε:Σορρυ αλλα κι οι κουτοφραγκοι καπνιζαν, πχ όταν πρωτοπηγα Αγγλια, στην πορεία έγινε μονο σε designated areas και μετα banned...το έζησα σε κάθε φαση του το θέμα στα χρόνια που έζησα εκει.
Ο περιούσιος λαος μας όμως όχι ε; Του Έλληνα ο τράχηλος στο κάπνισμα ζυγό δεν υπομένει! Εμπρός στον αγώνα!
trident1971 έγραψε:Alxnks έγραψε:Ε τι παιδευομαστε ρε παιδιά τοτε και δεν αποχωρουμε απο Ευρωπαϊκή και νομισματικη Ενωση, ΝΑΤΟ και όλα αυτα;
Είμαστε αυτάρκης ως χώρα άλλωστε και μπορούμε να υπερασπισθουμε και τα εδαφη μας και όλα τα σχετικα.
Η υψιστη αναγκη του λαού μας για τσιγάρο ας δειξει τον αληθινό δρόμο!
Ο Κατακουζηνός το έλεγε για πλάκα καποτε..."Εμπρός...Πίσω!"
Ωπα, ωπα βρε αδερφε...
Δεν συζηταμε να καπνιζουμε την ωρα που η χωρα καιγεται, σε στυλ Νερωνα.
Λεμε απλα οτι αυτο το Σερβικο κολπο ειναι ενδιαφερον.
Ζαρντέν μη καπνιστες, barcode καπνιστες κλπ. να βολευονται ολοι.
Εγω προλαβα λογω ηλικιας να καπνιζω και στο ωδειο διπλα στα Αγγλικα του Αθανασοπουλου, εν ωρα μαθηματος. Σαν τον Tom Waits ημουν, το ουισκι ελειπε.
trident1971 έγραψε:Εγω προλαβα λογω ηλικιας να καπνιζω και στο ωδειο διπλα στα Αγγλικα του Αθανασοπουλου, εν ωρα μαθηματος. Σαν τον Tom Waits ημουν, το ουισκι ελειπε.
δεν καπνίζαμε μέσα, ούτε σε παράδοση ούτε σε εξετάσεις. Και ευτυχώς δλδ γιατί όλο και κάποιο σκηνικό γινόταν αν παίρναμε άδεια να βγούμε για τσιγάρο στην εξέταση.
Εσύ πορωνεσαι με τον 7κις εγώ σου φταίω που σε […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]