Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#228438 σήμερα ήρθε μια σέρβα πελάτισσα και μου είπε ότι πήρε την υπηκοότητα και έγινε ελληνίδα, μάλλον έπρεπε να της πω εγώ ότι θέλω να γίνω σέρβος
Άβαταρ μέλους
By italakias
Scotch έγραψε:
fokion έγραψε:Σε προσφατο ταξιδι στη Σερβια ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ μαγαζι φαγο-ποτο-καφε κ.λ.π. ειχε στην πορτα του ένα αυτοκολητο που ελεγε αν είναι ή δεν είναι καπνιζόντων.

Ήταν πολλά αυτά των μη;
Εδώ δεν το λέμε γιατί είναι όλα καπνιστών (άσχετα αν υπάρχει νόμος που το απαγορεύει :svivhaha: )

Aνοιξε ενα καφε μονο για μη καπνιστες.
Σε εξι μηνες θα εχεις χασει τα λεφτα που εδωσες,θα χρωστας ενοικια και θα βριζεις ολους αυτους τους πελατες που δεν θα ερχονται.
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
#228470 Ε τι παιδευομαστε ρε παιδιά τοτε και δεν αποχωρουμε απο Ευρωπαϊκή και νομισματικη Ενωση, ΝΑΤΟ και όλα αυτα;
Είμαστε αυτάρκης ως χώρα άλλωστε και μπορούμε να υπερασπισθουμε και τα εδαφη μας και όλα τα σχετικα.

Η υψιστη αναγκη του λαού μας για τσιγάρο ας δειξει τον αληθινό δρόμο!
Ο Κατακουζηνός το έλεγε για πλάκα καποτε..."Εμπρός...Πίσω!"
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
#228486 Σορρυ αλλα κι οι κουτοφραγκοι καπνιζαν, πχ όταν πρωτοπηγα Αγγλια, στην πορεία έγινε μονο σε designated areas και μετα banned...το έζησα σε κάθε φαση του το θέμα στα χρόνια που έζησα εκει.
Ο περιούσιος λαος μας όμως όχι ε; Του Έλληνα ο τράχηλος στο κάπνισμα ζυγό δεν υπομένει! Εμπρός στον αγώνα!
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Alxnks έγραψε:Ε τι παιδευομαστε ρε παιδιά τοτε και δεν αποχωρουμε απο Ευρωπαϊκή και νομισματικη Ενωση, ΝΑΤΟ και όλα αυτα;
Είμαστε αυτάρκης ως χώρα άλλωστε και μπορούμε να υπερασπισθουμε και τα εδαφη μας και όλα τα σχετικα.

Ωπα, ωπα βρε αδερφε...
Δεν συζηταμε να καπνιζουμε την ωρα που η χωρα καιγεται, σε στυλ Νερωνα.
Λεμε απλα οτι αυτο το Σερβικο κολπο ειναι ενδιαφερον.
Ζαρντέν μη καπνιστες, barcode καπνιστες κλπ. να βολευονται ολοι.

Εγω προλαβα λογω ηλικιας να καπνιζω και στο ωδειο διπλα στα Αγγλικα του Αθανασοπουλου, εν ωρα μαθηματος. Σαν τον Tom Waits ημουν, το ουισκι ελειπε. :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Alxnks έγραψε:Σορρυ αλλα κι οι κουτοφραγκοι καπνιζαν, πχ όταν πρωτοπηγα Αγγλια, στην πορεία έγινε μονο σε designated areas και μετα banned...το έζησα σε κάθε φαση του το θέμα στα χρόνια που έζησα εκει.
Ο περιούσιος λαος μας όμως όχι ε; Του Έλληνα ο τράχηλος στο κάπνισμα ζυγό δεν υπομένει! Εμπρός στον αγώνα!

άλλο οι κοτόφραγκοι, γερμανοί βόρειοι ευρωπαίοι γενικά, άλλο νότιοι ευρωπαίοι ιταλίες ισπανίες και κάποιες εναλλακτικές περιοχές στο κέντρο της αθήνας και άλλο η ελλάδα

εμείς είμαστε κατηγορία βαλκάνια οθωμανική αυτοκρατορία :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
trident1971 έγραψε:
Alxnks έγραψε:Ε τι παιδευομαστε ρε παιδιά τοτε και δεν αποχωρουμε απο Ευρωπαϊκή και νομισματικη Ενωση, ΝΑΤΟ και όλα αυτα;

Ωπα, ωπα βρε αδερφε...
Δεν συζηταμε να καπνιζουμε την ωρα που η χωρα καιγεται, σε στυλ Νερωνα.
Λεμε απλα οτι αυτο το Σερβικο κολπο ειναι ενδιαφερον.
Ζαρντέν μη καπνιστες, barcode καπνιστες κλπ. να βολευονται ολοι.

Εγω προλαβα λογω ηλικιας να καπνιζω και στο ωδειο διπλα στα Αγγλικα του Αθανασοπουλου, εν ωρα μαθηματος. Σαν τον Tom Waits ημουν, το ουισκι ελειπε. :svivhaha:

Στη Ζαρντεν να πας εσυ μαζί με τους παππουκες! Στην barcode να πηγαίνουν όσοι δεν βρίσκουν τραπέζι στις αλλες, σαν τελευταια επιλογή.
Εμας τους νεανιες ασε μας να πηγαίνουμε στα ακαπνα Ημερολόγιο, daluz, mikel, sense, why not, ebony κτλ!
Bytheway...αν σε βγάλει ο δρόμος σου προς τα εδώ σφύρα, να το συζητησουμε over coffee το θέμα :p
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
trident1971 έγραψε:Εγω προλαβα λογω ηλικιας να καπνιζω και στο ωδειο διπλα στα Αγγλικα του Αθανασοπουλου, εν ωρα μαθηματος. Σαν τον Tom Waits ημουν, το ουισκι ελειπε. :svivhaha:

κι εγώ λόγω ηλικίας πρόλαβα να καπνίζουμε την ώρα που δίναμε μάθημα :lol:

μετά σταμάτησε πρακτικά το κάπνισμα στα αμφιθέατρα, αλλά όχι δεν έφτανε αυτό παραπονιόνταν και για τους διαδρόμους :help:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#228501 Πότε γινόταν αυτό;
Δλδ σκάγατε με τα τασάκια σας; :lol:
2000 πάντως που ήμουν φοιτητής (ΑΠΘ) δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα. Ούτε στις εξετάσεις ούτε στο μάθημα εννοείται.
Ούτε κάπνισμα μέσα στους διαδρόμους της σχολής. Μόνο στο φουαγιέ.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#228506 Πολυτεχνειο ΑΠΘ μια χαρα καπνιζαν σε εξετάσεις. Εδω καπνιζαν καθηγητες την ωρα της παραδοσης. Ειχα 2 τετοιους. Ο ενας santé και ο αλλος Καρελια κασετινα αφιλτρο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Chris
#228511 Τα ρόθμανς ξέχασες :lol:

Μετσόβιο πάντως από 2002 έως :lipsealed: δεν καπνίζαμε μέσα, ούτε σε παράδοση ούτε σε εξετάσεις. Και ευτυχώς δλδ γιατί όλο και κάποιο σκηνικό γινόταν αν παίρναμε άδεια να βγούμε για τσιγάρο στην εξέταση.