Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
ψηνομαι αγρια για αυτα!!!!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#673154 Απο τα αποτελεσματα και μονο φαινεται οτι εγινε μπαχαλο με το mixed GT3-GT4. Και απο τα σχολια που διαβασα στο group, δεν αρεσε το πειραμα στα παιδια. Αναμενομενο! Σιγουρα ξεχωριστοι αγωνες θα ειναι πολυ καλυτερα. Το θετικο ειναι οτι ειχατε ρεκορ συμμετοχων :thumbsup:

Παμε τωρα στο παιχνιδι μετα απο μερικα ακομα γυρακια που εκανα...
- Εχουν κανει απιστευτη δουλεια με το BoP (Balance or Performance). 3-4 αμαξια που δοκιμασα ειναι πολυ κοντα σε χρονους και πλεον η επιλογη εχει να κανει με το οδηγικο στυλ ή την καψουρα του καθενος για συγκεκριμενη μαρκα.
- Τα default setups ειναι επιτελους πολυ καλα. Βεβαια και παλι θελει στησιμο, αλλα τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα απο το παλιο assetto corsa. Εκει τα μισα αμαξια απλα δεν οδηγιοντουσαν με default setup.
- Τα αμαξια ακουνε καλυτερα στις αλλαγες στο στησιμο. Στο παλιο οι μισες ρυθμισεις ηταν σχεδον τζουφιες κι οσο και να τις αλλαζες, ειχαν ελαχιστη διαφορα στην οδηγικη συμπεριφορα του αμαξιου.
- Πολυ πιο βολικο που εχεις ολα τα μενου του παιχνιδιου ενω εισαι μεσα στην πιστα και δεν πρεπει να βγεις εξω στο κεντρικο μενου για να κανεις αλλαγες.
- Multiplayer δεν εχω παιξει ακομα, αλλα απο οσα διαβασα εκει ειναι που εχει γινει πραγματικα απιστευτη δουλεια σε σχεση με το παλιο assetto.

Κατα τ' αλλα συνεχιζω να πιστευω οτι το παρακανανε ευκολο το παιχνιδι. Θελανε να δωσουνε αλλη οδηγικη κατευθυνση και περισσοτερο κρατημα σε σχεση με το παλιο, αλλα το πηγανε στο αλλο ακρο. Μεχρι χθες σκεφτομουνα μπας και ειναι ιδεα μου, αλλα σημερα ειδα στο γκρουπακι οτι κι αλλα παιδια λεγανε το ποσο μη αναμενομενα"ευκολο" τους φανηκε. Βεβαια για να βγαλεις χρονους ειναι παλι δυσκολο και θελει πολυ συγκεκριμενο τροπο οδηγησης. Αλλα να λιωνεις 550 αλογα πισωκουνα και να μη λεει να γυρισει με τιποτα ο κωλος, δε μου καθεται καλα...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:ψηνομαι αγρια για αυτα!!!!

Ακομα να τα παρεις ρε Γιωργο? :hmmm:

Γερνας και χανεις τα αντανακλαστικα σου σιγα σιγα :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#673185 Ναι το σημαντικο ειναι οτι πλεον τα αυτοκινητα ειναι πολυ πιο κοντα μεταξυ τους. Και αυτο ειναι και κατι που ακομα διορθωνουν, τα τελευταια Update βελτιωναν και αυτο το σημειο. Πριν μερικες release ειδαν οτι τα 911.2 ειχαν πλεονεκτημα και με τα προσφατα update εκαναν διορθωτικες κινησεις.
Επομενος αγωνας θα ειναι σε 2 βδομαδες και λεμε να κανουμε 1 Sprint race με GT3 κι ενα με GT4.
Αλλα μεχρι τοτε εχουμε Silverstone στο AC με BTCC σημερα και GT3 την αλλη βδομαδα. Ερχεται και Lockdown να εχουμε να ασχολουμαστε... :lol: :s_gamer
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
George_Prix έγραψε:
Geo f1 έγραψε:ψηνομαι αγρια για αυτα!!!!

Ακομα να τα παρεις ρε Γιωργο? :hmmm:

Γερνας και χανεις τα αντανακλαστικα σου σιγα σιγα :s_tongue

χαχαχ το ψυριζω μωρε. Κοιταω videos κλπ. Εχουν και πολλες ρυθμισεις και ξερεις πολυ καλα οτι με αυτα δεν τα παω και πολυ καλα.
Ειναι λεει μεγαλο βημα σε σχεση με αυτα που εχουμε τωρα.
Άβαταρ μέλους
By timkoul
George_Prix έγραψε:Κατα τ' αλλα συνεχιζω να πιστευω οτι το παρακανανε ευκολο το παιχνιδι. Θελανε να δωσουνε αλλη οδηγικη κατευθυνση και περισσοτερο κρατημα σε σχεση με το παλιο, αλλα το πηγανε στο αλλο ακρο. Μεχρι χθες σκεφτομουνα μπας και ειναι ιδεα μου, αλλα σημερα ειδα στο γκρουπακι οτι κι αλλα παιδια λεγανε το ποσο μη αναμενομενα"ευκολο" τους φανηκε. Βεβαια για να βγαλεις χρονους ειναι παλι δυσκολο και θελει πολυ συγκεκριμενο τροπο οδηγησης. Αλλα να λιωνεις 550 αλογα πισωκουνα και να μη λεει να γυρισει με τιποτα ο κωλος, δε μου καθεται καλα...

Ολα τα αλλα ειναι οπως τα λες ακριβως, συμφωνω σε ολα.
Εδω απλα δεν νομιζω οτι ειναι το θεμα οτι το κανανε πιο ευκολο. Εγω μια περιοδο προσπαθουσα να πεσω κατω απο τα 2λεπτα στο Silverstone, κατι που με F488 δεν ειναι ηταν ευκολο τοτε με τα Update της συγκεκριμενης περιοδου (δεν ξερω αν τα αλλαξαν με τα 2 - 3 τελευταια update). Οταν περνουσα καποια συγκεκριμενα ορια σε καποια σημεια, εκανα κατι εξοδους που πιστευα οτι θα τρυπησω κανα τοιχο σε κανα σπιτι εξω απο την πιστα. Σταματαγα να σβουραω και δεν ηξερα που ειμαι.
Θελω να πω οτι ισως αυτο που εκαναν ειναι οτι μεχρι ενα 80% ισως, δεν μπορεις να κανεις και κατι τραγικο. Αλλα οταν παιζεις στο τελευταιο 5% και ψαχνεις τα τελευταια δεκατα, η εξοδος ειναι δυνατη....
Αλλα και κατι αλλο σημαντικο. Στο AC αν αρχισει να γυριζει, δεν μαζευεται με τιποτα οσο αναποδο κι αν κανεις. Στο ACC μαζευεται αν το κανεις σωστα. Δυσκολο μεν αλλα οχι ακατορθωτο. Πιο σωστο λοιπον σε αυτο τον τομεα.
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#673456 BTCC στο Silverstone χτες. Πρωτος αγωνας εκκινηση βασει quali, δευτερος εκκινηση με αντεστραμενη σειρα καταταξης του πρωτου αγωνα. Τα αποτελεσματα εν αναμονη του βιντεο:
https://simresults.net/201106-V8c?fbclid=IwAR0zNz9-fNELPWZBEY2PXcfdnF-Fbut4thTi2btEHcE8GC5zodUctD2VHvA
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
timkoul έγραψε:
George_Prix έγραψε:Κατα τ' αλλα συνεχιζω να πιστευω οτι το παρακανανε ευκολο το παιχνιδι. Θελανε να δωσουνε αλλη οδηγικη κατευθυνση και περισσοτερο κρατημα σε σχεση με το παλιο, αλλα το πηγανε στο αλλο ακρο. Μεχρι χθες σκεφτομουνα μπας και ειναι ιδεα μου, αλλα σημερα ειδα στο γκρουπακι οτι κι αλλα παιδια λεγανε το ποσο μη αναμενομενα"ευκολο" τους φανηκε. Βεβαια για να βγαλεις χρονους ειναι παλι δυσκολο και θελει πολυ συγκεκριμενο τροπο οδηγησης. Αλλα να λιωνεις 550 αλογα πισωκουνα και να μη λεει να γυρισει με τιποτα ο κωλος, δε μου καθεται καλα...

Ολα τα αλλα ειναι οπως τα λες ακριβως, συμφωνω σε ολα.
Εδω απλα δεν νομιζω οτι ειναι το θεμα οτι το κανανε πιο ευκολο. Εγω μια περιοδο προσπαθουσα να πεσω κατω απο τα 2λεπτα στο Silverstone, κατι που με F488 δεν ειναι ηταν ευκολο τοτε με τα Update της συγκεκριμενης περιοδου (δεν ξερω αν τα αλλαξαν με τα 2 - 3 τελευταια update). Οταν περνουσα καποια συγκεκριμενα ορια σε καποια σημεια, εκανα κατι εξοδους που πιστευα οτι θα τρυπησω κανα τοιχο σε κανα σπιτι εξω απο την πιστα. Σταματαγα να σβουραω και δεν ηξερα που ειμαι.
Θελω να πω οτι ισως αυτο που εκαναν ειναι οτι μεχρι ενα 80% ισως, δεν μπορεις να κανεις και κατι τραγικο. Αλλα οταν παιζεις στο τελευταιο 5% και ψαχνεις τα τελευταια δεκατα, η εξοδος ειναι δυνατη....
Αλλα και κατι αλλο σημαντικο. Στο AC αν αρχισει να γυριζει, δεν μαζευεται με τιποτα οσο αναποδο κι αν κανεις. Στο ACC μαζευεται αν το κανεις σωστα. Δυσκολο μεν αλλα οχι ακατορθωτο. Πιο σωστο λοιπον σε αυτο τον τομεα.

Καλα φιλε δεν ειπαμε οτι ειναι λες και πας στη δουλεια με κανενα αμαξακι 70 αλογα. Παραμενει δυσκολο, ακομα χανεται ο ελεγχος στο οριο και για να κατεβασεις χρονους θελει ΠΟΛΥ δουλεια. Απλα η γενικη αισθηση του ACC ειναι ευκολοτερη απο το κανονικο αμαξι κατα την αποψη μου, ενω στο παλιο AC ηταν λιγο δυσκολοτερη απο το κανονικο. Με λιγα λογια πηγαν απο το ενα ακρο στο αλλο. Δε βρηκαν τη χρυση τομη που θα επρεπε κατα την αποψη μου.

Οπως ειπα απο την αρχη, κατι στο οποιο καταληγω με ακομα μεγαλυτερη σιγουρια ακουγοντας τις περιγραφες των υπολοιπων παιδιων, ειναι οτι το ΑCC ειναι σα να εχει το stability control στο ON (ενω φυσικα το εχω στο OFF). Αυτη ακριβως την αισθηση ειχα οταν πρωτοξεκινησα να παιζω AC και το ειχα στο ON. Αισθανομουνα οτι το παιχνιδι μου διορθωνει τις χοντραδες. Καλους χρονους δεν εβγαζα τοτε βεβαια, αλλα εκανα ενα ευχαριστο γυρω-γυρω ολοι στην πιστα.

Αλλα σε γενικες γραμμες το παιχνιδι ειναι πολυ βελτιωμενο, το AC "σβηνει" σιγα σιγα, οποτε ACC all the way...
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 07 Νοέμ 2020, 11:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
timkoul έγραψε:BTCC στο Silverstone χτες. Πρωτος αγωνας εκκινηση βασει quali, δευτερος εκκινηση με αντεστραμενη σειρα καταταξης του πρωτου αγωνα. Τα αποτελεσματα εν αναμονη του βιντεο:
https://simresults.net/201106-V8c?fbclid=IwAR0zNz9-fNELPWZBEY2PXcfdnF-Fbut4thTi2btEHcE8GC5zodUctD2VHvA

Απ΄οτι βλεπω στα αποτελεσματα εγινε χαμουλης. Ειχατε μικρες διαφορες σε χρονους και το reverse grid εδειξε να μπλεκει ακομα περισσοτερο τα πραγματα. Λογικα θα τον χαρηκατε πολυ τον αγωνα. Μπραβο σας :s_smile
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#673534 Καμπαλα (θα εξηγησω στη συνεχεια γιατι ξεκιναω με σενα :s_tongue) και λοιποι φιλοι, εχω καλα (1), κακα (2) και επισης εχω και πολυ κακα νεα (3).

1) Το καλα νεα ειναι οτι σκεφτηκα χωρο που μπορω να διαμορφωσω και να φτιαξω το racing sim setup των ονειρων μου. Μεχρι τωρα δε μπορουσα καν να ψαχνω τα αγαθα προς πωληση και να ονειρευομαι πιθανη αναβαθμιση, γιατι το τωρινο μου setup ηταν το μονο που με την ανοχη της οικογενειας μου χωρουσε στο σαλονι εστω και οριακα. Πλεον εχω στοχο, μπορω να ονειρευτω. Και αυτο απο μονο του ειναι μια ευχαριστη αισθηση, ακομα και αν δεν καταφερεις ποτε να πραγματοποιησεις τα ονειρα σου!

2) Το πρωτο κακο νεο ειναι οτι για μια πολυ καλη αναβαθμιση υλικων (wheel base, τιμονι, rig, πεταλια, PC, monitors) χρειαζομαι 7 εως 12 χιλιαρικα, αναλογα με το ποσο θα ξεφυγω στα ονειρα. Επισης η διαμορφωση του χωρου θελει λεφτα. Πρεπει να φωναξω ανθρωπο να μιλησουμε, αλλα δεν το κοβω να γινεται με λιγοτερα απο 2-3 χιλιαρικα.

3) Για το τελος αφησα το πραγματικα κακο νεο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ :lol:

Μετα απο ωριμη σκεψη, κατεληξα οτι τα πραγματα πρεπει να γινουν αργα και βημα βημα. Καινουργιο τιμονι, wheel base και πεταλια που ειναι τα χοντρα εξοδα θα περιμενουν για πολυυυυ ακομα. Και για να ειμαι δικαιος, αυτα που εχω τωρα δεν ειναι τοσο χαλια, οποτε δε θα δω τεραστια διαφορα. To rig που εχω τωρα ειναι σπαστικο με την κολωνα αναμεσα στα ποδια μου, αλλα επισης μπορει να περιμενει. Οποτε η μοναδικη πιθανη αναβαθμιση που εχει απομεινει ωστε να δω μεγαλη διαφορα στο παιχνιδι και να αξιζει να κανω το εξοδο της διαμορφωσης του νεου χωρου, ειναι να μεταφερω ολα τα υπολοιπα υλικα εχω οπως ειναι και απλα να βαλω ενα triple monitor. Ετσι κι αλλιως φευγοντας απο το σαλονι, χανω την 65αρα την LG και ψαχνω για monitor(s).

Τωρα ομως ειναι που μπλεκονται τα πραγματα και που θα πρεπει να τα ξεμπλεξει ο Καμπαλα. Το triple monitor δεν ειναι μονο το κοστος των τριων monitors. Το θεμα ειναι να τα σηκωνει το PC σου. Και το δικο μου αποκλειεται να τα σηκωνει αφου οπως θυμασαι δεν ηταν τιποτα σπουδαιο.
Μετα απο αρκετο διαβασμα κατεληξα οτι το ιδανικο setup ειναι 3 x 31.5" curved monitors με αναλυση 2560x1440.

Το φλεγον ερωτημα τωρα!!! Τι καρτες (λογικα crossfire or sli) γραφικων πρεπει να εχει ενα PC ωστε να σηκωσει αυτα τα 3 monitors σε φουλ αναλυση? CPU? RAM?

Να ξερω περιππου ποσο παει το μαλλι και να εχω στην ακρη του μυαλου μου ενα στοχο :s_smile
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#673547 Μια τετοια νομιζω
https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-graf ... hrase=3090
:s_tongue
Νομιζω και με 3 27αρες μια χαρα θα ειναι η φαση. Γενικα μπαινεις σε περιεργα μονοπατια αγαπητε που οπως καλα ειπες ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ.
Γενικα ψαξτο καλα γιατι υπαρχουν πολλες λυσεις.
Γνωστος μου πχ εχει κανει ενα τετοιο set up που το βρισκω εξαιρετικο.
Εικόνα
Εχει βαλει μια 49αρα και το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο.
Καλη επιτυχια στο project.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#673548 για τα ματια σου και μονο καλυτερα να παρεις μια μονη curved οθονη https://www.skroutz.gr/s/12177840/Samsu ... nitor.html

δεν υπαρχει καλυτερη
περαν τουτου οσες πιο πολλες οθονες βαζεις τοσο χειροτερα για την δεη κυριως γιατι η καρτα θα πρεπει να λειτουργει σε μεγαλυτερη συχνοτητα οποτε και θα καιει παραπανω ακομη και στο idle ..
οσο για καρτες ειδες.. ριχνουν ξυλο παντου τωρα αν πας για νεο πισι μονοδρονος πια η amd με τον zen 3 αν καταφερεις και βρεις εναν 5700χ σε λογικη τιμη τον χτυπας
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
cabala10 έγραψε:για τα ματια σου και μονο καλυτερα να παρεις μια μονη curved οθονη https://www.skroutz.gr/s/12177840/Samsu ... nitor.html

δεν υπαρχει καλυτερη

Υπαρχει
https://www.skroutz.gr/s/24106435/Samsu ... nitor.html
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Geo f1 έγραψε:
cabala10 έγραψε:για τα ματια σου και μονο καλυτερα να παρεις μια μονη curved οθονη https://www.skroutz.gr/s/12177840/Samsu ... nitor.html

δεν υπαρχει καλυτερη

Υπαρχει
https://www.skroutz.gr/s/24106435/Samsu ... nitor.html

καλη τυχη να βρεις καρτα να κανει render στα 5k :lol: