Παμε τωρα στο παιχνιδι μετα απο μερικα ακομα γυρακια που εκανα...
- Εχουν κανει απιστευτη δουλεια με το BoP (Balance or Performance). 3-4 αμαξια που δοκιμασα ειναι πολυ κοντα σε χρονους και πλεον η επιλογη εχει να κανει με το οδηγικο στυλ ή την καψουρα του καθενος για συγκεκριμενη μαρκα.
- Τα default setups ειναι επιτελους πολυ καλα. Βεβαια και παλι θελει στησιμο, αλλα τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα απο το παλιο assetto corsa. Εκει τα μισα αμαξια απλα δεν οδηγιοντουσαν με default setup.
- Τα αμαξια ακουνε καλυτερα στις αλλαγες στο στησιμο. Στο παλιο οι μισες ρυθμισεις ηταν σχεδον τζουφιες κι οσο και να τις αλλαζες, ειχαν ελαχιστη διαφορα στην οδηγικη συμπεριφορα του αμαξιου.
- Πολυ πιο βολικο που εχεις ολα τα μενου του παιχνιδιου ενω εισαι μεσα στην πιστα και δεν πρεπει να βγεις εξω στο κεντρικο μενου για να κανεις αλλαγες.
- Multiplayer δεν εχω παιξει ακομα, αλλα απο οσα διαβασα εκει ειναι που εχει γινει πραγματικα απιστευτη δουλεια σε σχεση με το παλιο assetto.
Κατα τ' αλλα συνεχιζω να πιστευω οτι το παρακανανε ευκολο το παιχνιδι. Θελανε να δωσουνε αλλη οδηγικη κατευθυνση και περισσοτερο κρατημα σε σχεση με το παλιο, αλλα το πηγανε στο αλλο ακρο. Μεχρι χθες σκεφτομουνα μπας και ειναι ιδεα μου, αλλα σημερα ειδα στο γκρουπακι οτι κι αλλα παιδια λεγανε το ποσο μη αναμενομενα"ευκολο" τους φανηκε. Βεβαια για να βγαλεις χρονους ειναι παλι δυσκολο και θελει πολυ συγκεκριμενο τροπο οδηγησης. Αλλα να λιωνεις 550 αλογα πισωκουνα και να μη λεει να γυρισει με τιποτα ο κωλος, δε μου καθεται καλα...