Fiat Panda 7,6l/100km

) δεν πιανει μονο ΑΚΡΙΒΩΣ εκει που βολευεσαι. Τεντωνεις χερια, απλωνεσαι, ψαχνοντας ενα σημειο με σημα και συνειδητοποιεις πως εχει παντου, εκτος απο το σημειο που βρισκεσαι
Chris έγραψε:Κλασικη κατασταση παραλιας που η κωλοwind (τυχαιο παραδειγμα) δεν πιανει μονο ΑΚΡΙΒΩΣ εκει που βολευεσαι. Τεντωνεις χερια, απλωνεσαι, ψαχνοντας ενα σημειο με σημα και συνειδητοποιεις πως εχει παντου, εκτος απο το σημειο που βρισκεσαι
Εχω ενα παρομοιο στο σπιτι μου. Πιανει αψογα σε ολο το σπιτι, σε ολο το υπνοδωματιο, στο 95% του κρεβατιου, αλλα μολις βολευτω στη θεση που σερφαρω και κοιμαμαι, δε φορτωνει ουτε το γκουγκλ
Αγαπάμε Cosmote
Μας κάνει να γυμναζόμαστε, γιατί πρέπει να κόβω βόλτες για να μιλήσω σαν άνθρωπος.
Εντάξει, μωρέ... είμαι και σε δυσπρόσιτο σημείο, στον κάμπο δίπλα στη Δράμα...
Στο λατομείο πάνω στο κατσάβραχο έχουν ακριβώς απέναντι την κεραία (1χλμ περίπου σε ευθεία, χωρίς κανένα εμπόδιο) κι έχουν σήμα καμπάνα!
Πάρε Samsung σου λέει... καλή μάρκα σου λέει...

drdino έγραψε:Απλά με το ένα θα βγάλεις και τρίτο αυτι ενώ με το άλλο κάνεις λίγη γυμναστική

Chris έγραψε:Κλασικη κατασταση παραλιας που η κωλοwind (τυχαιο παραδειγμαXXAAAXAXXA ευχαριστώ...) δεν πιανει μονο ΑΚΡΙΒΩΣ εκει που βολευεσαι. Τεντωνεις χερια, απλωνεσαι, ψαχνοντας ενα σημειο με σημα και συνειδητοποιεις πως εχει παντου, εκτος απο το σημειο που βρισκεσαι
Εχω ενα παρομοιο στο σπιτι μου. Πιανει αψογα σε ολο το σπιτι, σε ολο το υπνοδωματιο, στο 95% του κρεβατιου, αλλα μολις βολευτω στη θεση που σερφαρω και κοιμαμαι, δε φορτωνει ουτε το γκουγκλ
Dimitris_P έγραψε:Cubot... πού το θυμήθηκες; Υπάρχουν ακόμα; Από afasia το 'χες πάρει;

Dimitris_P έγραψε:Cubot... πού το θυμήθηκες; Υπάρχουν ακόμα; Από afasia το 'χες πάρει;
Ανέβηκα από τις σκαλωσιές της οικοδομής στην κορυφ[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]