Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By fokion
#864075 Ερωτηση προς ναυτιλομενους.

Ειχα ( και εχει τωρα η συζηξ ) ενα αρχαιο λαπτοπ που φυτοζωεί απλά και μονο λογω SSD
Αυτο ηταν το προσωπικο μου λαπτοπ ΑΛΛΑ το ειχα ΚΑΙ για δευτερο ή/και on the go για τη δουλεια.
Ειχε και εχει εταιρικό λογαριασμό office 365 και κυριως - κι εδω ειναι το θεμα μου Outlook 365 οπου ειχαν περαστεί κανονικά τα επαγγελματικά μου μαιλ ΑΛΛΑ και τα προσωπικά μου (gmail) στη μπαρα αριστερα ξεχοτιστά μαιλ με δικά τους inbox κλπ κλπ κλπ

ΟΠΟΥ στο gmail λογαριασμό ειχαι κανει και τα σχετικά "θεματικά" φολντερ για προσωπικά μου mail.

Τωρα η εταιρεία μου πηρε λαπτοπ ( βασικά μου το ελεγαν χρονια και το επαιζα δυσκολος. :lol: :lol: :lol: ) ολα που αφορουν τα επαγγελματικά, εχουν περαστει κανονικά, ολα εχουν ανεβει στο εταιρικό onedrive ( πλην κάποιων προσωπικών αρχείων) και στο VPN , το προβλημα μου ειναι πως θα μεταφερω απο το ενα λαπτοπ στο αλλο το λογαριασμό gmail ΜΕ τα φολντερ οπως ειναι φτιαγμενα.

Ναι τα μαιλ δεν ειναι "χαμενα" αν παω απο το λαπτοπ της δουλειας και χρησιμοποιήσω το gmail προγραμμα τα βρισκω, αλλα βεβαια τα φολντερ με τα μαιλ αρχειοθετημενα δεν υφισταται - λογικό ναι το ξερω...

και το ερωτημα. ΠΩΣ μεταφερω τα gmail ΚΑΙ κατηγοριοποιημενα? Κανω εξαγωγή pst απο το παλιο απο το outlook 365 ???? kai με ενα στικακι τα μεταφερω στο αλλο κανοντας import?
Θα ξαναδημιουργηθουν και τα φολντερ στο νεο οπως ηταν στο παλιο??
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#864086 Εγώ στο gmail τα έχω κάνει τα φακελάκια online οπότε τα βλέπω έτσι από όπου και να συνδεθώ.
Ξέρω δεν βοηθάω.....
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#864255 Ο ελεύθερος χώρος στους δίσκους (3 Χ αυτούς) του Synology (DS918+) έχει σχεδόν εξαντληθεί. Υπάρχει θέση για άλλον έναν. Πρέπει να προσθέσω έναν ίδιο ακριβώς ή μπορώ μεγαλύτερο ή/και άλλη μάρκα;
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#864316 Μπορείς να βάλεις και μεγαλύτερο αν έχεις Hybrid Raid.

Υπάρχει μια σελίδα στη synology που βάζεις πόσους δίσκους έχεις, το είδος raid και σου βγάζει τα gb χώρου που θα έχεις

Γράψε raid capacity calculator
Άβαταρ μέλους
By Scotch
PeterPan έγραψε:Μπορείς να βάλεις και μεγαλύτερο αν έχεις Hybrid Raid.
Υπάρχει μια σελίδα στη synology που βάζεις πόσους δίσκους έχεις, το είδος raid και σου βγάζει τα gb χώρου που θα έχεις

Ευχαριστώ.
Μάλλον άλλον έναν 4ρη καταλαβαίνω πως πρέπει να βάλω (σύμφωνα με αυτόν τον υπολογιστή). SHR, ext 4. βλέπω πως έχω.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Scotch έγραψε:
PeterPan έγραψε:Μπορείς να βάλεις και μεγαλύτερο αν έχεις Hybrid Raid.

Ευχαριστώ.
Μάλλον άλλον έναν 4ρη καταλαβαίνω πως πρέπει να βάλω (σύμφωνα με αυτόν τον υπολογιστή). SHR, ext 4. βλέπω πως έχω.

:s_howdy

εγώ τελικά τον έστρωσα τον NAS και βρήκα πίσω τον χώρο που είχα χάσει με τις αλλαγές.
Έστεισα και το drive στα διάφορα laptops και τώρα έχω πρόσβαση Γερμανία-Ελλάδα-Ιατρείο realtime :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
PeterPan έγραψε:
:s_howdy

εγώ τελικά τον έστρωσα τον NAS και βρήκα πίσω τον χώρο που είχα χάσει με τις αλλαγές.
Έστεισα και το drive στα διάφορα laptops και τώρα έχω πρόσβαση Γερμανία-Ελλάδα-Ιατρείο realtime :metalo:

Τι είχε πάθει το δικό σου;

Εμένα αυτό που με απασχολεί κυρίως στο drive είναι η διακοπή ρεύματος εκεί που βρίσκεται το synology. Γι αυτό παραμένω στη λύση Dropbox και onedrive, με backup στο synolgy.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#866329 Σε NAS 4ρι οι δύο σκληροί είναι για data και οι άλλοι δύο για backup; Δηλαδή αν βάλεις 4x8TB θα έχεις 16Τ για backup ;
Επίσης λειτουργεί σαν ενιαίος χώρος όπως και στον 1+1 ή πρέπει να διαλέγεις τι θα πηγαίνει σε κάθε σκληρό;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Dimitris_P έγραψε:Σε NAS 4ρι οι δύο σκληροί είναι για data και οι άλλοι δύο για backup; Δηλαδή αν βάλεις 4x8TB θα έχεις 16Τ για backup ;
Επίσης λειτουργεί σαν ενιαίος χώρος όπως και στον 1+1 ή πρέπει να διαλέγεις τι θα πηγαίνει σε κάθε σκληρό;
Ανάλογα με το είδος του RAID.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#868222 Χρησιμοποιεί κανείς ανατομικά ποντίκια, σαν το Logitech Lift ή το MX Vertical;

Εικόνα

Κάνουν διαφορά στη πράξη;
Άβαταρ μέλους
By dimik
#868227 Ήλθον, ειδον, απηλθον, MX Masters σε γράφειο και σπίτι.

Με τα vertical νιώθω ότι πρέπει να κουνάω όλο το χέρι μέχρι τον ώμο, με τα υπόλοιπα MX μου φαίνεται πιο φυσική η στάση.

Μάλλον έχει να κάνει με το πως λειτουργούν τα νεύρα-μύες με την παλαμη κάθετη.

< >
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#868232 Επίσης βγάζεις το χέρι από το ποντίκι για να πληκτρολογήσεις και στην επαναφορά δεν έχεις υπολογίσει / συνηθίσει το ύψος του ποντικιού και μπαμ δώστου μία (συνέβη πολλάκις)