Ειχα ( και εχει τωρα η συζηξ ) ενα αρχαιο λαπτοπ που φυτοζωεί απλά και μονο λογω SSD
Αυτο ηταν το προσωπικο μου λαπτοπ ΑΛΛΑ το ειχα ΚΑΙ για δευτερο ή/και on the go για τη δουλεια.
Ειχε και εχει εταιρικό λογαριασμό office 365 και κυριως - κι εδω ειναι το θεμα μου Outlook 365 οπου ειχαν περαστεί κανονικά τα επαγγελματικά μου μαιλ ΑΛΛΑ και τα προσωπικά μου (gmail) στη μπαρα αριστερα ξεχοτιστά μαιλ με δικά τους inbox κλπ κλπ κλπ
ΟΠΟΥ στο gmail λογαριασμό ειχαι κανει και τα σχετικά "θεματικά" φολντερ για προσωπικά μου mail.
Τωρα η εταιρεία μου πηρε λαπτοπ ( βασικά μου το ελεγαν χρονια και το επαιζα δυσκολος.
) ολα που αφορουν τα επαγγελματικά, εχουν περαστει κανονικά, ολα εχουν ανεβει στο εταιρικό onedrive ( πλην κάποιων προσωπικών αρχείων) και στο VPN , το προβλημα μου ειναι πως θα μεταφερω απο το ενα λαπτοπ στο αλλο το λογαριασμό gmail ΜΕ τα φολντερ οπως ειναι φτιαγμενα.Ναι τα μαιλ δεν ειναι "χαμενα" αν παω απο το λαπτοπ της δουλειας και χρησιμοποιήσω το gmail προγραμμα τα βρισκω, αλλα βεβαια τα φολντερ με τα μαιλ αρχειοθετημενα δεν υφισταται - λογικό ναι το ξερω...
και το ερωτημα. ΠΩΣ μεταφερω τα gmail ΚΑΙ κατηγοριοποιημενα? Κανω εξαγωγή pst απο το παλιο απο το outlook 365 ???? kai με ενα στικακι τα μεταφερω στο αλλο κανοντας import?
Θα ξαναδημιουργηθουν και τα φολντερ στο νεο οπως ηταν στο παλιο??