Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Dimitris_P έγραψε:Για το S4 mini γνωρίζουμε κάποιο legit πωλητή (ebay/amazon) για αγορά νέας μπαταρίας;

up
(και αν υπάρχουν μεγαλύτερης χωρητικότητας που να χωράνε στο πλαίσιο)
Άβαταρ μέλους
By NickTG
SIHCTR έγραψε:Απαιτήσεις:
    Οθόνη γύρω στις 5 ίντσες, όχι κανα γκουμούτσι!
    Φωτογραφική άνω του μέσου όρου
    Να βγάζει μία μέρα άνετα
    Όσο πιο vanilla android γίνεται. (μακριά από samsung δηλαδή...)
    Τιμή γύρω στα €200-250.

Αν δεν θες οπωσδήποτε Android και με έμφαση στην κάμερα υπάρχει και το lumia 830.
Άβαταρ μέλους
By Mark
Dimitris_P έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Για το S4 mini γνωρίζουμε κάποιο legit πωλητή (ebay/amazon) για αγορά νέας μπαταρίας;

up
(και αν υπάρχουν μεγαλύτερης χωρητικότητας που να χωράνε στο πλαίσιο)

Γιατί να παιδευτείς με ebay για τη δικιά του;
http://www.skroutz.gr/s/3961208/Samsung-EB-B500BE-Galaxy-S4-mini.html

Για να βάλεις μεγαλύτερη μπαταρία θα πρέπει να κάνεις το τηλέφωνο πολύ πιο χοντρό. Οι μεγάλες μπαταρίες έρχονται μαζί με καπάκι(που ποιοτικά η υφή του πλαστικού ενδεχομένως να είναι πολύ χειρότερη από του εργοστασιακού) που προεξέχει επιπλέον κανένα εκατοστό περίπου, και εννοείται ότι η συσκευή είναι αρκετά πιο βαριά μετά. Χώρια που δεν ξέρεις τι ποιότητας θα είναι η μπαταρία, ενδεχομένως να θέλει ψάξιμο.
Δες εδώ ενδεικτικά : http://www.batteryupgrade.gr/shopBrowser.php?shopGroupId=16167761#/shopGroupId/19772600

Εγώ θα έπαιρνα 2 δικές του να τις δούλευα εναλλάξ.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#111305 Μιας και το κουμπί για ξεκλείδωμα οθόνης στο Μοτο είναι για τα μπάζα, υπάρχει απλικασιό που να ξεκλειδώνει την οθόνη με πάτημα επάνω στην οθόνη και μόνο;
Άβαταρ μέλους
By SIHCTR
#111313 Σας ευχαριστώ όλους για τη γρήγορη απόκριση και την ομοφωνία! Τα 16GB του gnex ήταν υπεραρκετά μέχρι τώρα, αλλά για future-proofing μπορεί και να κινηθώ προς τα 32. Αρκεί βέβαια να το βρω και σε καλή τιμή. Στο amazon είναι στα €300. Ελπίζω τώρα με την έλευση του G4 να πέσει λίγο (και να μην το σταματήσουν in the meantime!)

Δεν κοιτάζω προς lumia, μιας και έχω συνηθίσει τον μεγάλο αδερφό της google...

Το Zenphone 2 λέει τίποτα; Με ξενίζει λίγο ο Intel, αλλά μπορεί να μην υπάρχει λόγος ανησυχίας.

bill33 έγραψε:Φοβάμαι να ρωτήσω τι δουλειά κάνεις!!!!

Τίποτα τραγικό, στη μαμά Toyota είμαι. Αλλά το confidentiality είναι αυστηρό.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
CARυοθραύστης έγραψε:Μιας και το κουμπί για ξεκλείδωμα οθόνης στο Μοτο είναι για τα μπάζα, υπάρχει απλικασιό που να ξεκλειδώνει την οθόνη με πάτημα επάνω στην οθόνη και μόνο;

Ειχα αυτο στο Neo V.
https://play.google.com/store/apps/deta ... eenofflock
Πολυ καλο!

.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
CARυοθραύστης έγραψε:Μιας και το κουμπί για ξεκλείδωμα οθόνης στο Μοτο είναι για τα μπάζα, υπάρχει απλικασιό που να ξεκλειδώνει την οθόνη με πάτημα επάνω στην οθόνη και μόνο;

root & custom kernel με double tap to wake :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#111319 Ωραία θα το δοκιμάσω. 'Στω :s_bye
Άβαταρ μέλους
By Mark
#111353 To moto e που πήρα τελικά το έστειλα στο σέρβις και λογικά θα μου το αλλάξουν. Είχε κάτι απίστευτα βολικό για το θέμα που συζητάτε. Όταν το σηκώνεις από κάπου που το έχεις αφήσει, ή το βγάζεις από καμία τσέπη, το καταλαβαίνει χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες του και εμφανίζει ένα εικονίδιο με λουκέτο στην οθόνη χωρίς να την ανάψει ολόκληρη, και σέρνοντάς το ξεκλειδώνει. Χωρίς να πατήσεις κανένα πλήκτρο.

Τη μπαταρία την άφησα στο 37% με 6 ώρες ανοιχτή οθόνη και 35 λεπτά κλήσεων. Τονίζω με όλα ανοιχτά (τοποθεσία, σε 3G, Google now, Bluetooth κλπ).

< Z μου
Άβαταρ μέλους
By elteo
#111354 Μαρκ γιατί σου κάνει εντύπωση η αυτονομία; Εχει μικρότερη οθόνη από το G και μεγαλύτερη μπαταρία.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Mark έγραψε:To moto e που πήρα τελικά το έστειλα στο σέρβις και λογικά θα μου το αλλάξουν. Είχε κάτι απίστευτα βολικό για το θέμα που συζητάτε. Όταν το σηκώνεις από κάπου που το έχεις αφήσει, ή το βγάζεις από καμία τσέπη, το καταλαβαίνει χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες του και εμφανίζει ένα εικονίδιο με λουκέτο στην οθόνη χωρίς να την ανάψει ολόκληρη, και σέρνοντάς το ξεκλειδώνει. Χωρίς να πατήσεις κανένα πλήκτρο.

< Z μου

Smart lock
https://support.google.com/nexus/answer/6093922?hl=en
Άβαταρ μέλους
By Mark
#111360 Ήταν κάτι που περίμενα όταν στο endurance test του gsmarena πέτυχε 82 ώρες (ενώ το g 50, λογικά μετρημένο με kit Kat). Αλλά περίμενα 1-1,5 ώρα sot παραπάνω και δείχνει να τα καταφέρνει καλύτερα. Πολύ ενδιαφέρον θα έχει το νέο g που φοράει την ίδια μπαταρία.

< Z μου
Άβαταρ μέλους
By JBT
#111362 Τελικά φαίνεται να έχει δίκιο ο Σταύρος κι όχι ο Φοκουσανθρωπος...

Δε δούλεψε το απλικασιό.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
CARυοθραύστης έγραψε:Τελικά φαίνεται να έχει δίκιο ο Σταύρος κι όχι ο Φοκουσανθρωπος...

Δε δούλεψε το απλικασιό.

.