Giuseppe Busso έγραψε:kostis20 έγραψε:Μάλλον ΕΣΥ δε καταλαβαίνεις. ΟΛΑ τα εμβόλια μπορεί να έχουν και είχαν επι δεκαετίες παρενέργειες. Αν κάποιοι το ανακαλύψατε τώρα και δε θέλετε να ακούσετε τι σας λέει το 99% της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας δεν έχω τι άλλο να πω. Οπότε αστα αυτά περί άκαμπτης στάσης κτλ .
Μιλάμε ότι εχει γίνει ο μαζικότερος εμβολιασμός στην ιστορία της ανθρωπότητας και οι παρενέργειες είναι αναλογικά απειροελάχιστες.
Τώρα αυτο που έγραψες για τα συμφέροντα ειλικρινά δε το κατάλαβα. Με κατηγόρησες ευθέως πρώτος ότι έχω συμφέροντα οπότε μάλλον εσυ πετάς χαρταετο .
Κάτσε διάβασε μικροβιολογία,φαρμακολογία και επιδημιολογία και μετά τα λέμε.![]()
Εγώ το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι ότι έγινε ο μαζικότερος εξαναγκαστικός εμβολιασμός για μια γρίπη τύπου εποχής, που έχει τις διακυμάνσεις της μέσα στη χρονιά, αλλά και πάλι πεθαίνει κόσμος είτε έχει κάνει 1 ή 2 ή 3 ή 4 τατού στο μπράτσο. Δεν μιλάμε για 1 και 2, αλλά 30, 40, 50, 100 ανθρώπους κάθε μέρα στην Ελλάδα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι τελικά καταφέραμε από όλο αυτό. Ο αλγόριθμος Τσιόδρα περί πόσων σώθηκαν, δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτόν της επιδότησης της ΔΕΗ σήμερα. Εξάλλου με το ίδιο μοτίβο θα τους βγάζουν, δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση.
Αν αυτό έγινε για μια γρίπη, δεν το καταλαβαίνω. Ίσως το καταλάβαινα αν μου έλεγες ότι έγινε το μαζικότερο εμβολιαστικό πείραμα με πρόσχημα έναν ιό, για να γίνουν δοκιμές mRNA εμβολίων για ηπατίτιδα, AIDS, καρκίνο αφενός, παράλληλα με ριζικές αλλαγές στο κοινωνικό σύνολο (τηλεργασία, αχρηματική κοινωνία, βιομετρικές συσκευές προσωπικών δεδομένων όπως τα κινητά). Τότε πάσο.
Μου κάνει εντύπωση που δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ με τα συμφέροντα. Έχω έναν γείτονα γιατρό 50άρη. Είναι φίλος πια. Μια χαρά μου λέει πως δουλεύει το σύστημα, το πλέον βρωμερό στον πλανήτη (ανώτερο και από το χρηματοοικονομικό), για τα lux 3ήμερα σε 5άστερα που πληρώνει η εκάστοτε φαρμακευτική που προτείνει στους πελάτες του προϊόντα τους. Κάπως έτσι χτίζεις 99% της ιατρικής κοινότητας... Τους τελευταίους μήνες μάλιστα πήρε άδεια να κάνει και εμβόλια κορόνας. Έλα τώρα ρε Κωστή. Μου λες ότι ανακάλυψα τώρα εγώ τις παρενέργειες των εμβολίων αλλά εσύ δεν έχεις ανακαλύψει τις παρενέργειες του χρήματος; Με γεια σας με χαράς σας ο καθένας, δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει πως βγάζει ο καθένας το ψωμί του, αλλά μην μας περνάτε για μαλάκες.
Έχω κάτσει και έχω διαβάσει κάποια πράγματα (αρκετά θα έλεγα) περί ιών & φαρμάκων, όταν είχα αρκετό ελεύθερο χρόνο. Αυτά που σου λέω τώρα, είναι από γιατρούς και αντίστοιχους επιστήμονες.
Επίσης και γιατρός αν είναι κάποιος, σίγουρα δεν είναι ο θεός. Ο Bill Gates είναι ένας μη τελειόφοιτος πληροφορικάριος και γράφει βιβλία για το κλίμα χωρίς να είναι μετεωρολόγος ή κλιματολόγος και μιλάει για εμβόλια χωρίς να είναι φαρμακολόγος. O Klaus Schwab του WEF, όντας οικονομολόγος, μιλάει για γενετικές τροποποιήσεις DNA, εμβόλια κλπ. Αυτό περί ιατρών και ιατροδικαστών.
Ξαναλέω, πέθανε ένας διχαστικός παπάς. Αυτός δεν έχει θέση στην Ελληνική Εκκλησία. Ο Χριστός δεν μίλησε για διαχωρισμούς. Και από τη στιγμή που είπες ότι υπάρχουν παρενέργειες, τότε δεν βρίσκω καθόλου ψεκασμένο το άρθρο.
Την ίδια ώρα μάλιστα που λίγους μήνες πριν, ένας κατά πολύ μεγαλύτερης ηλικίας "αρνητής" παπάς , έφυγε για άλλες πολιτείες και εκεί έγινε η δολοφονία του χαρακτήρα του από πάρα πολλούς. Βρίσκω διαφορά ανακλαστικών, δεν νομίζεις;
ΥΓ: Κάνω τον κόπο να σου απαντήσω μακροσκελώς αποκλειστικά σε εσένα, γιατί σε σέβομαι να ξέρεις. Τους λόγους τους ξέρουμε εγώ και εσύ, δεν χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο δημόσια. Απλά μου την έσπασε που εξερράγης με το άρθρο (αρχικά νόμιζα ήταν και προς εμένα). Αν έχεις να απαντήσεις κάτι μπορείς να το κάνεις, αλλά εγώ βάζω τελεία εδώ προς την κουβέντα μας. Φιλικά...EDDIE_147 έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Να είσαι καλά Έντι μου. Εσύ από που ενημερώνεσαι; μη μου πεις: όχι από εδώ και από εκεί.
Για γενικά θέματα λόγω διαστροφής τσεκάρω και τα δυο άκρα των ΡΑΝΚΙΝΞ (πχ και documento και πρωκτοθέμα).
Αν εννοείς για ιατρικά θέματα δεν ψάχνω κάποια ενημέρωση - κάνω ότι μου λέει ο γιατρός μου.
ΦΒ αποφεύγω εκτός αν μιλάμε για καμία άσκηση γυμναστήριο.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Και εγώ ό,τι μου πει ο γιατρός μου κάνω Έντι. Εκτός και αν δεν συμφωνώ μαζί του.
Όπως και ό,τι μου πει ο μηχανικός μου, για το αμάξι.
Ο λογιστής μου για τη δουλειά και ούτω καθεξής.
Δεν στα λέω αυτά ειρωνικά. Όντως έτσι πράττω. Σέβομαι τις επιστήμες, σε αντίθεση με οτιδήποτε κάποιοι πιστεύουν.
Έχω και το "Πίστευε και μη, ερεύνα" μέσα μου όμως.NickTG έγραψε:Εννοείται πως έχουν όλοι συμφέροντα!
Κατά τα άλλα σε αυτό που έβαλες η κόκκινη γραμμή που αναφέρει ο τύπος είναι calls και όχι deaths.
Επίσης αυτό που γράφει για τους μήνες που κρατήθηκε η μελέτη είναι αστείο.
Δεν πρόλαβα να διαβάσω την έρευνα για περισσότερα.
Καλύτερα βρίσε με. Την ειρωνεία τη σιχαίνομαι.A-Viper7 έγραψε:A-Viper7 έγραψε:markvag έγραψε:Τέλος, θα σου εξηγούσα στατιστική, αλλά ξέρω πως θα συνεχίσεις να αφοδεύεις πάνω στους τάφους 30 χιλιάδων συμπολιτών μας που πέθαναν, οπότε δεν έχει νόημα.
Ακριβως αυτο.
Παμε παλι..
Viper κάνεις λάθος παλικάρι μου. Ούτε αφόδευση, ούτε αέρια. Μερικούς ζωντανούς όμως, θέλω όντως να τους χέσω κανονικά. Μην μπεις σε αυτή τη λίστα.
Ποια γρίπη ρε Γιάννη μας δουλευεις? Είχε καμία γρίπη 100 νεκρούς τη μέρα στη χώρα? Επίσης ποιος Τσιωδρας?
Ολη η υφήλιος εχει ακολουθήσει την ίδια τακτική. Και στη Κίνα και στη Ρωσία και στα Εμιράτα ελέγχουν το μυαλό όλων οι φαρμακευτικές για να βγάλουν λεφτά? Ξέρεις πόσους νεκρούς παραπάνω μπορεί να είχαμε χωρίς τα εμβόλια?
Με τη δικιά σου λογική δε θα πρέπει να πας και το πατέρα σου για αγγειοπλαστική αν πάθει έμφραγμα γιατί θα βγάλει λεφτά η εταιρεία που παράγει το Stent.Αφου θεωρείς την ιατρική πουλημένη μη παίρνεις κανενα φάρμακο γιατί και αυτά κάποια φαρμακευτική τα εχει φτιάξει ,όπως και το εμβόλιο. Και βγάζουν λεφτά και σώζουν ζωές. Και οι γιατροί βγάζουν λεφτά.
Επίσης αμα πάει κατι λάθος στη φορολογική σου δήλωση ή στο turbo του Leon δε θα πεθάνει κανένας .Η εξίσωση που κάνεις με την Ιατρική είναι επιεικώς αφελείς ,να μη πω τίποτα χειρότερο.
Τέλος πάντων το ότι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις έναν ιο είναι πρώτα το εμβόλιο και τα αντιικά φάρμακα είναι γνωστο εδω και χρόνια. Πώς να στο πω αυτά που έγιναν δεν ανακαλυφθήκαν τώρα αλλά τα λένε τα βιβλία εδώ και χρόνια!
Τώρα θες να μας πείσεις ότι ολη η ιατρική είναι μια τεράστια συνομωσία των φαρμακευτικών οκ εμεις που το ζουμε κάθε μέρα και βλέπουμε ασθενείς να θεραπεύονται με τις γνώσεις τις ιατρικής διαφωνούμε. Προφανώς και δεν έγιναν όλα σωστά και από τους αρμοδίους ιατρικούς οργανισμούς και από τους γιατρούς γενικά .Σε όλο το κόσμο .Αλλά το γεγονός της πανδημίας ήταν κατι το πρωτοφανές στα τελευταία 100 χρόνια. Έβγαλαν κάποιοι τρελά λεφτά? Ναι αλλά κάτι πρόσφεραν. Απειρες εταιρείες βγάζουν λεφτά στο χώρο της ιατρικής για κάθε χειρουργείο που γίνεται. Για κάθε ασθενή που σώζεται από οποιαδήποτε ασθένεια. Τι σημαίνει αυτό? Ότι δεν υπάρχουν ασθένειες?
Όταν μιλάμε για ιατρική μιλάμε για ένα πολυσύνθετο, πολύπλοκο και πολυπαραγοντικό μηχανισμό που δεν γίνεται να καταλάβεις διαβάζοντας περιστασιακά άρθρα απο το ιντερνέτ .Διαφορέτικές θεραπευτικές απόψεις υπάρχουν σε πολλές ασθένειες αλλά είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες και συνύθως υπάρχουν κατευθυντήριες οδηγίες απο επίσημους οργανισμούς! Επίσης εκφέροντας γνώμη στο ιντερνέτ δεν εχεις και δισεκατομμύρια ανθρώπους να εξαρτώνται απο τη δικιά σου απόφαση. Μπορεί κάποιος από όλους αυτούς που λένε οχι στους εμβολιασμούς ,όχι στο lockdown να μας πει τι θα γινόταν αν ξεφευγε τελείως η πανδημία με τη Δελτα ας πούμε και πέθαιναν εκατομμύρια κόσμου παραπάνω? Ωραία είναι να τα λες αυτά χωρίς να έχεις καμία ευθύνη και απλά να κάνεις έκθεση ιδεών.
Λυπάμαι που στο λεω αλλά το σκεπτικό σου δεν έχει καμία λογική βάση.
Για το θέμα της εκκλησίας που ανέφερες .Λυπάμαι αλλα δε θα βάλω στην ίδια μοίρα τον κάθε τυχαίο ασχετο παπά που δεν εμβολιάζεται γιατι θέλει να ελέγχει σε όλα τα επίπεδα το αφελές ποίμνιο του με τον άνθρωπο που ακολουθεί της οδηγίες της επιστήμης.Επίσης οι δύο περιπτώσεις που αναφέρεις είναι διαφορετικές γιατι ο ένας πέθανε από αυτό που υποστήριζε οτι δεν υπάρχει και οτι θα τον σώσει θεός...Ενώ ο άλλός πέθανε από κατι άσχετο.Ο πεθερός μου πχ επαθε εμφραγμα σε αυτη την ηλικία ακριβώς το 2013 και μετά απο 3 ανακοπές των έσωσαν καποιοι γιατροί. Όχι ο θεός ουτε κάποιος απο το ιντερνετ.

, +1 εδώ.

) με βάσει τα υποκειμενικά κριτήρια της πλειοψηφίας (θεωρώ) του πληθυσμού.