Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
Chris έγραψε:Εχει εξαφανιστει και σε αλλους το κουμπακι maps πανω απο τα αποτελεσματα στο google ή μονο σε εμενα? Ηταν τοσο βολικο..

Αυτο εδω εννοω, αναμεσα στο all και στο images

Εικόνα

(((Μου πήρε λίγο χρόνο να καταλάβω ότι δεν ήταν δικό σου screenshot)))
το δικό μου
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Chris
#859369 Βρε τρικυμίες, σας ρωτάω αν έχει εξαφανιστεί και σε σας και σας βάζω σκρινσοτ με το κουμπάκι στη θέση του, πως γίνεται να είναι δικό μου??? :s_biggrin

Υ.γ. για οδοντιατρικά πηγαινω στον μπαρμπέρη μου
Άβαταρ μέλους
By bill33
Chris έγραψε:Βρε τρικυμίες, σας ρωτάω αν έχει εξαφανιστεί και σε σας και σας βάζω σκρινσοτ με το κουμπάκι στη θέση του, πως γίνεται να είναι δικό μου??? :s_biggrin

Υ.γ. για οδοντιατρικά πηγαινω στον μπαρμπέρη μου

Δεν πρόλαβες που σου έγραφα ότι πρέπει να ψάχνεις για οφθαλμίατρο :lol: :oops:
Κάνεις χρήση ακριβούς τοποθεσίας;
Άβαταρ μέλους
By Chris
#859374 Δεν έχει σημασία η ρύθμιση στο λογαριασμό μου, δοκιμάζω και ινκόγκνιτο και δεν εμφανιζεται. Ούτε στο PC ούτε στο κινητο
Άβαταρ μέλους
By Chris
#859380 Αν πατήσεις πάνω στο χάρτη ανοίγει το maps όμως ή απλά μεγαλώνει ο χάρτης? Το βολικό ήταν ότι με έστελνε στο maps παλιότερα, και στο maps app από το κινητο
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Chris έγραψε:Αν πατήσεις πάνω στο χάρτη ανοίγει το maps όμως ή απλά μεγαλώνει ο χάρτης? Το βολικό ήταν ότι με έστελνε στο maps παλιότερα, και στο maps app από το κινητο
Άστον μωρέ, εκεί που ζει άχρηστο του είναι, έτσι κι αλλιώς στάνες δεν έχει το Google maps.

Ακριβώς αυτό που λες. Πρώτα άνοιγε στους χάρτες για πλοήγηση κλπ. Τώρα απλά μεγαλώνει ο χάρτης λίγο. Χαζομάρα.

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#859386 Δεν είναι όλη η Αθήνα Εξάρχεια ρε γιδοβοσκε.
Η πλατεία Βαρνάβα δεν είναι καν κέντρο.

Α , είναι η Σπονδή εκεί κοντά. Να πας αν έρθεις, φθηνό και καλό φαγητό.

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#859387 Ασίμωφ αργεί εκείνο το φόρουμ; Θα πάθουμε μπισμπικι εδώ μέσα,χαλιεται η υγειά μας.
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:Για ξυλουργούς στα Εξάρχεια δουλεύει πάντως.

Εικόνα

Ούτε η google τολμάει να τα βάλει με το άβατο των Εξαρχείων, μόνο ο Πλεύρης! :s_yes Ακόμα και η προηγούμενη διαχείριση υπέκυψε και παρέδωσε τα κλειδιά του petrolheads! :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#859513 Saxona τα φώτα σου. Αν σ έναν laser που έχει μπει κάνα δυο φορές aftermarket toner και δεν τυπώνει πλέον σωστά ούτε ασπρόμαυρο ούτε έγχρωμο, αν μπει πάλι αυθεντικό θα επανέλθει στα φυσιολογικά του ή θα θέλει και drum ? Για Samsung c480
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#859604 Ο συγκεκριμένος εκτυπωτής δεν ήταν ότι καλύτερο έβγαλε η samsung.

Αυτό που περιγράφεις συμβαίνει γιατί κατά πάσα πιθανότητα χρησιμοποιείς ένα χρώμα περισσότερο από τα άλλα, γεμίζει απόβλητα και διαρρέει.

Συνήθως συμβαίνει όταν το τόνερ είναι κάτω από 40%.

Προσπάθησε να καθαρίσεις τυχόν γραφίτη εντός του εκτυπωτή με μια σκούπα χωρίς να ακουμπήσεις τίποτα (βγάλε και το imaging unit) και πιθανον με ένα καινούργιο toner να εκτυπώσει σωστά μετά από μερικές σελίδες.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Chris έγραψε:Εχει εξαφανιστει και σε αλλους το κουμπακι maps πανω απο τα αποτελεσματα στο google ή μονο σε εμενα? Ηταν τοσο βολικο..

Εικόνα

Το πάντα έγκυρο zarpanews ξερει τι φταίει :lol:
https://www.zarpanews.gr/giati-den-emfa ... ei-symvei/
Άβαταρ μέλους
By Chris
bill33 έγραψε:

Εικόνα

Το πάντα έγκυρο zarpanews ξερει τι φταίει :lol:
https://www.zarpanews.gr/giati-den-emfa ... ei-symvei/

:thumbsup: