Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Anonymous Founder έγραψε:Ελπίζω να τρολάρεις, ειλικρινά. :lipsealed:

λες να τρολάρω; ξαναρωτάω με αφορμή αυτό που έγραψε ο παππάς πιο πάνω, ποιος κάθεται και δουλεύει φουλ ωράριο για 492 που έγιναν 546; να μας πει τις εμπειρίες του και το πώς νιώθει για αυτό (και ξέρεις ότι δεν είμαι κατά της αύξησης, αλλά η πολλή θεωρία μάλλον βλάπτει τον εγκέφαλο.. )
Άβαταρ μέλους
By Govus
diplomat έγραψε:Το βασικό στην παρέμβαση για τον κατώτατο ήταν η κατάργηση του απαράδεκτου υποκατώτατου.
Για την αύξηση του κατώτατου, είχα γράψει και όταν ήταν φρέσκο το θέμα ότι ναι μεν πρέπει να υποστηρίζεται με ανάλογη οικονομική ανάπτυξη, όμως η οικονομική ορθότητα κάπου σταματάει και αρχίζει η σκατοψυχιά. :iconcool:

Για την οποία αύξηση στον υποκατώτατο παρεμπιπτόντως, κανένας κακός κσένος δεν είπε ΟΧΙ...
Μήπως γνωρίζεις από την άλλη, αν κάποιος εργοδότης τελικά επωφελήθηκε από τη μείωση των εργοδοτικών εισφορών για εργαζόμενους μέχρι 25 ετών (που φρόντισε η Έφη :inlove: ) και με ποια (σουρεαλιστική) διαδικασία :lol: ;
Άβαταρ μέλους
By gianik
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
QsisVTS έγραψε:

λες να τρολάρω; ξαναρωτάω με αφορμή αυτό που έγραψε ο παππάς πιο πάνω, ποιος κάθεται και δουλεύει φουλ ωράριο για 492 που έγιναν 546; να μας πει τις εμπειρίες του και το πώς νιώθει για αυτό (και ξέρεις ότι δεν είμαι κατά της αύξησης, αλλά η πολλή θεωρία μάλλον βλάπτει τον εγκέφαλο.. )

Δεν ξέρω, θέλεις μήπως να ρωτήσω τον security στην είσοδο αν του κάνουν διαφορά τα 50€; Που είναι μια αύξηση 10% στην περίπτωσή του, ναι;
Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Αμφισβητείς το γεγονός πως δουλεύουν άνθρωποι πληρες 8άωρο για τον βασικό; :dizzy:
Ή θεωρείς πως κακώς μιλάμε όσοι δεν παίρνουμε τον βασικό;
:s_omg
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Govus έγραψε: και με ποια (σουρεαλιστική) διαδικασία :lol: ;

:vava: :vava: :vava:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Govus έγραψε:
dimik έγραψε:Τασία Χριστοδουλοπούλου: Ναι, φροντίσαμε για τη μετάταξη της κόρης μου στη Βουλή, αλλά ήταν overqualified Πηγή: Protagon.gr

:dizzy: :dizzy: :dizzy:

Έχω μια ειλικρινή απορία για όλα αυτά τα εκτρωματικά (που φαντάζομαι δεν είναι οι μόνοι κυβερνώντες που τα εφαρμόζουν...) :
οι "επόμενοι" δεν μπορούν να ανακαλέσουν εν μία νυκτί τις όποιες τέτοιες μετατάξεις και διορισμούς διαφόρων ΕΛ :roll: ;
Φυσικά και δεν θα το κάνουν γιατί οι μεθεπόμενοι θα έκαναν το ίδιο με τα δικά τους παιδιά και πάει λέγοντας.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By g8777
QsisVTS έγραψε:

Φιλε και κολλητε Γιωργη

ΖΗΤΩ Η ΓΛΥΦΑΔΑΡΑ ΡΕ- ΠΟΠΑ ΟΛΑ-ΠΟΤΑΡΕΣ-ΧΑΛΑΡΟΥΙΤΑ

:metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#587103 δεν προσπαθείς καθόλου θα έλεγα

θα σου δώσω πάντως ένα hint σε αυτό που σε ρώτησα πριν, αυτοί που έπαιρναν 492 και τώρα παίρνουν 546 δεν ένιωσαν ότι είδαν άσπρη μέρα και είναι πολύ πιθανό να μην ψηφίζουν καν (σαν σύνολο) την πφα/δφα

τα 50αρικα που μοιράζει ο συριζα και το παρουσιάζει ως κάποιο επίτευγμα (ενώ πρόκειται για μια μικροσκοπική αποκατάσταση της αδικίας) δεν φαίνεται να έπεισαν "τους πολλούς"

αυτό βέβαια δεν δίνει δίκιο στον μητσοτάκη, αλλά και το νταβατζιλίκι που προσπάθησαν να πουλήσουν οι δικοί σου είναι πιο αισχρό (χωρίς εμάς θα τα χάσετε όλα, ποια όλα ; :dizzy: )
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 06 Ιουν 2019, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#587105 Πάντως εδώ που τα λέμε αυτά τα 54 ευρώ για κάποιους μπορεί να είναι το φαγητό της βδομάδας ή η ΔΕΗ του μήνα. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Asimov έγραψε:Πάντως εδώ που τα λέμε αυτά τα 54 ευρώ για κάποιους μπορεί να είναι το φαγητό της βδομάδας ή η ΔΕΗ του μήνα. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

λύνεις το πρόβλημά σου δηλαδή;

αλλάζει επί της ουσίας την κατάστασή σου; το θεωρείς μια πολιτική που είναι κάτι παραπάνω απο δήθεν ελεημοσύνη; ή τόσο μπόρεσαν τα παιδιά;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#587107 Ναι αλλα για αλλους τα 54 ευρω ειναι ΟΙ ΠΟΤΑΡΕΣ της ημερας. :rtfm:

Γιωργαρε να σε ρωτησω και εγω κατι επι προσωπικου;

Το S3 με τι μισθο το πηρες; Τον βασικο ή με το 50ρικο αυξηση; :hmmm:

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#587108 Καμία βοήθεια δεν είναι ασήμαντη για όσους έχουν πραγματικό πρόβλημα.

Αναφορικά με το εκλογικό αντίκτυπο των "προεκλογικών δώρων", παραπέμπω στην άποψη του παπαγιαννίδη που έτυχε να ακούσω στο άξιον24 -> Καθώς ο ψηφοφόρος αποκομίζει το δωράκι σου και σε χτυπάει φιλικά στην πλάτη ευχαριστώντας σε εγκαρδίως, την ίδια ακριβώς στιγμή (όχι αργότερα, αμέσως) γυρνάει προς τον αντιπολιτευόμενο και τον ρωτάει: "εσύ; εσύ τί έχεις για μένα;".