Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
Adriver έγραψε:Να ξέρετε ότι σε μία από τις δύο πλευρές κάθε οχήματος πρέπει να είναι δυνατή η πρόσβαση πληρώματος και πυροσβεστικών μέσων, πρακτικά δηλαδή πρέπει να υπάρχει ελεύθερος διάδρομος με πλάτος μισό μέτρο στη μια πλευρά. Στις γραμμές της Κρήτης, το καλοκαίρι "παστώνουν" τα αυτοκίνητα με απόσταση ελάχιστων εκατοστών και στις δύο πλευρές τους (φυσικά με διπλωμένους καθρέπτες). Δεν το ξέρει το λιμενικό?

:lol: :lol: Σοβαρά τώρα;; :lol: :lol: Νομίζω πως δεν πρέπει να έχει υπάρξει ούτε ένα πλοίο στην ιστορία του Ελ καλοκαιριού που τήρησε αυτόν τον κανονισμό... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
markvag έγραψε: :lol: :lol: Σοβαρά τώρα;; :lol: :lol: Νομίζω πως δεν πρέπει να έχει υπάρξει ούτε ένα πλοίο στην ιστορία του Ελ καλοκαιριού που τήρησε αυτόν τον κανονισμό... :lol: :lol: εδώ και 50 χρόνια ξέρω γω :ninja:

Οι εισαγγελείς δε ταξιδεύουν με πλοία ;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#834799 Συνεχίζεται το λουτρό αίματος, ακόμη μία γυναικοκτονία, από άλλον έναν που δεν μπορούσε να δεχτεί τον χωρισμό. Σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε, αφήνοντας ορφανά δύο παιδιά.
https://www.news247.gr/koinonia/gynaiko ... 75627.html

Πόσες ακόμη θα την πληρώσουν, πόσα παιδιά θα μείνουν ορφανά, επειδή κάποιοι βλαμμένοι δεν έχουν λύσει τα πιο απλά και βασικά πράγματα;
:s_hang
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#834804 Άλλοι δίνουν δις $$$ για να πάρουν διαζύγιο ( Bezos ) και κάποια βλαμμένα δε μπορούν μάλλον να βράσουν ούτε ένα αυγό μόνοι τους.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#834805 Το πρόβλημα δεν είναι το αυγό, αλλά η "ιδιοκτησία". Ο βλαμμένος θεωρούσε πως η γυναίκα του ανήκε, ήταν κτήμα του και δεν άντεχε στην σκέψη του χωρισμού. Αυγά αγοράζεις και απέξω.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#834806 Αυτά ξεκινάνε από το σπίτι που μεγάλωσαν. Κι έρχεται μετά ο γονιός και λέει "έπεσα από τα σύννεφα, δεν είχα μεγαλώσει το παιδί μου έτσι". Α ρε κούνια
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Anonymous Founder έγραψε: Αυγά αγοράζεις και απέξω.

Και γυναίκες . Δημ.υπαλληλος ήταν , στολή φορούσε, δε θα έβρισκε άλλη ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#834835 + Καβάλα πέρσι που μαγκίτης σκότωσε τη σύζυγο (φαρμακοποιό) επειδή του ζήτησε να χωρίσουν. Τα -μικρά- παιδιά έπειτα τα πήρε ο αδερφός της εκλιπούσας στην αμερική όπου ζει (LA) και θα μεγαλώσουν εκεί. Από τη μια μέρα στην άλλη άλλαξε η ζωή τους άρδην. Το ίδιο προφανώς και εδώ, γύρισαν από το σχολείο, για να μάθουν πως οι γονείς τους δεν ζουν. Και ποιος ξέρει με τι ψυχολογία θα μεγαλώσουν μη μπορώντας -ενδεχομένως- να χειριστούν την σκέψη του για ποιο λόγο έγινε αυτό και πως μπόρεσε να το κάνει αυτό ο μπαμπάς στη μαμά.
Και γενικά όπου υπάρχει παιδί, τα πράγματα είναι διπλά και τριπλά, πολλαπλά τέλος πάντων πολύπλοκα. Εδώ θα μου πεις πως οι συγκεκριμένοι μπαμπάδες δεν τα υπολόγισαν καν...
Άκουσα και το κορυφαίο σήμερα.
"Μωρ καλά τις κάνουν. Όχι που μου κουνάνε τον κώλο τους, φουσκώνουν τα μυαλά τους, ζητάνε να χωρίσουν και ο μλάκας πρέπει να το δεχτεί, να πληρώνει διατροφές και να τον λένε και κερατά από πάνω μη μπορώντας να βγει καν από το σπίτι του από την ντροπή..."
Άβαταρ μέλους
By markvag
edmond έγραψε:"Μωρ καλά τις κάνουν. Όχι που μου κουνάνε τον κώλο τους, φουσκώνουν τα μυαλά τους, ζητάνε να χωρίσουν και ο μλάκας πρέπει να το δεχτεί, να πληρώνει διατροφές και να τον λένε και κερατά από πάνω μη μπορώντας να βγει καν από το σπίτι του από την ντροπή..."

Αυτή η κατσαρίδα με μορφή ανθρώπου που είπε το παραπάνω πρέπει να εξαφανιστεί από το ανθρώπινο γονιδίωμα. Καταναλώνει τζάμπα οξυγόνο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#834860 Ντωμεταξυ κάτι τέτοιοι είναι οι πρώτοι που θα γράψουν σπίτια, οικόπεδα, καταθέσεις σε κωλους που μετακινήθηκαν έστω και 2 μοίρες πέριξ του κάθετου άξονα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#834869 Εντελώς όμως. Από φίλους και γνωστούς, τέτοιες απόψεις έχουν συνήθως όσοι κερατώνουν, και γενικώς φέρονται απαίσια στις γυναίκες τους.
Ή δεν έχουν καν γυναίκα. :ninja: