Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#322586 Το ταβάνι είναι σε όλη του την επιφάνεια, αυτό με τα τετραγωνάκια απο πηχάκι, βαμμένο με κάποια τεχνοτροπία και ζωγραφισμένο με τα λουλουδάκια , όλο στο χέρι.
Είναι εξ ολοκλήρου ξύλινο , με κουρμπαριστά τελειώματα στη θέση των "γύψινων" που τοποθετούνται στα κλασικά ταβάνια , περιμετρικά.
Η ροζέτα που στηρίζεται το φωτιστικό (απο βιτρώ), επίσης ξύλινη -ζωγραφιστή.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#322610 Το σπίτι αυτό όσο όμορφο κι αν είναι πρέπει επίσης είναι εφιάλτης διοικητικής μεριμνας με τόση συντήρηση που θα θέλει.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#322636 Απ τη συζήτηση που είχα με τον ιδιοκτήτη, είναι φτιαγμένα απο ντόπιους παραδοσιακούς τεχνίτες της περιοχής.
Πέραν αυτών, ... ουδέν γνωρίζω. :oops:
Μέσα στη βδομάδα θα ξανασυναντηθώ (εν Αθήναις) με τους ιδιοκτήτες και θα επανέλθω με αναλυτικότερες λεπτομέρειες, καθόσον και οι φωτό είναι πλέον του έτους.
Και επειδή μέσα στο χειμώνα θα ξαναφιλοξενηθώ, θα ποστάρω και άλλες φωτό, γιατί το όλο κτίσμα είναι φευγάτο.

ΥΓ: Θα συμφωνήσω πως το ταβάνι, μου έπεσε κι εμένα .... "βαρύ" :lol: , αλλά δεν παύει να είναι αξιο προσοχής και... μελέτης! :)
Βέβαια, "κιτς " Μητσάρα είναι η σφήνα που ψάχνεις για την πόρτα :oops: , αλλά.... τέσπα! :s_gamer
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#322641 Το ταβάνι είναι παραδοσιακό Πηλιοριτικο, το εχω δει και σε άλλες περιοχές της χώρας.
http://hatjigiannis.com/el/ksilourgikes ... vania.html

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#328437 Ναί, αλλά ... χαλάει-αλλοιώνει τη γεύση είπαμε !

Μωρέ, ένα το μήνα το τραβάμε, ..... και με espressο doppio. Ακόμα σε περιμένω όμως :s_roses

ΥΓ : @ mjacob : Κοίτα μη βάλω καμιά τέτοια φωτό σε λίγο, με ημνίες κλπ αποδεικτικά ..... :rtfm:
και δεν ξέρεις που να κρυφτείς! :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
mjacob έγραψε::hmmm: :shifty: :innocent:
dimitrisB έγραψε:Μωρέ, ένα το μήνα το τραβάμε, ..... και με espressο doppio. Ακόμα σε περιμένω όμως :s_roses

ΥΓ : @ mjacob : Κοίτα μη βάλω καμιά τέτοια φωτό σε λίγο, με ημνίες κλπ αποδεικτικά ..... :rtfm:
και δεν ξέρεις που να κρυφτείς!
:s_whiteflag

@ mjacob :Τα χαιρετίσματά μου ! :)

Εικόνα

ΥΓ : Και για να μην έχεις άλλες αμφιβολίες, πρόσεξε πως η ομπρέλλα της τελευεταίας (απ΄τις προηγούμενες 3 ) φωτό, είναι η ίδια αλλά κλεισμένη σήμερα, στη θήκη της ! :superman:
:lol: :s_bye
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#328480 είναι πολύ όμορφο να έχεις το σπίτι σου κ τον κηπάκο και ένα γκαράζ να χωρά 3 αυτοκίνητα μέσα, ποδήλατα κ όλα τα εργαλεία, φυσικά με ένα στέρεο για να περνάς την ώρα φροντίζοντας τα αμάξια :metalo:

εδώ κ 1 χρόνο όλο σκέφτομαι να αγοράσω κάτι, αλλά όλο κάτι με χαλάει... μια η δουλειά που μου σπάνε τα νεύρα από τη μία κ το άπειρο στρες, από την άλλη βλέπω ότι ίσως γίνω επιμελητής μόλις πάρω ειδικότητα εδώ που είμαι, οπότε καλό αυτό...
από την άλλη ο μικρός πάει Ελβετία, σκεφτόμουν μπας κ πήγαινα εκεί...

γενικά τα επιτόκια είναι πολύ χαμηλά κ συμφέρει να κινηθεί κανείς... κ το σπίτι που μένουμε τώρα, αν και καλή περιοχή, είναι 80 τμ κ είναι μικρό όταν έχουμε επισκέψεις...

3 μήνες ζαχαρώνω αυτό... αλλά πολύ μεγάλο βήμα να δεις που θα περάσεις τα επόμενα 10 χρόνια κτλ κτλ... σκέψεις συνεχώς...

https://www.immobilienscout24.de/expose ... 8f9c1d659c