Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#44652 Έχω μια παρουσίαση αύριο που όμοια της δεν έχω ξανακάνει, ζόρικη. Είμαι προετοιμασμένος αλλά έχω άγχος, δε βλέπω να καλοκοιμάμαι απόψε και δε μ'αρέσει καθόλου...
Από την άλλη, θα περάσω ένα ήσυχο ΣΚ έπειτα από άγχη ημερών. :-)
Άβαταρ μέλους
By bill33
Geo f1 έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Άτσα Γιώργο κοντράκιας στα νιάτα σου; :shifty:

:s_whiteflag

Λιγα πραγματα :s_biggrin

Geo f1 έγραψε:....

Δεν πιανουν τα χερια μου...

:s_laughat :s_laughat

:shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
kostis20 έγραψε:Εμ Athens eye μου θέλεις χα χα Πλάκα κανω.....Oct σου έκαναν?Λογικη είναι η τιμή αν σου έκαναν εξετάσεις.
Από τι έπασχε η μητέρα σου?
Ποιος γιατρος σε ειδε?

Η μητέρα έχει γλαύκωμα, δυστυχώς. Το ελέγχει, αλλά δεν είναι ευχάριστη κατάσταση.

Ραλάτος λέγεται ο γιατρός που με εξέτασε.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#44673 Είμαι εξειδικευμενος στο γλαυκωμα οπότε ότι θέλεις το συζητάμε... Δε ρωτάς πρώτα και εσύ!
Προφανως οπτικά πεδία θα κάνεις., αλλά έχει και άλλες εξετάσεις.
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#44676 Μ' αρεσε το αποτελεσμα της τελευταίας μαζωξης των παλικαράδων του ΟΠΕΚ. Το 1.40 το λίτρο αρχίζει και φαντάζει ρεαλιστικό σενάριο (ίσως και πιο κάτω) :yahoo:
Μπράβο στα παιδιά απο τις ερήμους που δεν άφησαν να μειωθεί η παραγωγή. Μ' αρέσει :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By DAP
KiloMeater έγραψε:Έχω μια παρουσίαση αύριο που όμοια της δεν έχω ξανακάνει, ζόρικη. Είμαι προετοιμασμένος αλλά έχω άγχος, δε βλέπω να καλοκοιμάμαι απόψε και δε μ'αρέσει καθόλου...
Από την άλλη, θα περάσω ένα ήσυχο ΣΚ έπειτα από άγχη ημερών. :-)

Σου ευχομαι ο,τι το καλυτερο.....βαλε ενα ποτακι,ακουσε λιγο μουσικη και θα μετριασεις το αγχος σου για αποψε...
Καλη επιτυχια.....
Άβαταρ μέλους
By JBT
#44694 Δε με αρέσει η δειλία.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#45246 Επ επ.

Μου αρεσει η παρούσα φάση εκπαίδευσης στη νεα δουλειά. Κορυφαία εταιρεία, υποδομές, τεχνογνωσία. Πωλητής σε νέο καταστημα Καυκάς στα ν. Μουδανιά θα είμαι. Έχω άλλες δυο βδομάδες εκπαίδευσης. Άπειροι κωδικοί, καπου 107.000 κωδικοι στο sap. Δε με αγχώνει αυτό, σκοπός είναι η αντιμετώπιση του πελάτη, τα άλλα ερχονται.

Οι έτεροι εκπαιδευόμενοι ειναι περισσότεροι απο τει, κ έχουν τρομερό τεχνικό γνωσιακό υπόβαθρο. Οι αει-τζήδες μείναμε με βαθυτερες γνώσεις φουκώ και λαπλάς και κβαντομηχανικής κ δε ξερουμε να κουμπώσουμε ραγοϋλικο....

Το κλίμα είναι υπεροχο, η Αθήνα χάος, προχθες με την απεργία μετρο κτλ κηφισιά σεπόλια, 65 λεπτά. Πολύ πιο καθαρή πολη απο τη Θεσ/νίκη στο κέντρο και δρόμοι. Όχι καρόδρομοι.

Μου αρεσει που αλλαχτηκαν λάστιχα στο αμάξι, Φωκάς και μισελέν πιλοτ σπόρ 3, αριστη εξυπηρέτηση, παραδειγματική θα έλεγα. Ως τωρα δεν εχω εντυπώσεις, καθως έχω κανει λιγοστα χλμ. Η ακινησία στη Χαλκιδική είχε αποτέλεσμα να ψιλοσκουριάσουν ημιμπαρα και να είναι οριακά δύσκολη η ευθυγράμμιση. Μαζί με μια βάση μηχανής θα αλλαχτούν.

Χάρηκα που ειδα κ αρκετά παιδιά ήδη κ θα δω κ μερικά ακόμα.