Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By fokion
#228392 Ενταξυ ναι οκ, ηταν λιγο ρητορικό το ερωτημα.. :) :) με δωση χιουμορ και όχι δια λογους "πωλησης εξυπνάδας!!

Κοιτα. Κατά την ταπεινη μου αποψη τα πραγματα - επρεπε να - είναι απλά.
ή μαγαζια καπνιζόντων σε καποια ποσοστοση ανα περιοχη ( για καλυψω το ότι ολοι θα τα κανουν καπνιζόντων) ή να εχουν 2 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ξεχωριστούς χωρους αν οι διαστασεις το επιτρεπουν.
Μια καλη ( στα ματια μου τουλάχιστον ) μεσοβεζικη λυση που δε φαινεται να πολυενοχλει και τους μεν και τους δε, και για χειμωνα βεβαια, είναι το γνωστό σκηνικό με τις διαφανες τεντες στο αιθριο και με θερμαστρες υγραεριο.
Ναι παγωνε ο ποπος μου αλλα αφου ηθελα να καπνιζω πρόβλημα μου, η μη καπνιστης ηταν στο κυριως μαγαζι με όλα τα κομφορ του και βεβαίως τον καθαρο αερα του.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#228393 Και εννοείται βεβαίως με την προϋπόθεση ( όπως γινεται και στη Σερβια που ανεφερα ) ότι οπου απαγορευεται, απλώς απαγορευεται...
πχ πως δεν καπνιζα στο - ακαπνο - ξενοδοχειο αλλα εβγαινα στην εισοδο?
πως πηγαινα και κλεινομουν στο "γυαλινο κλουβι" στο αεροδρομιο την Ζυρίχης? ή κατω από ειδικές "οπρελες" δε θυμαμαι σε ποιο άλλο αεροδρομιο?

Ουτε δημοκρατικό είναι το απολυτως ακαπνο - αλλιως ας κυρηχθει παρανομη η πωληση τσιγαρων, ουτε όμως να καπνιζω μες στη μουρη σου εσενα που δε γουστάρεις.....
Άβαταρ μέλους
By gakost
#228398 Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα τότε; Εφόσον έβγαινες έξω στο ξενοδοχείο το ίδιο θα μπορούσες να κάνεις και στο εστιατόριο ή στο καφέ.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#228401 Qsis σε "εχασα" τι εννοεις?

Ακυρο - με τη δευτερη καταλαβα μαλλον τι εννοεις.

Όχι δεν επαιζε αυτό.
Αν ηταν ακαπνο ηταν ακαπνο. Τελος. Σου ειχε βεβαια τασακι αλλα στο πεζοδρομιο αν ντε και σονη ηθελες αυτό το ακαπνο μαγαζι γιατι - πες - ηταν κι η επιλογή της παρεας.
Τελευταία επεξεργασία από fokion και 04 Μαρ 2016, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By fokion
#228403 Και για να συνεχισω και λιγο ακομα με δοση χιουμορ παντα, ηταν εξαιρετικά γελοιο σε ένα συνεδριο 300 ατομων να... βλέπεις τουλάχιστον τα 50 με 100 στην εισοδο να καπνιζουν :) :) :)

Τα καλυτερα κονε και συμφωνιες παντως εκλεισα στο "καπνιστιριο" :s_biggrin :s_biggrin :s_biggrin :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#228404 στο gatost απαντάω, γιατί να μη βγαίνω έξω

ας μου έχουν χώρους που να μπορώ να καπνίσω για να μην ενοχλώ

βέβαια εγώ να πω ότι κάθομαι έξω και χειμώνες όπου μπορώ, ακόμα και πολύ κρύο να κάνει

φέτος που δεν έκανε πολύ κρύο έχω κωλοχαρεί που καθόμουν πάρα πολύ έξω και κάπνιζα χωρίς ενοχές ότι ενοχλώ

βέβαια και έξω μου έχουν παραπονεθεί για το καπνό, αλλά είπα να μη δώσω συνέχεια
Άβαταρ μέλους
By gakost
QsisVTS έγραψε:στο gatost απαντάω, γιατί να μη βγαίνω έξω

ας μου έχουν χώρους που να μπορώ να καπνίσω για να μην ενοχλώ

βέβαια εγώ να πω ότι κάθομαι έξω και χειμώνες όπου μπορώ, ακόμα και πολύ κρύο να κάνει

φέτος που δεν έκανε πολύ κρύο έχω κωλοχαρεί που καθόμουν πάρα πολύ έξω και κάπνιζα χωρίς ενοχές ότι ενοχλώ

βέβαια και έξω μου έχουν παραπονεθεί για το καπνό, αλλά είπα να μη δώσω συνέχεια

Στο αεροπλάνο έχει χώρο για καπνιστές; Στο λεώφορείο; Στο ξενοδοχείο που αναφέρθηκε παραπάνω; Τέλος πάντων ανούσια πιστεύω η συζήτηση, στην Ελλάδα με την νοοτροπία που έχουμε μην περιμένουμε πολλά. Όλοι έχουνε δικαιώματα αλλά καμία υποχρέωση η σεβασμό (στην προκειμένη περίπτωση στην υγεία του άλλου) και ξέρουμε να φωνάζουμε όπου μας παίρνει και να το παίζουμε τσάμπα μάγκες.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#228409 :yahoo: :yahoo:

fokion eisia tragikos :s_bye
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#228410 σε μέρη που αντικειμενικά δε γίνεται και πατάω μια φορά στο τόσο δεκτότατο, αλλά σε μέρη που πάω συχνά είναι δύσκολο

και σε νοσοκομείο δεν έχω απαίτηση να καπνίσω (αν και μου φώναζε μια φορά ένα ζώο ενώ είχα βγει έξω από το κτίριο :s_crazy είχα κι εγώ άγχος πριν την επέμβασή μου ρε φίλε, σκέψου ότι έκανε 40' να με πιάσει η νάρκωση) και σε υπηρεσίες που πάω διαρκώς και μπορεί να κάτσω ώρες δεν έχω την απαίτηση να καπνίσω, αλλά όταν βγαίνω να φάω ή και να πιω (ειδικά αν είναι να πιω) δεν έχει νόημα για μένα αν δε καπνίσω

πρέπει η κατάχρηση να γίνει στο μέγιστο βαθμό, όχι με ημίμετρα
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#228431 Εμενα φανταστικο παντως μου ακουγεται αυτο το κολπο της Σερβίας, εφοσον οι κανονες τηρουνται.

Γιατι, (παρ' οτι μαλλον κατι τετοιο πιστευουν οι αντικαπνιστες) το τσιγαρο δεν ειναι εμβολιο στο στρατο "ελατε στη σειρα" "τσακ" "ο επομενος"... θελει την ηρεμια του και το καθησιο του.