Περαστικά τυχερούλη. Όλοι μας ιδροκοπάμε κι’ εσύ έχεις ρίγη...
ΥΓ. Τον πεθερό σου και τα μάτια σου. Πρόσεχε μη τον κολλήσεις!
Geo f1 έγραψε:Αυτο που ειπες πιττ. Ιωση. Μου δωσε και εισπνοες λιγης κορτιζονης. Ασθματικη βρογχιτιδα εγραψε.. Υπομονη
Σας ευχαριστω για τα περαστικα
< 3
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
bihlas87 έγραψε:Περαστικά σε σένα και την μικρή Γιώργο.
Προχθές τα ξημερώματα έσπασα την δεξιά κνήμη μου, ευτυχώς χωρίς να φύγει από τη θέση της,
ειδάλλως μπορεί να χρειαζόταν χειρουργείο. Μου έβαλαν κάτι σαν φύλλο από βαμβάκι πάχους
1mm, μία λωρίδα γύψου πλάτους 10cm από τη μέση του πέλματος μέχρι ψηλά στη γάμπα και το
υπόλοιπο τυλιγμένο με γάζα. Μου είπαν ότι θα το έχω για 1 μήνα τουλάχιστον. Είμαι 28, 1.85 και
88 κιλά, αγύμναστος μπυροκοιλιάς, αναρρωτιέμαι λοιπόν κατά πόσο μπορεί να αποδυναμωθεί ή
να ατροφήσει το πόδι μου σε ένα μήνα ειδικά σε σχέση με το αριστερό που θα διαχειρίζεται όλο
το βάρος και είναι έτσι κι αλλιώς το ''καλό'' μου πόδι. Θα φανεί διαφορά στη διάμετρο της γάμπας
σε ένα μήνα? Θα μπορώ να περπατήσω όπως πριν μόλις βγει ο γυψονάρθηκας ή θα χρειαστούν
κάποιες μέρες εξάσκησης - εκγύμνασης μόνο του δεξιού για να έρθει στα ίσια του? Κολλητός μου
φυσικοθεραπευτής μου είπε να κουνάω το γόνατο όσο μπορώ αλλά και τα δάχτυλα, τα οποία δεν
μπορώ ακόμα να κινήσω πλήρως χωρίς πόνο.
xenos έγραψε:Περαςτικα καταρχας.
Σε δημοσιο νοσοκομειο πηγες; Αν ναι, παρε αλλη μια γνωμη.
Νίκος Παππάς έγραψε:Ναι θα έχει διαφορά, επανέρχεται γρήγορα όμως.
Θα περπατάς με σχετική δυσκολία λόγω αστραγάλου ο οποίος θα χρειαστεί φυσιοθεραπεία για να επανέλθει πλήρως κινητικά.
Ο πόνος δεν θα έπρεπε να υπάρχει κατά την μικρή μου εμπειρία. Στην θέση σου θα πήγαινα και σε άλλον να το δει.
Να κουνάς το γόνατο όσο πιο πολύ μπορείς και τα δάχτυλα και να το βάζεις ψηλά όταν ξεκουράζεσαι.
Περαστικά !!
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
Φίλη μου που την είχαν τρακάρει με παπί και έσπασε κνήμη σε 2 σημεία το έβγαλε 
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]