Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By soch
Cosmonaut21 έγραψε:Ακόμη,πως γίνεται το phone1 να δίνει σήμα σε όλες τις πρίζες;

Όλες οι τηλεφωνικές πρίζες του σπιτιού καταλήγουν στον πίνακα και είναι όλες συνδεδεμένες παράλληλα (κάτι σαν αστέρας). Εκεί θα ματίσω το phone 1.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#245385 Το βαζω εδω γιατι με ενδιαφερει το ιντερνετ πιο πολυ.

Με πηραν απο Vodafone για προσφορα.

Τωρα ειμαι ΟΤΕ και δινω 65 ευρ το διμηνο περιπου. με 1 ωρα αστικα υπεραστικα 30λεπτα κινητο και 24αρα adsl που κατεβαζω περιπου 1,3mb/sec

Το γλυκο μωρακι λοιπον απο την Vodafone
μου προτεινε τα εξης

Απειρα αστικα υπεραστικα
5 ωρες κιν
24αρα adsl
και εκπτωση 10% στο παγιο κινητου..

Τι κανουμε?
Παιζει να χαλασει η ταχυτητα του νετ?
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#245387 τι να χαλάσει, έτσι κι αλλιώς χαλασμένη είναι :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#245389 ρε vdslaaaa να μην πεσει κ αλλο εννοω!!! :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#245390 τι σημασία έχει, έτσι κι αλλιώς αργά κατεβάζεις
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#245391 :x
Στεφανε πες του!! :x
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#245392 εδώ στη δουλειά που έχω 8αρα μία παραγγελία πάω να κάνω και νιώθω να μεγαλώνουν τα γένια μου μέχρι να γίνει :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#245411 Γιώργο ελάχιστες οι διαφορές, άντε να δεις 1mbit λιγότερο που το πιο πιθανό είναι να οφείλεται στην επιπλέον καλωδίωση μεταξύ του κέντρου ΟΤΕ και των μηχανημάτων των παρόχων που βρίσκονται σε ξεχωριστό χώρο ή/και όροφο
Άβαταρ μέλους
By Eliaskat
Geo f1 έγραψε:Το βαζω εδω γιατι με ενδιαφερει το ιντερνετ πιο πολυ.

Τωρα ειμαι ΟΤΕ και δινω 65 ευρ το διμηνο περιπου. με 1 ωρα αστικα υπεραστικα 30λεπτα κινητο και 24αρα adsl που κατεβαζω περιπου 1,3mb/sec

μου προτεινε τα εξης

Απειρα αστικα υπεραστικα
5 ωρες κιν
24αρα adsl

Τι κανουμε?

τιμη?
Άβαταρ μέλους
By soch
#245536 OTE VDSL 50 στο Βύρωνα: κλειδώνει στα 49.998 και στο speedtest βγάζει 45,5+
Not bad...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Eliaskat έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Το βαζω εδω γιατι με ενδιαφερει το ιντερνετ πιο πολυ.

μου προτεινε τα εξης

Απειρα αστικα υπεραστικα
5 ωρες κιν
24αρα adsl

Τι κανουμε?

τιμη?

Ουψ το πιο βασικο δεν εγραψα.
18 € τελικη τον μηνα.
Άβαταρ μέλους
By Eliaskat
#245559 superrrrr εγω απο αλλαγη απο οτε σε voda πάντως ειδα και αύξηση στην ταχύτητά
Άβαταρ μέλους
By cabala10
soch έγραψε:OTE VDSL 50 στο Βύρωνα: κλειδώνει στα 49.998 και στο speedtest βγάζει 45,5+
Not bad...

με ποσα πραγματικα κατεβαζεις ομως...

γιατι και εγω 24 πληρωνω 16 λεει το router και με 12-10 Κατεβαζω :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#245613 το vdsl είναι 49999 kbps, 45-something mbps και στη πραγματικότητα κατεβάζεις με έως 5.4 mb/s (ειδικά σε steam το πιάνεις άνετα αυτό το νούμερο και το διατηρείς και έχει σημασία όταν θες να κατεβάσεις 10αδες gb)

το μέχρι πόσο θα κατεβάσεις έχει σημασία και από πού θα κατεβάσεις, δε μπορούν πάντα να σου δίνουν τα 5.4, βέβαια εκτός από δυνατούς server αυτά τα πιάνεις συχνά και σε torrent

επίσης το νόημα δεν είναι απαραίτητα να κατεβάζεις ένα πράγμα με 5+ , αλλά πολλά πράγματα σχετικά γρήγορα ή να κατεβάζεις κάτι και να συνεχίζεις να έχεις internet για να κάνεις browsing , αν δηλαδή κατεβάζεις με 3-4 mb/s και συνεχίζεις να χαζεύεις απροβλημάτιστα στο youtube ή κάτι άλλο δεν είναι άσχημο :iconcool:
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 15 Απρ 2016, 09:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#245614 Κακουργε!!!

:x

Eliaskat έγραψε:superrrrr εγω απο αλλαγη απο οτε σε voda πάντως ειδα και αύξηση στην ταχύτητά

Το σκεφτομαι. Απλα θελω να δω τι πεναλτυ θα εχω απο τον οτε αν φυγω.

Επισης στο site adslgr.com εχει πολυ κινητικοτητα το θεμα vdls Γαλατσι και λεω....ΛΕΣ????????