Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Θα κάνετε το εμβόλιο?

66
63%
20
19%
3
3%
4
4%
6
6%
6
6%
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#746593 Νομίζω υπάρχει οδηγία ότι PCR δεν κάνουν μόνο οι εμβολιασμενοι γι αυτο το είπε.

< >
Τελευταία επεξεργασία από bibendum και 09 Ιαν 2022, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#746597 Ακριβώς : για να πάρεις πιστοποιητικό νοσησης αν είσαι ανεμβολιαστος απαιτείται PCR το οποίο δεν είναι δωρεάν.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#746602 Α είναι αυτά τα όλο και πιο περίπλοκα γραφειοκρατικα, κατάλαβα.
Σε κάθε περίπτωση περαστικά σε όλους!

< >
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#746609 Αυτό μάλλον άλλαξε τελευταία γιατί μέχρι και Νοέμβριο πιστοποιητικό νόσησης έβγαινε ούτως ή άλλως με θετικό αποτέλεσμα και για εμβολιασμένους και για ανεμβολίαστους, απλά στην πρώτη περίπτωση είναι ανούσιο.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#746613 Δεν είναι εντελώς ανούσιο το νόσησης για τους εμβολιασμένους, γιατί κάτι πρέπει να σε καλύπτει αν τυχόν το πιστοπ. εμβολιασμού έχει "λήξει" προτού μπορέσεις να ξαναεμβολιαστείς μετά τη νόσηση.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#746626 Το ίδιο πρόβλημα θα έχει και ο αδερφός μου. Δεν μπορεί να βγάλει πιστοποιητικό νόσησης, επειδή δεν είχε κάνει PCR, αλλά το σύστημα δεν τον αφήνει να κάνει την 3η δόση, επειδή δέχεται το rapid του ΕΟΔΥ. :slap:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
mirage έγραψε:Απο την στιγμή που βγήκε θετικο το self και το rapid ποιος ο λόγος για PCR?
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, ότι εφόσον το rapid που είναι λιγότερο ευαίσθητο σε βγάζει θετικό ποιο το νόημα για PCR. Η διαφορά όμως δεν είναι μόνο η ευαισθησία αλλά και ότι τo rapid έχει περισσότερη πιθανότητα να σου βγει ψευδώς θετικό. Με το PCR σιγουρεύεις τη διάγνωση.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#746652 Έγινε και η τρίτη δόση το Σάββατο το πρωί. Συγκριτικό:

Μέχρι το βράδυ τίποτα, μία απειροελάχιστη ενόχληση στο σημείο του τσιμπήματος, το βράδυ πονούσε όταν ακουμπούσε κάπου, σε σημείο που να μην μπορώ να κοιμηθώ στο αριστερό πλευρό (πράγμα που μου έσπασε τα νεύρα). Χθες βράδυ αρκετά καλύτερα, σήμερα πρωί πολύ λιγότερο. Κάπως έτσι και η σύζυγος (αυτή έχει κάνει μόνο Pfeizer, εγώ τις δύο πρώτες ΑΖ, τώρα Pfeizer)

Συμπερασματικά; Αν σκεφτούμε τον έξτρα εξοπλισμό (δορυφορικό internet - αναβάθμιση δωρεάν σε 6G μόλις γίνει διαθέσιμο - αλλαγή DNA για έξτρα παραγωγή ιστού αράχνης), και τις μικρότερες παρενέργειες, στο μέλλον θα προτιμήσω και πάλι το Pfeizer. :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#746671 Εικόνα

Μόνο 5G ακόμα... :thumbsdown: :thumbsdown:

Δορυφορικό τίποτα... :thumbsdown:

Τουλάχιστον έχει μπει η υποδομή... :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bill33
markvag έγραψε:Εικόνα

Μόνο 5G ακόμα... :thumbsdown: :thumbsdown:

Δορυφορικό τίποτα... :thumbsdown:

Τουλάχιστον έχει μπει η υποδομή... :shifty: :shifty:

Οταν συνδεθείς με starlink να προσέχεις τις γάτες.
https://www.dailymail.co.uk/sciencetech ... rm-up.html