wtf? λόγω της υψηλότερης ανάλυσης?

NickTG έγραψε:Δεν μπορώ να δω που είναι τόσο καλύτερο το 535.
Μιας και χρησιμοποιώ κινητό με χαρακτηριστικά βασικού Android μια χαρά το βλέπω σε σχέση με το 535.
NickTG έγραψε:Κάποια βέβαια δεν είναι άποψη.
Νούμερα είναι που όποιος θέλει τα βρίσκει.
Cosmonaut21 έγραψε:Πωπω γκρίνια. Για το κατασκευαστικό κομματι δεν μπορούμε να κάνουμε κατι. Bάλε ποσο κοστίζει σε σχέση με το ποσο κόστιζε το Σ2.Όπως λες παλιά ναυαρχίδα vs νεο midrange.Απλές παρατηρήσεις από την πλευρά του χρήστη είναι, το ότι δεν είναι διθυραμβικές υπέρ του αγαπημένου πολλών μοτο g δεν το κάνει γκρίνια. Γιατί άλλο η δοκιμή και άλλο η χρήση από τον ιδιοκτήτη.
Τώρα,αν κατεβασεις την κουρτίνα έχει συντόμευση για την τοποθεσία και πατωντας πανω στο σήμα της κινητής σε βγάζει στο μενού που πανω δεξια ανοιγεις τα δεδομένα.Αφού εβαλες νοβα βάλε στις χειρονομίες που λέει οτι συντόμευση θες.Π.χ. εγώ έχω βάλει μέχρι και να κλείνει με διπλό πάτημα. Ή να κατεβαίνει κατευθείαν η κουρτίνα με μια κινηση προς τα κάτω οπουδήποτε στην οθόνη. Όσο για το πληκτρολόγιο αυτό της google που έχει εγώ το βρίσκω πολύ ευκολο στη χρήση αλλά μπορείς να δοκιμασεις και κάποιο άλλο όπως το Swiftkey.
Και με λέτε εμένα γκρινιάρη!
socratesn έγραψε:Κατα τ αλλα αν και σε μερικα εχει δικιο ο sknipper, ειναι λες και το πηρε απλα για να "την πει" στο φορουμΤο πήρα για να κάνω τη "δουλειά" μου οικονομικά και αξιόπιστα και σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας και τον κόπο σας. Πραγματικά δεν ήθελα να την πω στο φόρουμ απλά αυτά που είπα στην αρχή, να δείξω το πόσο διαφορετικό στη χρήση είναι ένα τηλέφωνο μιας μάρκας από ένα άλλο. Αναφέρθηκε από τον bill33 αλλά και εγώ το είχα αναφέρει ότι κάποιες από τις αλλαγές είναι και θέμα έκδοσης android. Ίσως επειδή πειράζω (παραμετροποιώ) πολύ τις συσκευές μου η μετάβαση να είναι πιο δύσκολη για μένα. Φαντάζομαι ότι οι διαφορές από οικοσύστημα σε οικοσύστημα (Apple, Android, Windows) θα είναι σημαντικά τρομακτικότερες και καταλαβαίνω απολύτως τον Anonymous Founder που δεν θέλει να μπλέξει.
Arrow έγραψε:εδώ διαβάσαμε από τον μοναδικό sknipper μου οτι το s2 plus ήταν το Γιαματο των κινητών!
Ουδέποτε ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο, τα είχε τα θεματάκια του (μάλλον επειδή του πέταξα τα μάτια έξω) αλλά πάντως κάμερα/βίντεο/φλας και πρόγραμμα κάμερας φαίνεται να τα έχει καλύτερα από το moto g 2nd gen.Arrow έγραψε:...αφού δε πάγωσε και το dialer ο Δημητρος είμαι οκ!Δεν καταλαβαίνω τι λες.... αναρωτιέμαι αν εσύ καταλαβαίνεις. Αν έχει υπαινιγμούς ή στηρίζεται σε κάποια κοινή γνώση ε δεν είναι και τόσο κοινή!
elteo έγραψε:
wtf? λόγω της υψηλότερης ανάλυσης?
QsisVTS έγραψε:
ΥΓ επίσης τι είναι αυτό το "R" στη μπάρα του σήματος; δε το έχω ξαναδεί ποτέ..
socratesn έγραψε:
Βαλε σ αυτο και το οτι android με 1GB ram ειναι οριακο αναλογα την υλοποιηση,ενω αντιστοιχο windows phone παει σφαιρα παντα και παντου και εχεις μια μη μετρησιμη ιδεα γιατι θεωρω τη συγκεκριμενη συσκευη καλυτερη απο τα αντιστοιχα android των 90-100 ευρω.
Βεβαια αυτο δεν ειναι νουμερα,παρα μονο προσωπικη εμπειρια,οποτε αν διαφωνεις δε μπορω να σε πεισω

...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]