Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#107673 Εικόνα

wtf? λόγω της υψηλότερης ανάλυσης? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
NickTG έγραψε:Δεν μπορώ να δω που είναι τόσο καλύτερο το 535.
Μιας και χρησιμοποιώ κινητό με χαρακτηριστικά βασικού Android μια χαρά το βλέπω σε σχέση με το 535.

Μεγαλυτερη οθονη,απολυτως lag free λογισμικο,πολυ ευκολοτερο λογισμικο για μεγαλυτερες ηλικιες,καμερα μπροστα.
Εγω αυτα τα υπερ βλεπω.Νταξ δεν ειναι και το αγιο δισκοποτηρο της τηλεφωνιας προφανως,απλα στα 90€ του ειναι ανωτερο απο επωνυμα android σ αυτο το budget.

<
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#107687 5" βρίσκεις και σε Android στα λεφτά αυτά και με μεγαλύτερη ανάλυση. Εκτός αν δεν μπορεί κάποιος να δώσει 7€ ακόμα.
Δεν έχω δει καμία ιδιαίτερη διαφορά είτε με το δικό μου είτε ακόμα και με το προηγούμενο διπύρηνο Moto E. Τώρα αν συγκρίνουμε με κανένα φορτωμένο Samsung αλλάζει.
Μπροστινή κάμερα επίσης βρίσκεις σε αυτά τα λεφτά. Και καλύτερο βίντεο με την πίσω επίσης.
Και καλύτερη κάρτα γραφικών για όποιον ενδιαφέρεται.
Τώρα το λειτουργικό για μεγαλύτερες ηλικίες δεν θα το σχολιάσω.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#107694 Κάποια βέβαια δεν είναι άποψη.
Νούμερα είναι που όποιος θέλει τα βρίσκει.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#107698 Ανάλογα πόσα θες να δώσεις.
Εκεί γύρω στα 100€ μια χαρά φαίνεται το E4.
Αλλά επειδή είδα κοιτάς και το G2 mini εκεί μάλλον θα αγόραζα αυτό:
http://www.sellphone.gr/shop/motorola/m ... -white-eu/
Άβαταρ μέλους
By socratesn
NickTG έγραψε:Κάποια βέβαια δεν είναι άποψη.
Νούμερα είναι που όποιος θέλει τα βρίσκει.

Ωραια,βρηκες τα νουμερα σε 10% ακριβοτερες συσκευες που δεν ειναι καν καποια απο αυτες στη συζητηση που αρχισε ο HF.Eγω μιλουσα για ποσα στα 100 euro,δηλαδη το συγκρινα με το ΜΟΤΟ Ε π.χ.
Το g2 mini ή το L90 ειναι μαλλον καλυτερες συσκευες overall,αλλα και 30 - 40 ευρω ακριβοτερες αυτη τη στιγμη.Tελος παντων παμε παρακατω,σ αυτα που αφησες ασχολιαστα...

Εγω προσωπικα δεν εχω βρει μεγαλο ανθρωπο να βολευεται ευκολα με το android,αντιθετως τα εμφανως ευκολοτερα windows γινονται πιο γρηγορα κατανοητα λογω UI και μεγαλυτερων εικονιδιων.

Βαλε σ αυτο και το οτι android με 1GB ram ειναι οριακο αναλογα την υλοποιηση,ενω αντιστοιχο windows phone παει σφαιρα παντα και παντου και εχεις μια μη μετρησιμη ιδεα γιατι θεωρω τη συγκεκριμενη συσκευη καλυτερη απο τα αντιστοιχα android των 90-100 ευρω.
Βεβαια αυτο δεν ειναι νουμερα,παρα μονο προσωπικη εμπειρια,οποτε αν διαφωνεις δε μπορω να σε πεισω :)
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#107709 Όπως είπα αν κάποιος δεν έχει τα 7€ παραπάνω που έχει το Sony E4 με ίδιο μέγεθος οθόνης, μεγαλύτερη ανάλυση, καλύτερο βίντεο (αλλά πιθανώς χειρότερο στις φωτογραφίες), καλύτερη κάρτα (πιθανώς αδιάφορο βέβαια για τους περισσότερους στα λεφτά αυτά) τότε ναι. Ίσως δεν έχει πολλές επιλογές.

Θέμα RAM δεν είχα μέχρι τώρα στο δικό μου.
Όπως είπα φορτωμένα κινητά όπως τα Samsung τα αφήνω και για αυτό δεν τα προτείνω άλλωστε.

Εμένα πάλι η μάνα μου μια χαρά δουλεύεις κινητό και tablet με Android.

Edit:
Αν δεν έγινε φανερό το χρησιμοποιώ συχνά το 535.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#107717 viewtopic.php?f=9&t=22&p=107716#p107716

ΓΝΩΜΕΣ;;;;;;;;;;; :superman:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#107741 Μιας και πιάσαμε τα win phones

κανένας προγραμματιστής apps να μας πει γνώμες? :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Cosmonaut21 έγραψε:Πωπω γκρίνια. Για το κατασκευαστικό κομματι δεν μπορούμε να κάνουμε κατι. Bάλε ποσο κοστίζει σε σχέση με το ποσο κόστιζε το Σ2.Όπως λες παλιά ναυαρχίδα vs νεο midrange.
Τώρα,αν κατεβασεις την κουρτίνα έχει συντόμευση για την τοποθεσία και πατωντας πανω στο σήμα της κινητής σε βγάζει στο μενού που πανω δεξια ανοιγεις τα δεδομένα.Αφού εβαλες νοβα βάλε στις χειρονομίες που λέει οτι συντόμευση θες.Π.χ. εγώ έχω βάλει μέχρι και να κλείνει με διπλό πάτημα. Ή να κατεβαίνει κατευθείαν η κουρτίνα με μια κινηση προς τα κάτω οπουδήποτε στην οθόνη. Όσο για το πληκτρολόγιο αυτό της google που έχει εγώ το βρίσκω πολύ ευκολο στη χρήση αλλά μπορείς να δοκιμασεις και κάποιο άλλο όπως το Swiftkey.
Απλές παρατηρήσεις από την πλευρά του χρήστη είναι, το ότι δεν είναι διθυραμβικές υπέρ του αγαπημένου πολλών μοτο g δεν το κάνει γκρίνια. Γιατί άλλο η δοκιμή και άλλο η χρήση από τον ιδιοκτήτη.
Δηλαδή 2 κατεβάσματα για να κατέβει η κουρτίνα (το ένα αρχίζει να την κατεβάζει εκτός αν είσαι κλειστός οπότε κατεβαίνει με ένα αλλά λειψό χωρίς τοποθεσία...) κι ένα πάτημα για να πάω εκεί που θα πατήσω το διακόπτη. :dizzy: Και με λέτε εμένα γκρινιάρη! :lol:
Καλή η ιδέα σου για χειρονομίες στο Νόβα, δεν τις έχω εκμεταλλευτεί καλά ακόμα.
Για το τι πιάνει για midrange θα έλεγα Snap200 χαμηλή κατηγορία, 400 μεσαία, 600 υψηλή και 800 κορυφαία (ναυαρχίδες). Ανάλογα με την συνολική εφαρμογή και επιπλέον χαρακτηριστικά/επιλογές μπορεί κάποια συσκευή να ανέβει/κατέβει μια κατηγορία.
socratesn έγραψε:Κατα τ αλλα αν και σε μερικα εχει δικιο ο sknipper, ειναι λες και το πηρε απλα για να "την πει" στο φορουμ
Το πήρα για να κάνω τη "δουλειά" μου οικονομικά και αξιόπιστα και σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας και τον κόπο σας. Πραγματικά δεν ήθελα να την πω στο φόρουμ απλά αυτά που είπα στην αρχή, να δείξω το πόσο διαφορετικό στη χρήση είναι ένα τηλέφωνο μιας μάρκας από ένα άλλο. Αναφέρθηκε από τον bill33 αλλά και εγώ το είχα αναφέρει ότι κάποιες από τις αλλαγές είναι και θέμα έκδοσης android. Ίσως επειδή πειράζω (παραμετροποιώ) πολύ τις συσκευές μου η μετάβαση να είναι πιο δύσκολη για μένα. Φαντάζομαι ότι οι διαφορές από οικοσύστημα σε οικοσύστημα (Apple, Android, Windows) θα είναι σημαντικά τρομακτικότερες και καταλαβαίνω απολύτως τον Anonymous Founder που δεν θέλει να μπλέξει.
Για το πληκτρολόγιο μια χαρά είναι αλλά μου λείπει αυτό που είπα, να κουνάω το δάχτυλο πάνω στο πληκτρολόγιο για να πάω λίγο μπρος πίσω στο κείμενο να διορθώσω κάτι. Αν έχεις δοκιμάσει πολλά πες μου που μπορώ να βρω αυτή τη λειτουργία.
Arrow έγραψε:εδώ διαβάσαμε από τον μοναδικό sknipper μου οτι το s2 plus ήταν το Γιαματο των κινητών! :inlove:
:lol: Ουδέποτε ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο, τα είχε τα θεματάκια του (μάλλον επειδή του πέταξα τα μάτια έξω) αλλά πάντως κάμερα/βίντεο/φλας και πρόγραμμα κάμερας φαίνεται να τα έχει καλύτερα από το moto g 2nd gen.
Arrow έγραψε:...αφού δε πάγωσε και το dialer ο Δημητρος είμαι οκ! :metalo:
Δεν καταλαβαίνω τι λες.... αναρωτιέμαι αν εσύ καταλαβαίνεις. Αν έχει υπαινιγμούς ή στηρίζεται σε κάποια κοινή γνώση ε δεν είναι και τόσο κοινή! :)

Αμέσως σας πιάνει το παράπονο ότι σας τη λέω κλπ και δε μου είπατε ούτε τι κάμερα να βάλω ούτε τι μπορώ να κάνω με τις διαφημίσεις. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
elteo έγραψε:

wtf? λόγω της υψηλότερης ανάλυσης? :hmmm:

γενικά τα πάει σκατά στα benchmark η lg και συγκεκριμένα το g3, αλλά δε βρίσκω για ποιο λόγο να σε ενδιαφέρουν τα synthetic benchmark?

η εμπειρία χρήσης πολλές φορές δεν έχει καμιά σχέση

το κινητό πάντως πέρα από τη μπαταρία του (την αυτονομία των xperia ούτε στον ύπνο του) εγώ το ευχαριστιέμαι κάργα

οθονάρα, φοβερή φωτογραφική , πολύ προσεγμένο ui (βαρύ δε θα διαφωνήσω)

γενικά πολύ καλή συσκευή για 3 κατοστάρικα, λίγοι πρόκειται να το μετανιώσουν

ΥΓ επίσης τι είναι αυτό το "R" στη μπάρα του σήματος; δε το έχω ξαναδεί ποτέ..
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
QsisVTS έγραψε:
ΥΓ επίσης τι είναι αυτό το "R" στη μπάρα του σήματος; δε το έχω ξαναδεί ποτέ..

Roaming. Λογικά εχεις wind / q
Άβαταρ μέλους
By red_monster
socratesn έγραψε:
Βαλε σ αυτο και το οτι android με 1GB ram ειναι οριακο αναλογα την υλοποιηση,ενω αντιστοιχο windows phone παει σφαιρα παντα και παντου και εχεις μια μη μετρησιμη ιδεα γιατι θεωρω τη συγκεκριμενη συσκευη καλυτερη απο τα αντιστοιχα android των 90-100 ευρω.
Βεβαια αυτο δεν ειναι νουμερα,παρα μονο προσωπικη εμπειρια,οποτε αν διαφωνεις δε μπορω να σε πεισω :)

low budget android ... Μετά από μερικούς μήνες τα κολλήματα πάνε σύννεφο :metalo: