Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
224v έγραψε:
saxon_747 έγραψε:
224v έγραψε:Προσωπικά οι κατατάξεις των RSF με αφήνουν παντελώς αδιάφορο!!!

Ξέρω ότι εδώ μέσα σας απασχολεί πολύ αυτό τι θέμα και καλως κανετε.

Το ξέρουμε, θα σε απασχολούσαν σίγουρα αν αφορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ όμως.

224v έγραψε:Όμως δεν είναι αυτό που θα βοηθήσει τη χώρα μας όταν ξανα φαληρησει να ορθοποδήσει, και ο καημένος ο Αλέξης μας θα πρέπει να χάσει πάλι 17 ώρες σε διαπραγματεύσεις με τους Γερμανούς η όποιους άλλους κάνουν κουμάντο στην ΕΕ.

Βλέπω ότι παραδέχεσαι πως η χώρα ορθοποδήσε με τον Αλέξη. :shifty:

Α και που εισαι:Εικόνα
Η χώρα ορθοποδησε, αφού τη στέγνωσε ο Αλέξης σας, και τα 37 που λέει ότι άφησε ήταν ήδη collateral στα δάνεια...

.

ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#816140 Η ταμπακιέρα είναι αν η ελευθερία του τύπου χειροτέρευσε επί Μητσοτάκη ΙΙ, όχι αν τα rankings μιας ΜΚΟ είναι 100% σωστά.
Η ελευθερία του τύπου δεν είναι κιλά φέτα να λέμε μας έκλεψε στο ζύγι η ΜΚΟ.

Καλό το ταμπούρωμα πίσω από τα επιχειρήματα Σκέρτσου και τη Μουργκίνα Φάσο, και τα PRλίκια 3ης δημοτικού.
Επί της ουσίας τι λένε οι διαφωνούντες της πτώσης της Ελλάδας στα rankings;
Χειροτέρευσε η χώρα μας τα τελευταία χρόνια ή όχι;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#816141 Χειροτέρεψε.
Εγώ έχω και μια άλλη απορία: το 2005 που παίζαμε τσαμπιο λιγκ στα ρανκινξ ετούτα, τα μύδια ήταν σωστά/δεοντολογικα ή πουλημένα;

Εγώ το ίδιο πουλημενα τα έβλεπα και τότε.

Πάντως βλέπω μια έλλειψη πίστης
Red Garland έγραψε:όχι αν τα rankings μιας ΜΚΟ είναι 100% σωστά.

την οποία βρίσκω ενοχλητική.
Δεν πάμε μπροστά έτσι Γκαρλαντ αν αρχίσουμε τέτοιες αμφισβητήσεις. :(

Τα φλειμ ακόμα ε;
:(
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
EDDIE_147 έγραψε:Χειροτέρεψε.

Α να γειά σου.

EDDIE_147 έγραψε:Εγώ έχω και μια άλλη απορία: το 2005 που παίζαμε τσαμπιο λιγκ στα ρανκινξ ετούτα, τα μύδια ήταν σωστά/δεοντολογικα ή πουλημένα;

Τι έγινε το 2005 είναι η απορία μου εμένα αν με ρωτάς :hmmm:

EDDIE_147 έγραψε:Εγώ το ίδιο πουλημενα τα έβλεπα και τότε.

Δεν μιλάμε απλά για πουλημένα μιντια. Που επί Μητσοτάκη μιλάμε για εξαγορά κανονική και με τιμολόγιο.
Το ζήτημα είναι και η γενικότερη πολιτική ενάντια στην ελευθερία του τύπου και την χειραγώγηση της κοινής γνώμης δια αυτού.
Και η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει τερματίσει όλα τα κοντέρ. Περίμενα από τους δημοκρατικούς του φορουμ να έχουν βγει από τα ρούχα τους όχι να αναμασούν πρόθυμα την Σκερτσοκαραμέλα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#816145 Το 2005 ήμασταν τοπ 30 με τα ίδια μύδια, τους ίδιους καναλαρχες (βλ βασικός μέτοχος - rings καμία κουδουνα; ) και τους ίδιους περίπου δημοσιογράφους.

Ε πως στην πουτσα (sic) ήμασταν τοπ 30;

Κατά τ άλλα εγώ έξω απ τα κουρέλια μου είμαι και το δηλώνω ανοιχτά.
Μόνο μην αρχίσετε τα μα, μου και ίσως δεν είναι απόλυτα σωστα τα ρανκινξ.
Δεν πέφτει η χούντα έτσι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#816146 Το πρώτο διάταγμα της κυβέρνησης των αχρήστων τον Ιούλιο του 19 ήταν η επιστασία των ΕΡΤ, ΕΥΠ και ΑΠΕ ΜΠΕ υπό τον πρωθυπουργό.
Το έδειξε από τότε που θα πάει το πράγμα άσχετα αν ούτε η πιο νοσηρή φαντασία μπορούσε να προβλέψει τι θα γίνει.
Τι να λέμε..
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
EDDIE_147 έγραψε:Το 2005 ήμασταν τοπ 30 με τα ίδια μύδια, τους ίδιους καναλαρχες (βλ βασικός μέτοχος - rings καμία κουδουνα; ) και τους ίδιους περίπου δημοσιογράφους.

Ε πως στην πουτσα (sic) ήμασταν τοπ 30;

Κατά τ άλλα εγώ έξω απ τα κουρέλια μου είμαι και το δηλώνω ανοιχτά.
Μόνο μην αρχίσετε τα μα, μου και ίσως δεν είναι απόλυτα σωστα τα ρανκινξ.
Δεν πέφτει η χούντα έτσι.

Τι συγκρίνεις βρε τριμπουρδελε;
Υπήρχαν ΜΜΕ από όλες τις πολιτικές παρατάξεις. Υπήρχε 902, Ελευθεροτυπία, μεγάλα συγκροτήματα του τύπου που στήριζαν δύο κόμματα και όχι ένα.

Ακόμα και ένας βλάκας δεν θα αναρωτιόταν για τις διαφορές
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#816148 Niko ηρεμα σε παρακαλω.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#816149 Ρε ματάκια ν+1 χρονωνε άνθρωπας δε βαρέθηκες να μιλάς σαν 8χρονο;
Τώρα αυτό ήταν σοβαρή απορία που περιμένει απάντηση ή brain fart που να περιμένουμε να ξεμυρισει;

Σε κάθε περίπτωση αν δεν την παλεύεις διάλεξε άλλο τρόπο να ξεθυμάνεις. :)

@Γκαρλαντ αυτό ήταν flame.
Οκ παιδικό αλλά flame.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
EDDIE_147 έγραψε:Το 2005 ήμασταν τοπ 30 με τα ίδια μύδια, τους ίδιους καναλαρχες (βλ βασικός μέτοχος - rings καμία κουδουνα; ) και τους ίδιους περίπου δημοσιογράφους.

Πώς αμε. Εσένα; Σου είπε κανείς ότι στις άλλες χώρες οι εργολάβοι/μεγαλοκαναλάρχες δεν ασκούν/ασκούσαν επιρροή;
Τους Financial Times τους έχει η λαϊκή συνέλευση Κυψέλης νομίζεις;
Μαθηματικώς να το πάρεις δηλαδή δεν βγάζει καν νόημα αυτό που λες σε μια σχετική κλίμακα ταξινόμησης.

EDDIE_147 έγραψε:Ε πως στην πουτσα (sic) ήμασταν τοπ 30;

Μήπως δεν παρακολουθούσαμε με predator τους δημοσιογράφους που μας ενοχλούσαν?
Δεν τραβάγαμε στο τμήμα δημοσιογράφους; Δεν κάναμε 2 χρόνια να πάρουμε τηλέφωνο το νούμερο πάνω στο άσπρο βαν;
Δεν λαδώναμε τα δικά μας μέσα με κρατικό χρήμα; Δεν στέλναμε SLAP ενώ μας έπιαναν με τη γίδα στην πλάτη;
Δεν νομοθετούσαμε νόμους που εν δυνάμει δίνουν τη δυνατότητα να στείλεις δημοσιογράφους φυλακή; κτλ κτλ.

EDDIE_147 έγραψε:Δεν πέφτει η χούντα έτσι.

Πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι.

σ.σ Αυτό ναι ήταν flame-χαρακτηρισμός :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#816162 Κατανοώ ότι μάλλον τότε 'σπουδαζες' και σου διέφευγαν βασικές λεπτομέρειες.
Ψάξε λίγο γιατί είχε κωλοπρεμουρα ο Ραφηναρχης να βγάλει νόμους για βασικούς μετόχους και μετά αστειεύεσαι.
Εκτός αν η διαπλοκή είναι κάτι default οπότε κακώς συγχέεται στην κουβέντα περι ελευθερίας τυπου.

[quote="Red Garland"]Μαθηματικώς να το πάρεις δηλαδή δεν βγάζει καν νόημα αυτό που λες σε μια σχετική κλίμακα ταξινόμησης.[/quote]

Απροπο βλέπω φέτος ότι το αναφέρουν και πιο συγκεκριμένα
[quote]Similarly, a few entrepreneurs run an overwhelming majority of media outlets, while being involved in other highly regulated business sectors. Some of them have close ties to the country’s political elite. As a result, the press is very polarised.[/quote]

Όχι μόνο βλέπω έλλειψη πίστης αλλά ούτε διαβάζεις το ρηπορτ.
:( :(

[quote="Red Garland"]σ.σ Αυτό ναι ήταν flame-χαρακτηρισμός[/quote]

Οκ εσυ δεν τρως παντόφλα 24/7 από την κοινωνία όπως ο άλλος φίλος και έχεις πιο γούστο.
Δεκτό.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#816164 λετε να εχει παιξει ρολο που χαρισαν τα ετησια τελη εκπομπης?
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#816168 @EDDIE_147
Ποιος αστειεύτηκε :hmmm:
Κοίτα τώρα μεταξύ μας, για άνθρωπος που νόμιζες ότι οι εκπρόσωποι τύπου δεν ψεύδονται
φαίνεσαι πολύ ψημένος να μας κάνεις μάθημα φέτος στα περί Δημοσιογραφίας.

Το 2005 εγώ δεν ξέρω τι έκαναν οι άλλες χώρες, εσύ; Τα στοιχεία να τα δούμε;
EDDIE_147 έγραψε:Απροπο βλέπω φέτος ότι το αναφέρουν και πιο συγκεκριμένα

Λογικό να τα βλέπεις γιατί το 2005 δεν έχει καν την έκθεση χώρας ανεβασμένη. :roll:
Μάλιστα αυτό που βλέπεις δεν είναι καν για φέτος. Επειδή σε βλέπω ότι το διαβάζεις με ευλάβεια στο σημειώνω.

Τεσπα, δεν έχει νόημα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#816170 Φέτος στο ρηπορτ του '22.
Μέτρια προσπάθεια.

Red Garland έγραψε:Το 2005 εγώ δεν ξέρω τι έκαναν οι άλλες χώρες, εσύ; Τα στοιχεία να τα δούμε;

Αυτο μπράβο ναι είναι μια νέα ανάγνωση.
Το 2005 ήταν όλα τα μύδια πουλημένα στον πλανήτη με Χατζηνικους, Τραγκες και κομιστες (ουψ - ούτε εδώ έκανε ring η κουδουνα ρε Γκαρλαντ; :lol: ) και εμείς ήμασταν σε λίγο καλύτερη μοίρα οπότε το τοπ 30 ήταν λετζιτ. :s_thumbsup

Λογικό.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#816171 Ό,τι και να ήμασταν, ο τρόπος υπολογισμού του δείκτη έχει αλλάξει, άρα είναι μη συγκρίσιμος, το λένε οι ίδιοι στο link που έχω ήδη βάλει παραπάνω από το site τους. Προφανώς και δεν διαβάζεις αυτά που γράφουν οι άλλοι, ή απλώς είσαι πολύ απασχολημένος να σπάσεις τα νεύρα όλων.
Όπως και να χει, νομίζω πως καταλάβαμε όλοι τι θέλεις να πεις : "πάντα έτσι ήταν τα πράγματα στην χώρα, ο Μητσοτάκης δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο, όλα είναι όπως πριν".

Βλέπεις; Με λιγότερα λόγια και χωρίς να πρήζεις τον κόσμο, μεστό, απλό, απέριττο.