Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Dimitris_P έγραψε:Πήρα μια multimedia οθόνη από aliexpress 71€ και μάλλον έρχεται από Κίνα. Η τιμή λέει περιλαμβάνει ΦΠΑ.
Θα μου έρθει ραβασάκι για τελωνείο; :hmmm:

Σήμερα είδα στην Cainiao
Left from departure country/region
Sep 18, 08:28 (GMT+3)

Πάω flightradar, βάζω φίλτρο route from China or Hong Kong (γιατί έχει κι εκεί αποθήκες το Ali) και destination Greece or Bulgaria (γιατί βλέπω ότι εμπλέκεται και η speedy bg) και ακόμα να δω αεροπλάνο στον χάρτη :protest:
Το 'χω πάει σε άλλο επίπεδο :lol:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#872971 Μικρή η πιθανότητα να έρθει απευθείας Ελλάδα. Συνήθως πηγαίνει πρώτα σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα (π.χ. Ολλανδία), όπου εκεί έχουν τρόπο να τα εισάγουν χωρίς τελωνείο και στην συνέχεια το στέλνουν ενδοκοινοτικά στην Ελλάδα. Στο tracking το εμφανίζει συνήθως ως transit country.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#873152 Αν σου έχει tracking number και το βάλεις στα ΕΛΤΑ, λογικά θα σου λέει Ολλανδία. Από την ώρα που θα φύγει από εκεί όμως, δεν θα έχεις εικόνα. Λογικά θα σου έρθει μετά από καμιά 10αριά μέρες, χωρίς τελωνείο, είτε με ACS είτε με ΕΛΤΑ Courier.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#873508 οτι ψιλολογια εχω παραγγειλει απο Aliexpress τον τελευταιο μηνα, κατι θηκες για κινητο/ταμπλετ, κατι θηκες για κλειδια, εχουν ερθει μεσα σε 10 ημερες (ημερολογιακες)
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#873566 πρώτη παραγγελία με μερικά είδη της πλάκας στο aliexpress και βλέπω πως έρχονται το καθένα με ξεχωριστή αποστολή :S
πώς τους συμφέρει ξεχωριστά κάθε μπιχλιμπίδι..
στο temu όλα έρχονται μαζί.
Άβαταρ μέλους
By bill33
egobrain έγραψε:πρώτη παραγγελία με μερικά είδη της πλάκας στο aliexpress και βλέπω πως έρχονται το καθένα με ξεχωριστή αποστολή :S
πώς τους συμφέρει ξεχωριστά κάθε μπιχλιμπίδι..
στο temu όλα έρχονται μαζί.

Αν είναι ακόμα Κίνα μπορεί να τα μαζεψουν μαζί πριν φτάσουν για εξαγωγή και να παραλάβεις ένα δέμα.
Μου το έχουν κάνει πολλές φορες.Να παραλαμβάνω φάκελο που έχει άλλους φάκελους μέσα.
Άβαταρ μέλους
By Chris
Dimitris_P έγραψε:Νέο φρούτο είναι το single's day ? Όλο μαρκετίστικες αφορμές ψάχνουν για αγορές.

Μην κοροϊδεύεις τις παραδόσεις μας. Singles day, Halloween, γεμιστή γαλοπούλα :eat:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#876151 Εγώ λέω να εξάγουμε τη Λευκή νύχτα που κάνουν κάποιοι δήμοι (Ίλιον, Πετρούπολη κλπ)
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Dimitris_P έγραψε:Εγώ λέω να εξάγουμε τη Λευκή νύχτα που κάνουν κάποιοι δήμοι (Ίλιον, Πετρούπολη κλπ)

Κως...