Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
Νίκος Παππάς έγραψε: και του αναγνωριστηκε ελαφρυντικο; Γαμω την δικαιοσυνη σας γαμω ρε!

Συν οτι ειχε πιει ρακι και ειχε καπνισει χασις (ο εκαστοτε δικηγορος το χρησιμοποιει αυτο ως μειωμενο καταλογισμο).
Ωραιος προπονητης κατα τα αλλα με αρχες για ''ευγενες αθλημα" (JU) (DO) («δρόμος της ηπιότητας) να του πας το παιδι σου για εκπαιδευση.

Αμα υπαρχουν λεφτα και μεσον ολα γινονται πχ απο μοντελο μπλεγμενο με ναρκωτικα γινεσαι Αστυνομικος σε ΚΥΤ.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#833107 Νεκρός από «μανιτάρια» Ρώσος επιστήμονας, υπεύθυνος για τη συντριβή του Luna 25 στη Σελήνη

https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1509 ... ti-selini/
Άβαταρ μέλους
By markvag
mousatos έγραψε:Νεκρός από «μανιτάρια» Ρώσος επιστήμονας, υπεύθυνος για τη συντριβή του Luna 25 στη Σελήνη

Καλά, κατά 99,99% αυτή είναι η αιτία, αλλά το ότι η Ρωσία είναι το τσιφλίκι της μαφίας, μας κάνει όλους να σκεφτόμαστε ότι πλήρωσε την αποτυχία του...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε:
mousatos έγραψε:Νεκρός από «μανιτάρια» Ρώσος επιστήμονας, υπεύθυνος για τη συντριβή του Luna 25 στη Σελήνη

Καλά, κατά 99,99% αυτή είναι η αιτία, αλλά το ότι η Ρωσία είναι το τσιφλίκι της μαφίας, μας κάνει όλους να σκεφτόμαστε ότι πλήρωσε την αποτυχία του...

Κάνουν κουμάντο οι Ιταλικές οικογένειες στην Ρωσία;
Άβαταρ μέλους
By markvag
#833311 Όχι, έχουν την τοπική μαφία, με αρχηγό τον Πούτιν.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#833638 https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... to-lasithi

Γιατί έγκλημα είναι.

Δεν ξέρω αν πρέπει να ντραπώ που είμαι στην ίδια χώρα μ'αυτούς ή για το ανθρώπινο είδος γενικότερα και την κατάντιά του. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#833640 Αυτοί οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι και για την ασφάλεια μας πάνω στα πλοία....
Και σπρώχνουν έναν ανθρωπο πάνω στο βρεγμένο καταπέλτη την ώρα που φεύγει το πλοίο....Δολοφονία.Βεβαια σε λίγο όλοι θα είναι ελεύθεροι και ο 36χρονος στο χώμα.
Καταλαβαίνετε γιατί επίπεδο ασφάλειας μιλάμε.
Και φυσικά η εταιρεία δε φταίει σε τίποτα.
Όπως στο Norman Atlantic ένα πράγμα.
Ατιμωρησία ,ανύπαρκτη δικαιοσύνη και ανύπαρκτη παιδεία.
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
#833764 edit mod. Όλο το ποστ έφυγε γιατί δεν σωζόταν. +warn για συνεχόμενα εμπρηστικά ποστ για ευπαθείς ομάδες.[Admin]
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#833806 Το απίστευτα σοκαριστικό είναι το ότι πέφτει ο άνθρωπος μεσα και δεν κανουν τιποτα! Δηλαδη ακόμα κι αν δεν τον εσπρωχναν και γλυστρησε μόνος του (που στο βιντεο φαινεται να τον σπρώχνουν), εν τέλει.... επεσε μεσα. Και μετα στα @@ τους, φευγουν; Και γατί να είχε πέσει ΚΑΤΙ θα κανανε, όχι άνθρωπος.....

Πραγματικά αδιανόητο. Εν τω μεταξυ προφανώς και δεν εγινε για το εισιτηριο ολο αυτο, δεν ηταν... λαθρεπιβάτης ο καημένος, αφου πήγε να μπει κανονικά απο τον καταπέλτη. Ακόμα κι αν δεν είχε προλάβει να κόψει απο το κιόσκι, θα του έκοβαν μέσα στο καράβι. Πιο πιθανο θα έλεγα πως ειναι... επίδειξη εξουσίας.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Hellenic tifosi έγραψε:Πιο πιθανο θα έλεγα πως ειναι... επίδειξη εξουσίας.

Ακριβως αυτο. Μονο ετσι σηκωνεται στους ψυχανωμαλους και στους κομπλεξικους. Με το παιρνουν εξουσια στα χερια τους αισθανονται οτι επιασαν το θεο απο τα @@ :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#833818 Εμένα περισσότερο σε προσωπικές διαφορές μου κάνει. Τώρα τι είδους διαφορές για να φτάσουν να τον σκοτώσουν, άγνωστο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω όμως διαφορετικά.

< >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
George_Prix έγραψε:
Hellenic tifosi έγραψε:Πιο πιθανο θα έλεγα πως ειναι... επίδειξη εξουσίας.

Ακριβως αυτο. Μονο ετσι σηκωνεται στους ψυχανωμαλους και στους κομπλεξικους. Με το παιρνουν εξουσια στα χερια τους αισθανονται οτι επιασαν το θεο απο τα @@ :thumbsdown:

«Αν θες να δοκιμάσεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου, δώσε του εξουσία»

Όσο για το κείμενο του κ. Φαρμάκη, μου φαίνεται δυστυχώς ότι έχει πολύ δίκαιο :(
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#833832 Μωρέ φουλ δίκιο έχει, και εστιάζει νομίζω εκεί που πρέπει. Δεν ήταν για το εισιτήριο όλος ο χαμός, ούτε ντε και καλά για την καθυστερημένη άφιξη. Τα καράβια της γραμμής τα εχω φαει με το κουτάλι και ουκ ολίγες φορές εχω δει άφιξη εντελώς τελευταία στιγμή.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#834163 Blue Horizon: "Είχαμε ενημερώσει τα λιμεναρχεία να προσέχουν τον Αντώνη", καταγγέλει ψυχίατρος

https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... 1694152348

Ο κ. Καναβάκης αποκάλυψε πως η κοινωνική υπηρεσία της Μονάδας, είχε από καιρό ενημερώσει τα λιμεναρχεία της Κρήτης, εξαιτίας της αγάπης του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη να ταξιδεύει ακτοπλοϊκά, ώστε να τον προσέχουν τα πληρώματα των πλοίων της γραμμής για να μην του συμβεί κάποιο ατύχημα, ως άτομο με αναπηρίες.

Ο κ. Καναβάκης, μιλώντας για τα φαινόμενα παρακμής και εκβαρβαρισμού που επικρατούν πλέον και στη κοινωνία, σημείωσε ότι τον τόνο δίνουν οι εκάστοτε εξουσίες που με όρους σήψης, έχουν αφήσει την σαπίλα πλέον να διαχέεται και στο κοινωνικό σώμα.