Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#883727 Αν καταλαβα καλα μιλαμε για δικυκλα με "γκαζι"? Δηλαδη το ανοιγεις και παει? Θεωρειται ποδηλατο αυτο? Ή μοτοσυκλετα με πεταλια?
Άβαταρ μέλους
By otso
#883728 Ηλεκτρομοτοποδηλατο κατανα .
Ενταξει ο vagmann το χρειαζεται για delivery στην πολη , να προσθεσει πρασινο προφιλ στην επιχειρηση του , και να κερδισει απο το ισοζυγιο ρυπων .
Αντε και ο Παπανικος για ζεστο φαγητο (ταχυφαγειο παλιας κοπης) οι αλλοι ;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Chris έγραψε:Αν καταλαβα καλα μιλαμε για δικυκλα με "γκαζι"? Δηλαδη το ανοιγεις και παει? Θεωρειται ποδηλατο αυτο? Ή μοτοσυκλετα με πεταλια?
Από τη στιγμή που έχει γκάζι είναι μοτοσυκλέτα και θέλει άδεια-πινακίδα και ασφάλεια.
Άβαταρ μέλους
By vagmann
otso έγραψε:Ενταξει ο vagmann το χρειαζεται για delivery στην πολη , να προσθεσει πρασινο προφιλ στην επιχειρηση του , και να κερδισει απο το ισοζυγιο ρυπων .

Δεν με διαβάζεις προσεκτικά Χαράλαμπε μου! :lol:

vagmann έγραψε:...εγώ το χρησιμοποιω αποκλειστικά στο χωριό,που έχω πολλές ανηφορες...στην πόλη έχω το συμβατικό μου που με καλύπτει απόλυτα...
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#883743 Λοιπον, πρωτες εντυπωσεις με το μικροτερο μοτερακι των 250W και εχω να πω thank God για τα ηλεκτρικα ποδηλατα :lol:
Ακομη και σε καλες ανηφορες, με 80% υποβοηθηση και πεταλι ανεβαινω εγω που ειμαι 100 κιλα και εντελως αμπαλος ποδηλατικα με σχετικη ανεση. Φυσικα λαχανιαζω, αλλα δεν πεθαινω επι τοπου
Στο ισιαδι την απενεργοποιεις εντελως και πηγαινεις κανονικα οπως με ενα συμβατικο

Πιστευω οτι οσο περισσοτερο ασχολουμαι, τοσο λιγοτερη υποβοηθηση θα επιλεγω και αυτο ειναι το μεγαλο προτερημα του ηλεκτρικου ποδηλατου
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Geralt έγραψε:Λοιπον, πρωτες εντυπωσεις με το μικροτερο μοτερακι των 250W και εχω να πω thank God για τα ηλεκτρικα ποδηλατα :lol:
Ακομη και σε καλες ανηφορες, με 80% υποβοηθηση και πεταλι ανεβαινω εγω που ειμαι 100 κιλα και εντελως αμπαλος ποδηλατικα με σχετικη ανεση. Φυσικα λαχανιαζω, αλλα δεν πεθαινω επι τοπου
Στο ισιαδι την απενεργοποιεις εντελως και πηγαινεις κανονικα οπως με ενα συμβατικο

Πιστευω οτι οσο περισσοτερο ασχολουμαι, τοσο λιγοτερη υποβοηθηση θα επιλεγω και αυτο ειναι το μεγαλο προτερημα του ηλεκτρικου ποδηλατου
Και αυτό είναι το μεγάλο κέρδος με τα ηλεκτρικά υποβοηθούμενα. Ότι θα πας με ποδήλατο κάπου που θα το σκεφτόσουνα. Τώρα τολμάς γιατί ξέρεις ότι όποτε χρειαστεί θα τα καταφέρεις. Έτσι τελικά χρησιμοποιείς το ποδήλατο πολύ περισσότερο και όλο και κάνεις ποδήλατο και βελτιώνεσαι. Αλλά όπως έλεγα και πιο πριν, δεν γίνεται πιο εύκολο, απλά πας πιο γρήγορα. Αν και αυτό με τα ηλεκτρικά που τερματίζουν στα 25 είναι ένα θεματάκι, είναι πολύ μεγάλο το σκαλοπάτι απαιτούμενης ισχύος από τα πόδια σου για να πας από τα εύκολα 25 στα πολύ πιο δύσκολα 28...
Ποτέ δεν πας κανονικά όπως με ένα συμβατικό γιατί είναι μερικά κιλά βαρύτερο. Αλλά κι αυτό είναι μέσα στο πλαίσιο της άσκησης.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#883864 αφιερωμένο στον onyx που του αρέσουν τα νουμεράκια καρδιάς και watt .

Άβαταρ μέλους
By sknipper
mousatos έγραψε:αφιερωμένο στον onyx που του αρέσουν τα νουμεράκια καρδιάς και watt .

https://www.youtube.com/watch?v=oOxUBR3zrNE
Ναι , μου αρέσουν τα νουμεράκια αλλά αφενός θέλω πλήρες σετ με στροφές πενταλιών ανά λεπτό και κλίση, αφετέρου και βασικότερο θέλω όμορφους λείους ασφάλτινους δρόμους με τα ανάλογα ποδήλατα και όχι άγριους βίκινγκς πάνω σε τρακτέρ και κατσάβραχα, χιόνια κλπ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
mousatos έγραψε:μπου ου , σε είχα για ρομαντικό και σκιέρ.
Για το σκιέρ ας γελάσω ελαφριά. Και έτσι κι αλλιώς, τι σχέση έχουν αυτοί με το σκι; Επειδή έχει χιόνι το οποίο κατακρεουργούν;
Ρομαντικός, ναι, καλίγραμμα ποδήλατα με ανάλογες ποδηλάτισσες με καθαρά άσπρα καλτσάκια σε μια ωραία ελαφριά ανηφορίτσα με θέα στη θάλασσα κατά το ηλιοβασίλεμα με ήχους σαξοφώνου του Παπέτι. Όχι τους άγριους τριχωτούς και λασπωμένους μαντράχαλους με την ντάπα ντούπα μουσική.
Κάτι σαν αυτό που μου έφτιαξε το ChatGPT
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#883876 Αυτές είναι λίγο καλύτερες, ξανθές και δες πως γυαλίζει λίγο το δέρμα τους αφού αθλούνται και έχουν ιδρώσει ελαφρά!
Εικόνα
Τα παιδία παίζει...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#887449 Άδεια σήμερα και ευκαιρία για βόλτες στα πέριξ του χωριού:

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα