Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#816952 Εμένα μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να μη μίλησε, δεν μιλάνε/στέλνουν όλοι μηνύματα κάθε τρεις και λίγο.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#816953 Καλά προφανώς είναι εξαιρετικά πιθανό να μη μίλησαν, αφού ήταν κι οι δυο στη δουλειά

Συμφωνώ με τον Κωστή ότι καλο είναι να περιμένουμε πριν βγάλουμε συμπεράσματα. Μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
ArrowsFA1 έγραψε:Εμένα μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να μη μίλησε, δεν μιλάνε/στέλνουν όλοι μηνύματα κάθε τρεις και λίγο.
Άλλο το κάθε τρεις και λίγο και άλλο ένα τηλεφώνημα στις 10 το πρωί ξέρω γω, για το πώς πήγαν το πρωί.

Αλλά αν ήταν στα χωρίσματα το ζευγάρι, δεν θα πολύ ήθελαν να μιλάνε.

.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#816956 Με βλέπω να χωρίζω σύντομα :yikes:
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#816957 Υπάρχουν ζευγάρια που σπάνια μιλάνε με τον/την :inlove: στο τηλ. αν δεν υπάρχει συγκεκριμένο θέμα προς διευθέτηση, οπότε αν αμφότεροι γνώριζαν ότι ήταν just another day at the office, μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό.
ο αριθμός των τηλεφωνημάτων/μηνυμάτων που ανταλλάσσονται οπωσδήποτε δεν είναι ενδεικτικός της ποιότητας μιας σχέσης...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
ArrowsFA1 έγραψε:Υπάρχουν ζευγάρια που σπάνια μιλάνε με τον/την :inlove: στο τηλ. αν δεν υπάρχει συγκεκριμένο θέμα προς διευθέτηση,

Σωστός.

Έχω δώσει εντολή να με καλεί μόνο όταν πρόκειται για θάνατο ή χρήμα. Όλα τα άλλα -> viber και απαντάω όταν τα δω.
Άβαταρ μέλους
By Serf
ArrowsFA1 έγραψε:Εμένα μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να μη μίλησε, δεν μιλάνε/στέλνουν όλοι μηνύματα κάθε τρεις και λίγο.
+1
Άβαταρ μέλους
By edmond
#816989 Νομίζω υπερβάλετε.
Όλο το πρωί που λίγο πολύ ο καθένας είναι στις δουλειές του και άρα χώρια, δεν επικοινωνείτε έστω 1 φορά μεταξύ σας; έστω 1 μήνυμα ρε αδερφέ. Ένα "τι κάνεις";
Και πηγαίνοντας το 1 βήμα παραπέρα, όταν έχεις βρέφος, δεν είναι άραγε αυξημένες οι ανάγκες επικοινωνίας-συνεννόησης μεταξύ του ζευγαριού;
Από τον παιδικό σταθμό θυμάμαι, ρώταγα την εντμόνταινα κάθε πρωί πως πήγαν με ξύπνημα, δρόμο κλπ. Από καθαρό, γμημένο ενδιαφέρον ρε πστη μου. Το παιδί μας είναι, δεν είναι κάτι ρουτινιασμένο διεκπεραιωτικό που μπορεί και να βαρεθείς να ασχοληθείς.
Δεν μιλάμε να είσαι όλη μέρα στα τηλ, μνματα, γούτσουγούτσου και λοιπά φαιδρά, εδώ είναι κάτι -πολύ- περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#817031 Μάρω Βαμβουνάκη, μου άρεσε:

Καμία κριτική εμείς, οι εκ του ασφαλούς, σε μια τέτοια αδιανόητη τραγωδία, αυτή της Άρτας!..
Κανείς δεν ξέρει τι αναγκάζει δυο γονείς να πηγαίνουν σε βρεφικό σταθμό το 5 μηνών μωρό τους πρωί πρωί. Ξέρουμε όμως πόσο αβοήθητα και κουρασμένα είναι σήμερα τα νέα ζευγάρια στη χώρα μας.
Κανείς δεν ξέρει τι ανάγκασε τον πατέρα να σπεύσει, να παρανοήσει, να ταραχτεί σε βαθμό προσωρινής αμνησίας, και να ξεχάσει το μωρό του στο αυτοκίνητο.
Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνεται στην ψυχή και στον εγκέφαλο του άλλου, ούτε καν του δικού μας, κάποιες φορές. Οι γνώσεις μας παραμένουν φλούδα αβύσσου.
Το μόνο που καταλαβαίνουμε, κάπως, είναι ο θηριώδης πόνος και η αιμοβόρος ενοχή που θα βιώνουν, και ας νιώσουμε το δέος που αρμόζει σε τέτοιες συμφορές.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#817305 wild wild west , για να παίξει θέλει age verification . US Police patrol Vs Criminals, shooting

https://www.youtube.com/watch?v=8sU_ydlLEQE

https://www.youtube.com/watch?v=VrAESfdy3Cs

shit
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
saxon_747 έγραψε:
ArrowsFA1 έγραψε:Υπάρχουν ζευγάρια που σπάνια μιλάνε με τον/την :inlove: στο τηλ. αν δεν υπάρχει συγκεκριμένο θέμα προς διευθέτηση,

Σωστός.

Έχω δώσει εντολή να με καλεί μόνο όταν πρόκειται για θάνατο ή χρήμα. Όλα τα άλλα -> viber και απαντάω όταν τα δω.

:lol: :lol: :lol:
Τι μου θύμησες τώρα. Παίρνω ένοπλη αναφορά Φρουράς Σαββάτου, ως ΑΥΔΜ, και αφού κάνουμε τα καθιερωμένα (δις οπλίσατε, στον αέρα πυροδοτήσατε κλπ) λέω το εξής στην παράταξη: "Τον ΑΥΔΜ θα τον ενοχλήσετε μόνον αν εισβάλλουν οι Τούρκοι, ή μπει μέσα ο κ. Δκτης. Όλα τα άλλα στον ΒΑΥΔΜ! Κλίνατε επ' αριστερά! Τους ζυγούς λύσατε! Ελεύθεροι!". :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Αστυνομικός της Ομάδας «Ζ» τραυματίστηκε σοβαρά, όταν κατά τη διάρκεια καταδίωξης τριών ατόμων στη δυτική Θεσσαλονίκη, προσέκρουσε σε διερχόμενο όχημα.

Διακομίστηκε αρχικά στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και στη συνέχεια στο ΑΧΕΠΑ, φέροντας τραύματα στα πλευρά και τον πνεύμονα, με τη ζωή του πάντως να μην διατρέχει κίνδυνο.

Όλα ξεκίνησαν τα μεσάνυχτα στον Δενδροπόταμο, όταν ο δικυκλιστής αστυνομικός μαζί με έναν συνάδελφό του επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Ο οδηγός του οχήματος ωστόσο ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η καταδίωξη και ο τραυματισμός του αστυνομικού, συνέπεια του τροχαίου.

Ο δεύτερος αστυνομικός συνέχισε την καταδίωξη και στην περιοχή των Αμπελοκήπων κατάφερε να ακινητοποιήσει το Ι.Χ. και να συλλάβει τους τρεις άνδρες. Στη διάρκεια της σύλληψης τραυματίστηκε κι αυτός στο χέρι.

Για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

https://www.lifo.gr/now/greece/agria-katadioxi-sti-thessaloniki-traymatistike-sobara-astynomikos
Άβαταρ μέλους
By g8777
Τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται ως ο βασικός μέτοχος εταιρείας real estate που διαχειρίζεται διαμερίσματα κυρίως σε Γλυφάδα, Δάφνη και Ηλιούπολη.

Το πολυτελές διαμέρισμα όπου διέμενε στη Γλυφάδα ανήκει στη συγκεκριμένη εταιρεία.

Οι διωκτικές αρχές πιστεύουν ότι όλα αυτά τα χρόνια διατηρεί στενές επαφές με τον υπόκοσμο και διαχειρίζεται εκατομμύρια ευρώ, ξεπλένοντας τα έσοδα κυρίως από διακίνηση ναρκωτικών και άλλων εγκληματικών δραστηριοτήτων σε όλη την Ευρώπη.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος «τραπεζίτης» μαύρου χρήματος στην Ευρώπη που συνελήφθη στη Γλυφάδα

Άλλη μια μαύρη σελίδα από τη συμμορία με άβατο τα Νότια Προάστια. Άλλο ένα κάρφωμα μέσα στα μούτρα του κράτους.Αναρωτιεμαι, υπό ποιες προϋποθέσεις θα ευνοηθεί η ελεύθερη αγορά του real estate οταν η πολιτεία συνεχίζει να δείχνει πρωτοφανή ανοχή στα καλοπαιδα των Ν.Π. ;

:thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#821033 g8777 δεν είδα να σχολιάζεις τη δολοφονία ατόμου που εμφανίζεται σε φωτογραφία πίσω από μεγαλοεφοπλιστή και πρόεδρο ομάδας του Πειραιά, όπου το θωρακισμένο πολυτελές αυτοκίνητο του ανήκει σε εταιρεία, προσκείμενη στη κυβέρνηση, με ιδιοκτήτη πρόεδρο αντίπαλης ομάδας που παραλίγο να πάρει πρωτάθλημα. Τι γίνεται σε τούτη τη χώρα;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#821035 Παιδι μου Dodger το BMW βανακι ηταν παροπλισμενο απο το 2010. Ναθινγκ του σι χιαρ.