).ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ?
).
otso έγραψε:υπαρχει εστω και ενας να πιστευει οτι τα λεφτα αυτα ειναι νομιμα και ειναι βγαλμενα με τον τιμιο ιδρωτα του ελλ;
otso έγραψε:
υπαρχει εστω και ενας να πιστευει οτι τα λεφτα αυτα ειναι νομιμα και ειναι βγαλμενα με τον τιμιο ιδρωτα του ελλ;.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Γιατί σε αυτή την χώρα έχει επικρατήσει σε μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού η πεποίθηση ότι η δημιουργία πλούτου, ακόμα και αν είναι νόμιμη, είναι καταδικαστέα.
otso έγραψε:και τι εχεις να φοβηθεις αν ησουν νομιμος , δεν λεει κανενας να σε αναγκασουν ουτε να τα φερεις ουτε να σε φορολογησουν αμα ειναι νομιμα και φορολογημενα .
ΠΟΣΑ ΕΧΕΙς ΒΓΑΛΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΥΓΙΑΖΕΣΑΙ ΜΟΛΙΣ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ.
ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ 100000 ΜΕ 200000
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΝΑΘΕΩΡΩ ΣΕ 1000000 ΜΕ 2000000
αυτο ειναι για τον κεισι ε; μπερδευτηκαμε λιγο
Χρήστος Λάππας έγραψε:Otso, το ότι εσένα η δουλειά σου είναι έξω στους 37 δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν απείρως πιο ξεκούραστοι τρόποι να βγάλεις συγκλονιστικά περισσότερα χρήματα νόμιμα και μετά να τα στείλεις έξω εξίσου νόμιμα.
kacey έγραψε:otso έγραψε:και τι εχεις να φοβηθεις αν ησουν νομιμος , δεν λεει κανενας να σε αναγκασουν ουτε να τα φερεις ουτε να σε φορολογησουν αμα ειναι νομιμα και φορολογημενα .
ΠΟΣΑ ΕΧΕΙς ΒΓΑΛΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΥΓΙΑΖΕΣΑΙ ΜΟΛΙΣ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ.
ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ 100000 ΜΕ 200000
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΝΑΘΕΩΡΩ ΣΕ 1000000 ΜΕ 2000000
αυτο ειναι για τον κεισι ε; μπερδευτηκαμε λιγο
στο bold: οχι μαστορα μου, ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ αν δεν το εχεις καταλαβει. ΓΙΑ ΑΥΤΟ μυγιαζομαι, οχι γιατι τα εχω. Γιατι καποιοι θεωρουν κοινωνικα δικαιο εως επιβεβλημενο να απλωσουν το χερι τους στα νομιμα και ηδη (εως και τριπλο-) φορολογημενα λεφτα μου (ΟΣΑ και αν ειναι αυτα). Οποτε, θα γκρινιαζω ακομα και αν μιλαμε για 5 ευρω.
otso έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Otso, το ότι εσένα η δουλειά σου είναι έξω στους 37 δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν απείρως πιο ξεκούραστοι τρόποι να βγάλεις συγκλονιστικά περισσότερα χρήματα νόμιμα και μετά να τα στείλεις έξω εξίσου νόμιμα.
ρε με ολο αυτο ηθελα να δειξω οτι ακομα και σε χωριο χηρα μεγαλη γυναικα που δουλευει στα χωραφια πραγματικα χυνει ιδρωτα λεμε , εσυ θα σκεφτεις να ρε τα εβγαλε με τον τιμιο ιδρωτα της και πανε να της τα παρουν , ομως τα φαινομενα στο ελ απατουν , αυτηνης ειναι και τα δισεγγονα της εξασφαλισμενα με λαμογιολεφτα , πασοκολεφτα , τα αβανταζ που δημιουργησε αυτη για τα παιδια της , τα δικα μου πως θα τα αντιμετωπισουν ; με υγιη επιχειρηματικοτητα;
...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]