dimviii έγραψε:tsilis?
Anonymous Founder έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Αλήθεια, θυμίστε μου λίγο, αυτά τελικά επιτρέπονται στο forum;
Όποιος κάνει ad hominem επιθέσεις μπορεί να γράφει ελεύθερα χωρίς warn, με τους mod απλά να σβήνουν τα επίμαχα μηνύματα μετά από αρκετή ώρα/ώρες και αφού ο επιτιθέμενος τα έχει χώσει ανενόχλητος; Γιατί αν όντως είναι έτσι, είναι καλή φάση. Ο καθένας βγάζει τα εσώψυχα του για τους χρήστες που δεν γουστάρει, μετά από κάποιες ώρες απλά σβήνουμε το μήνυμα του γράφοντας και ένα "έλα παραπονιάρη μην τα παίρνεις" (μην μας παρεξηγηθεί κιόλας) και όλα καλά.
Περσινά ξινά σταφύλια;
Οι συντονιστές λειτουργούν σωστά και οι συζητήσεις γίνονται σε καλό κλίμα αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση. Θα παρακαλούσα να μην αναμοχλεύουμε παλαιότερες ιστορίες, γιατί δεν υπάρχει κανένα νόημα και το κλίμα στο φόρουμ είναι πιο ήρεμο από ποτέ.
Κάποιοι που παρέβησαν τα παραπάνω, προειδοποιήθηκαν ήδη. Όσοι ακολουθήσουν, θα αντιμετωπιστούν αναλόγως.[Admin]
post images
image uploading site

Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν είναι όλοι οι συνδυασμοί γραμμάτων ίδιοι, και το να αφήνουμε ή να παραλείπουμε επίτηδες κενά είναι εκ του πονηρού. Όπως και να έχει, όποιος δεν ενοχλείται από τις πλακίτσες με το όνομα του, μπορεί να τις επιτρέπει και δεν μου πέφτει λόγος.
Εγώ που δεν τις επιτρέπω, ξαναρωτάω, η διαχείριση θα τηρήσει την υπόσχεση που ρητά έδωσε, ή θα δείξει για μια ακόμα φορά επιλεκτική μυωπία στην ερμηνεία του κανονισμού;
bibendum έγραψε:οι mods, ποσο καιρο εχεις να δεις τιμωρια;
panos2171 έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Δεν είναι όλοι οι συνδυασμοί γραμμάτων ίδιοι, και το να αφήνουμε ή να παραλείπουμε επίτηδες κενά είναι εκ του πονηρού. Όπως και να έχει, όποιος δεν ενοχλείται από τις πλακίτσες με το όνομα του, μπορεί να τις επιτρέπει και δεν μου πέφτει λόγος.
Εγώ που δεν τις επιτρέπω, ξαναρωτάω, η διαχείριση θα τηρήσει την υπόσχεση που ρητά έδωσε, ή θα δείξει για μια ακόμα φορά επιλεκτική μυωπία στην ερμηνεία του κανονισμού;
To αν γίνεται εκ του πονηρού ή όχι δε μπορείς να το ξέρεις οπότε δεν μπορείς να το χρεώσεις σε κάποιον. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει παραποίηση του ονόματος δε βλέπω που υπάρχει πλακίτσα. Σε περίπτωση που το όνομα από μόνο του είναι πλακίτσα δε φταίει κανένας. Αν εμένα πχ με λένε Πάνο Αρσενίου και με γράφουν ΠΑρσενίου δε θα χω θέμα ενώ αν με λένε Πάνο Ούτσο και με γράφουν ΠΟύτσο θα έχω; Δε έχει λογική αυτό που λες.
bibendum έγραψε:Χρηστο παρατηρω το εξης παραδοξο:
Εφυγες απο το φορουμ διαμαρτυρόμενος για καποια πραγματα. Απουσιασες καποιους μηνες. Μετα απο καποιους επεστρεψες με τα ιδια παραπονα στο ιδιο φορουμ που απαρτιζεται απο τους ιδιους χρηστες που καλως η κακως δεν εχουν αλλαξει νοοτροπια.
Ερωτω: Μπαινεις στο φορουμ για να εχεις καποιο δημοσιο βημα να γραψεις τις σκεψεις σου δημοσια; Μπαινεις στο φορουμ γιατι το νοιωθεις μια 'ωραια' διαδικτυακη παρεα;
Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]