Εγώ θα το γκρέμιζα και θα έφτιαχνα πολυκατοικία, αλλά προφανώς λόγω διατηρητέου έχει κάτσει στον άξονα και γι’ αυτό το έχει και το κοιτάει 4 χρόνια
(Επίσης ενδέχεται να έχει τίποτα κληρονομικά μπερδέματα και τότε καλά κρασιά)
mjacob έγραψε:Anonymous Founder έγραψε: απλώς δεν την απολαμβάνεις όταν έχει πολύ κόσμο (δηλαδή Ιούλιο και Αύγουστο).ε, Ιούλιο και Αύγουστο είναι που θες να πας παραλία γιατί οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα απλά δεν παλεύεται.
Οντως ωραία ακτογραμμή, αλλά ΣΚ σε "prime time" παίζει μεταξύ πολύ και αφόρητα πολύ κόσμου, μέχρι το Σούνιο.
(Ενταξει η εικόνα της Αναβύσσου είναι συγκλονιστική, μιλάμε για χιλιάδες παρκαρισμενα αυτοκινητα... είναι σοκ.)
Υπάρχουν κάτι λίγες καβατζες, αλλά εκεί χωράνε 2-3 ομπρέλες και έχουν περπατημα.
Αλλιώς πρπει να πας σε πολύ μέτριες παραλίες (για να μην τυγχάνουν προτίμησης, που και πάλι πολύ κόσμο θα εχπυν ) και σίγουρα πολύ μακρύτερα από μαυρο λιθάρι κλπ.
Η σωστή πυκνότητα κόσμου σε παραλία πάντως είναι αυτή:
ΕΕΠ είναι φοβερό πάντως το ποσό έχει αλλάξει η εικόνα της χρήσης της ακτογραμμής που λες. Πριν 25 χρόνια μιλάμε ότι μετά το μαυρο λιθάρι δεν υπήρχε ψυχη ζωσα. Έβλεπες 10 ανθρώπους στην παραλία και έλεγες "πολυκοσμία, δεν πάω".
), πήρα και τις μπάρες για να το φορτώνω στην οροφή, άρα θα μπορώ πάντα να βρω ένα πιο ήσυχο μέρος ακόμη και όταν γίνεται ο χαμός.Asimov έγραψε:Γιατί θέλουν να είναι δίπλα στο σπίτι και στη δουλειά τους προφανώς
Όσο για την πολυκοσμία, και πριν 25-30 χρόνια πάνω κάτω ίδιο πληθυσμό είχε η Αθήνα αλλά δεν γινόταν αυτός ο χαμός. Στο μαυρολιθαρι που πήγαινα παιδάκι ήμασταν 10 νοματαίοι max
), δεν είχαν καν όλες οι οικογένειες αυτοκίνητο, τι συζητάμε τώρα;

224v έγραψε:Στο Ξυλόκαστρο δεν λέει??.125χλμ
Φίλος πήρε στο Δερβενι 145χλμ θέλεις 1.5 ώρα.
.
g8777 έγραψε:Aν κυκλοφορουσε εφημεριδα για τα φορουμ, αυριο θα βλεπατε πρωτοσελιδοΆσε ρε πονηρε χλιμιτζουρα..
" ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΖΙ ΣΕ ΟΤΣΟ-Χτισε την ομαδα που θες , δεν υπαρχει θεμα κοστους"

pro έγραψε:Πολύ ωραίο σπίτι, αλλά νομίζω θες παραπάνω από 100Κ για να το φτιάξεις. 100Κ είναι περίπου 500 ανα τμ, και το σπίτι θέλει ολική ανακατασκευη παρόλο που είναι σε σχετικά καλή κατάσταση. Επιπλέον έχει αυλή και κήπο που σημαίνει έξτρα έξοδα και πιθανότατα είναι και διατηρητέο που σημαίνει συγκεκριμένες προδιαγραφές (ξύλινα κουφώματα κλπ).
Πάντως αν κάποιος το φτιάξει θα γίνει εξαιρετικό. Η κουζίνα 100 ετών
Anonymous Founder έγραψε:Διατηρητέο, τουλάχιστον στα Γιάννενα που ξέρω είναι πως ακόμη και για το χρώμα, πρέπει να πάρεις έγκριση από την αρχιτεκτονική επιτροπή του δήμου. Εννοείται επίσης πως το εξωτερικό του σπιτιού πρέπει στο τέλος να είναι όπως ήταν πριν 100 χρόνια και δεν μπορείς να βάλεις τέντες ή οτιδήποτε άλλο σαν αυτό.
Ακόμη και αυτά να αγνοηθούν, το σπίτι που βλέπω θέλει ολικό γκρέμισμα και να μείνουν μόνον οι εξωτερικοί τοίχοι, που σημαίνει κόστος "ανακαίνισης", πέριξ των 200Κ εύκολα. Κι αυτό μόνον για άνθρωπο που είναι της πιάτσας και καταλαβαίνει.
Αυτή την στιγμή, μια καλή ανακαίνιση σε διαμέρισμα (μπάνια, κουζίνα, ντουλάπες, πατώματα, θέρμανση, κουφώματα, ηλεκτρολογικά, υδραυλικά) ξεκινάει από 50Κ για τα τέρμα φθηνά και ανεβαίνει με πήδους προς τα 100Κ αν θέλεις κάτι καλό ή το σπίτι είναι πάνω από 100 τμ.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Τώρα περνάνε αποχέτευση στη Νέα Μάκρη.Όταν δε διακόπτονται οι εργασίες λόγω αρχαίων... π.χ., στο Νέο Βουτζά!!
Dimitris_P έγραψε:Και η αρκιτσα μια χαρα είναι αλλά ο θεολόγος είναι πιο κοντά. Στο Δερβενι το πιάνει ο αέρας αλλά η θαλασσα είναι καθαρή αλλα με ρεύματα. Βαθαίνει αμέσως βέβαια.224v έγραψε:Στο Ξυλόκαστρο δεν λέει??.125χλμ
Φίλος πήρε στο Δερβενι 145χλμ θέλεις 1.5 ώρα.
.
Δερβένι πού; Αν και κάτι έχουμε κοντά στο Δερβένι, εντός του Δερβενίου δε νομίζω να έπαιρνα ποτέ. Τον Αύγουστο το πιάνει σχεδόν πάντα ο καιρός και γίνεται ο κακός χαμός.
Τις προάλλες που κατέβηκα από το φέρυ στην Αρκίτσα, πήγα λίγο πιο πέρα (αριστερά από το λιμάνι όπως βλέπουμε τη θάλασσα μπροστά μας) και μου φάνηκε ωραία. Ήσυχα, μπροστά στη θάλασσα, καθαρή φαίνεται και λόγω Ευβοικού σπάνια το πιάνει καιρός. Δεν θυμάμαι βασικά να έχω δει ποτέ καιρό εκεί.
Και λίγο πιο πέρα από την άλλη μεριά μετά τα σουβλατζίδικα, δοκιμάσαμε από μια πιτσαρία, ωραία πίτσα![]()
Ωραίος αγώνας. Όπως είπατε αν η Φεράρι είχε κρατήσ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]