Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#199616 Η αγορά θα προσαρμοστεί. Προφανώς και δεν είναι ευχάριστο να κλείνει κάποιο κατάστημα. Αλλά πόσα ακόμα καφέ να ανοίξουν;;
Για τα μικελ έχω ξαναγράψει. Οποιοσδήποτε με ελάχιστες γνώσεις καφέ, δεν πίνει από εκεί. Τα πάντα coffee island έχουν μακράν καλύτερο προϊόν

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#199619 Kυριακο μιας και εσυ εχεις ασχοληθει αρκετα με τον καφε,απο τις γνωστες αλυσιδες (everest.Γρηγορης,cofee island etc) ποιον θεωρεις καλυτερο?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#199631 Εμένα μου φαίνονται όλοι τους χάλια, νομίζω λίγο καλύτερο καφέ έχω πει στα Everest.
Εδώ και πολύ καιρό, δεν αγοράζω καφέ ούτε στην δουλειά, αφού μέχρι και προβλήματα στο στομάχι είχα.
Κάψουλες iperespresso στο σπίτι και στο γραφείο και τέρμα.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#199638 Από το Έβερεστ είναι από τους χειροτερους σε γευση (φθηνος πολύ) αλλα να σου δημιουργησει προβλήματα στο στομαχι?

Coffie Island δεν εχω δοκιμασει.

Σε κάθε περιπτωση προτιμω την σιγουρια του Starbucks για ζεστο καφε.
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#199648 Δεν ξέρω αν έπεσα στην περίπτωση αλλά 3 φορές που ήπια φρέντο από coffee island ήταν σαν να είχαν ρίξει τον καφέ μέσα στο νερό και τον ανακάτεψαν με το κουταλάκι, τόσο άθλιος. Εξακολουθώ να προτιμώ μικέλ αν και σ' αυτό νομίζω ότι χάλασε κάπως η γεύση (ή άλλαξαν τα γούστα μου).
Άβαταρ μέλους
By italakias
#199659 Mερικες φορες ο καφες που ερχεται απεξω δεν ειναι καλα φτιαγμενος οποτε συμβαινει στο ιδιο μαγαζι ο καφες να μην ειναι το ιδιο καλος.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#199673 αυτος που εμενα μου αρεσει ειναι απο Γρηγορη,και απο τα εβερεστ ο αραμπικα.
Στον Γρηγορη αυτο που δεν μου αρεσει ειναι που βαζουν εκτος απο τα παγακια και τον τριμμενο παγο,και αν δεν το πιεις γρηγορα γινεται νεροζουμι.Οταν παω απογευμα για καφε( που θα αργησω να τον τελειωσω),τους λεω να μην μου βαλουν τριμμενο παγο.
Παντως υπαρχουν μεγαλες διακυμανσεις sthn geysh απο σημειο πωλησης σε σημειο στην ιδια αλυσιδα.Ειδικα στα coffee island το εχω παρατηρησει αυτο.
Τωρα τελέυταια εχει ανοιξει και ενα καφε στη γειτονια μου, και αγοραζω και απο εκει φευγωντας το πρωι για δουλεια.Ωραιος καφες και τον εχει και 1,30.Βολεβει γιατι ανοιγει στις 5 το πρωι οποτε εχω καλο καφε για τα ταξιδια που φευγω χαραματα.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#199685 Ο φρεντο παντα γινεται νεροζουμι μετα απο λιγη ωρα και ειναι ενας απο τους λογους που δεν πινω.
Παντως αυτη η καθημερινη αιμοδοσια των καταστηματων καφε ποτε δεν μου αρεσε,Καφε απο το σπιτι μου ειτε ελληνικο ειτε νες-φραπε και απεξω μονο οταν χρειαζεται.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#206460 To φτηνότερο, αρκεί να έχει drip stop. :lol:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
mirage έγραψε:Ενναλακτικα βραστηρα και aeropress.

< >

Σωστοοοοοοοος. Μια αεροπρέσσα είναι οικονομική και βγάζει τέλειο καφέ. Ομοίως και το V60.
Για σπίτι καφετιέρα φίλτρου δε θα αγόραζα.