Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#320735 Κατάλαβε τι έγινε άραγε;
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#320792 Του πήρε και τις ρόδες, μαζί με το υπόλοιπο σασί! Μόνο το κουβούκλιο έμεινε... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#320806 Ναι αυτό το καταλάβαμε εμείς.

Αυτός λέω Εάν πήρε χαμπάρι τι έγινε. Με φαίνεται λίγο παραουρος, γι'αυτό διερωτώμαι...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#320824 Ναι βρε, κατάλαβα ότι το κατάλαβες! Αυτό που είπα είχε το νόημα "πωπω, του πήρε και τις ρόδες!" :lol:

Μια χαρά κατάλαβε κι αυτός τι έγινε. Εγκλωβίστηκε στις μπάρες και ο χαζός καθόταν και προβληματιζόταν για το αν πρέπει να σπάσει την μπάρα και να περάσει, ή να κάτσει και να την κοιτάει. Προτίμησε το δεύτερο...

Άβαταρ μέλους
By bill33
Pitt έγραψε:Ναι βρε, κατάλαβα ότι το κατάλαβες! Αυτό που είπα είχε το νόημα "πωπω, του πήρε και τις ρόδες!" :lol:

Μια χαρά κατάλαβε κι αυτός τι έγινε. Εγκλωβίστηκε στις μπάρες και ο χαζός καθόταν και προβληματιζόταν για το αν πρέπει να σπάσει την μπάρα και να περάσει, ή να κάτσει και να την κοιτάει. Προτίμησε το δεύτερο...

Three passangers died; twenty were seriously injured, some of them with lifelong consequences. Polish driver survived without any major injuries and is currently waiting for a verdict from the court.
The engine-driver spotted the vehicle and managed to pull emergency brake, slowing down from 160 km/h to 142 km/h (88.2 mph) this reaction probably saved a lot of lives.
:(
Άβαταρ μέλους
By JBT
#320846 Κρίμα για τους 3 κι άλλο τόσο και περισσότερο κρίμα που δεν ήταν μόνο αυτός ο 1 που το άξιζε.

:x
Άβαταρ μέλους
By panos2171

:s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Άβαταρ μέλους
By xenos
#322980 Θέλουμε ανάλυση seismic επ αυτού. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Pitt έγραψε:

το εχω δει με τα ματια μου τραβώντας τρειλερ με αυτοκίνητα επανω. Ειαι απιστευτο το ποση διαφορα κανει ενας ποντος εμπρος/πισω όταν μετακινήσεις το αυτοκινητο πανω στο τρειλερ. Από το να μην μπορεις να το κρατησεις σε ευθεια,μεχρι να είναι ακουνητο σε λακουβες,πλαγιους δυνατούς ανεμους κλπ.
Άβαταρ μέλους
By markvag
xenos έγραψε:Θέλουμε ανάλυση seismic επ αυτού. :lipsealed:

Θα το πάκτωνε στο δρόμο! :rtfm: :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
dimviii έγραψε:το εχω δει με τα ματια μου τραβώντας τρειλερ με αυτοκίνητα επανω. Ειαι απιστευτο το ποση διαφορα κανει ενας ποντος εμπρος/πισω όταν μετακινήσεις το αυτοκινητο πανω στο τρειλερ. Από το να μην μπορεις να το κρατησεις σε ευθεια,μεχρι να είναι ακουνητο σε λακουβες,πλαγιους δυνατούς ανεμους κλπ.

Δεν έχω εμπειρία από τρέιλερ, αλλά σκέφτομαι αν ότι η διάταξη των τρέιλερ για σκάφη με το βάρος τέρμα πίσω (μηχανή) είναι λανθασμένη. Βέβαια οι άξονες είναι κι αυτοί πολύ πίσω για "ζυγισθεί" όλο το σύνολο και να μην πέσει πολύ βάρος στον κοτσαδόρο, αλλά δεν θα ήταν καλύτερα αν υπήρχε τρόπος το σκάφος να φορτώνεται ανάποδα (με τον κινητήρα προς το αυτοκίνητο);

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Pitt έγραψε:δεν θα ήταν καλύτερα αν υπήρχε τρόπος το σκάφος να φορτώνεται ανάποδα (με τον κινητήρα προς το αυτοκίνητο);

Πιστεύω θα είχε περισσότερα προβλήματα λόγω αεροδυναμικης.

...>.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#323276 Θα δημιουργούσε πρακτικό πρόβλημα γιατί στις γλίστρες δεν θα μπορούσε να το ρίξει στη θάλασσα. Εκεί θέλουμε να πέσει πρώτη μέσα η μηχανή/πόδι ώστε να βάλουμε σε κίνηση τον κινητήρα με όπισθεν και να ''τσουλήσει'' το σκάφος μέσα στο νερό. Αυτό ιδίως στα βαριά σκάφη μετράει πολύ. Επίση, αν δεν κάνω λάθος, αν όλο το βάρος ήταν στον κοτσαδόρο, όπως θα συνέβαινε αν φορτωνόταν με τη μηχανή προς το όχημα, τότε σίγουρα πηγαίναμε για σούζες. :lol: