Να χορεύει σε ένα δωμάτιο και τέλος
Να χορεύει σε ένα δωμάτιο και τέλος
Dodger έγραψε:
Όποτε πάμε σε μια καλή οθόνη (24-26 σκεφτόμουν) και ένα αξιοπρέπεια tower ή mini pc, με καλά ηχεία.
Ευχαριστώ για τις προτάσεις, θα τις δω το Σαββατοκύριακο στο Άγιο Όρος με την ησυχία μου και θα αποφασίσω
mousatos έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Το μόνο που φοβάμαι είναι τι κάνεις αν κάποιο σου βγει προβληματικό, γιατί είναι παντελώς άγνωστα.
Από συμβουλή φίλου επαγγελματία του χώρου αλλά και μικρή προσωπική εμπειρία . ΜΑΚΡΙΑ από refurbished.
Dodger έγραψε:Μια ερώτηση έκανα ο μαύρος και γράψατε τρεις σελίδες![]()
Καινούριος στο φόρουμ;;

glf έγραψε:Οτι δε χρειάζεστε από mikrotik τα στέλνετε Κοζάνη lol
Anonymous Founder έγραψε:glf έγραψε:Οτι δε χρειάζεστε από mikrotik τα στέλνετε Κοζάνη lol
Λίγο πριν τα... ξηλώσω για να βάλω τα TP-link, είπα να τους φορτώσω το τελευταίο firmware για να δω αν αλλάζουν.
Εγώ ήμουν στο 6.x.x και πλέον είχαν φτάσει στο 7.x.x.
Ο λόγος που δεν αναβαθμιζόταν είναι πως έπρεπε να πάω system/packages και να να αλλάξω από τις ρυθμίσεις να κατεβάζει updates.
Ούτε που το είχα πάρει χαμπάρι!
![]()
Τέσπα, δεν νομίζω να λύσουν την κακή συμπεριφορά και κακή κάλυψη στα 5GHz οπότε τα Mesh που μαζεύουν μήνες τώρα σκόνη, είναι η μόνη λύση.
Το AP θα πάρει πόδι, τώρα το switch θα το κρατήσω για να μπορώ να κάνω πράγματα επάνω του.

Dimitris_P έγραψε:Έχεις τόση ανάγκη το mesh ; Αν άλλαζες θέση στο router ώστε να καλύψεις περισσότερο το σημείο που χρειάζεσαι το bandwidth; Το 5ρι είναι ευαίσθητο στην τοιχοποιία.
Δεν μπορείς να αφήσεις το MT σαν router και να βάλεις το tplink σαν A/P ;
Αν είναι να δώσεις κάτι σφύρα
edit: Με CAPSMAN δοκίμασες να παίξεις; (μη με ρωτάς πώς και τι, δεν το έχω ψάξει, αλλά είναι τύπου mesh)
KiloMeater έγραψε:Τα Χριστούγεννα μάλλον θα κατέβουμε Ελλάδα
Έχω βάλει στόχο να φτιάξω ένα desktop
Θα το χτίσω μόνος μου , έχω κάποια κόμματια περισσευούμενα θα πάρω και νέα
Από διαθεσιμότητα κομματιών , ποικιλία και τιμές τι παίζουν ; Από που μπορεί να κάνει κάνεις μια γύρα και μέσα σε 1-2 μέρες να εχει τα πάντα; Πλαίσιο; eshop;
Σκέφτομαι αρκετά πράγματα να τα πάρω από εδώ να τα βάλω στη βαλίτσα γιατί και black Friday θα παίξει και γενικά εδώ έρχονται στην πόρτα μου . Προφανώς δε θα μεταφέρω κουτι ούτε τροφοδοτικό , αυτά θα τα πάρω Αθήνα . Μνήμες , επεξεργαστή , ssd όλα αυτά τα φέρνω εύκολα . Το κομμάτι που με προβληματίζει είναι η Mobo φοβάμαι μήπως αναγκαστώu και πάρω ότι βρω μπροστά μου ενώ εδώ έχω μήνες να ψάξω να διαλέξω . Θα την παλέψει στην χειραποσκευή ;
Chris έγραψε:Γιατι να μην τα παραγγειλεις απο τωρα να πανε σε καποιο σπιτι γνωστου/οικογενειας στην Αθηνα? Γενικα imho ουτε πλαισιο ουτε e-shop, msystems και cosmodataΠρώτη φορά τα ακούω αυτά
g8777 έγραψε:Μα παραγγείλει από τώρα κάτι που θα έχει το ενα πέμπτο της τιμής του στην μαύρη Παρασκευή;Μπορείς και καλύτερα
Βγες έξω στον κήπο και κοίτα αν ανθισε το λεφτοδεντρο.
KiloMeater έγραψε:Msystems πήρε η Gianikaina όλο τον εξοπλισμό για την δουλειά της ..εξαιρετικοί επαγγελματίες ...Chris έγραψε:Γιατι να μην τα παραγγειλεις απο τωρα να πανε σε καποιο σπιτι γνωστου/οικογενειας στην Αθηνα? Γενικα imho ουτε πλαισιο ουτε e-shop, msystems και cosmodataΠρώτη φορά τα ακούω αυτά
Είναι αξιόπιστα , γνωστά ονόματα ;
Mysystems & cosmodata
Το πρώτο το κοίταξα , το website τους έχει καλά πράγματα, ότι έψαχνα
George Russell is set to start from the back of th[…]
https://www.facebook.com/reel/1908969930072581/?s=[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]