Serf έγραψε:
Όπως, επίσης, πάω στοίχημα ότι, αν κάποτε η ΕΛΑΣ αντιδρούσε σε τέτοια αναταραχή/ ξεσήκωμα των Ρομά (including πυροβολισμούς), ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέκρινε την αντίδραση σε οποιαδήποτε περίπτωση, είτε η αφορμή ήταν λόγω λερωμένης φωλιάς (βλ. δολοφονία 16χρονου) είτε η αφορμή ήταν λόγω μ@λ@κί@ς που τους δέρνει (π.χ., σκοτώθηκε Ρομά σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την ΕΛΑΣ).
Δηλάδή η αντίδραση του συριζα είναι το απόλυτο κριτήριο της διοίκησης της ΕΛΑΣ για το αν πρέπει να επιβάλει την τάξη ή όχι;;
Επίσης, υπάρχει οπλισμένος όχλος που πυροβολεί σε κατοικημένες περιοχές και η αστυνομία κοιτάει; Και πάλι φταίει ο συριζα;;
Σημειώνω πως δεν ξέρω ποια είναι η σωστή αντίδραση σε αυτές τις ταραχές, απλά μου φαίνεται πολύ περίεργο η αστυνομία να πυροβολεί πχ 15χρονους στα Εξάρχεια και απλά να κοιτάει όταν σφίξουν οι κώλοι... Αν είναι η σωστή αντίδραση αυτή (και μπορεί να είναι), τότε μάλλον δεν ήταν σωστή αντίδραση να πυροβολήσει έναν οδηγό. Όπως επίσης και το ανάποδο, αν καλώς έπραξε και πυροβόλησε τον οδηγό, μάλλον πρέπει και εδώ να κάνει κάτι παραπάνω...
Είδαμε επίσης πόσο ενδιαφέρεται η ΕΛΑΣ και η τωρινή πολιτική της διοίκηση για τις αντιδράσεις του συριζα ή και των άλλων κομμάτων, όταν σε άλλες διαδηλώσεις έσπαγε στο ξύλο όποιον έβρισκε μπροστά της... Μήπως, λέω τώρα εγώ, αυτό το κουρασμένο "επιχείρημα" είναι το υποκατάστατο του "δεν έχω επιχειρήματα";;
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>