junior gt έγραψε:Δια δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες. Υπαρχουν αντρες που δεν πινουνε...
Άντρες που δεν πίνουν δεν τους κάνω παρέα. Βασικά δεν τους θεωρώ καν άντρες...

Εγώ πάντως έμπαινα στην Πατούλαινα, απλά και μόνο για να της λέω: "Είσαι η χρυσοχόος μου; Πες μου, που έχεις τα χρυσά;".
Hellenic tifosi έγραψε:Το αστείο είναι ότι την μεγαλύτερη κόντρα προεκλογικά την είχαν με τον νυν δήμαρχο με τον οποίο ήταν στην ίδια παράταξη πριν μερικά χρόνια και με τον οποίο αν συνεργαστούν θα έχουν την πλειοψηφία διαφορετικά πρέπει να συνεργαστεί με σχεδόν όλους τους υπόλοιπους. Παρεμπιπτόντως ο νυν δήμαρχος, αν και κεντροαριστερός και αυτός, εμφανίστηκε μέσα στην εβδομάδα να φωτογραφίζεται με την σημαία και εικόνα της Παναγίας , μπας και τσιμπήσουν οι δεξιοί αλλά από ότι φαίνεται ή δεν πήγαν να ψηφίσουν ή μοιράστηκανskous έγραψε:Βγήκε τελικά;
Στις 22:55, σε ενσωμάτωση 72% έχει την πρωτιά με 56 ψήφους...
Χωρίς να είμαι απο εκεί, ούτε έχοντας άποψη, και να βγεί, θα είναι δήμαρχος μειοψηφίας, άρα το πουτανάκι όλων των άλλων...
ΦΟΒΕΡΟ πολιτικό σύστημα
Αν βγει, θα είναι δήμαρχος με μόλις τον25% συμβουλών
Όπως και ο Ζέρβας στη Θεσσαλονίκη.
Εν τέλει, δεν είναι παντελώς άχρηστος ο Β γυρος;
< Note >
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
Δήμαρχοι με μειοψηφία συμβούλων, καταλαβαίνεις τί θα γίνει.
Διάκο ΑΕΊ ΣΑΛΑΓΑ ΤΑ ΡΕ
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
REALZEUS έγραψε:junior gt έγραψε:Δια δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες. Υπαρχουν αντρες που δεν πινουνε...
Άντρες που δεν πίνουν δεν τους κάνω παρέα. Βασικά δεν τους θεωρώ καν άντρες...
Εγω πάντως έμπαινα στην Πατούλαινα, απλά και μόνο για να της λέω: "Είσαι η χρυσοχόος μου; Πες μου, που έχεις τα χρυσά;".
Στεγνος?
Με τιποτα...
R21
junior gt έγραψε:Στεγνος?
Με τιποτα...
Ε πιες ντε!
Το πρόβλημα θα είναι το άλλο πρωί που θα ξεσουρώσεις και θα την δεις άβαφη.

ΥΓ: Δούρου;
Anonymous Founder έγραψε:Παραιτήθηκε και έκανε εκλογές. Γι αυτό έχουμε ΔΦΑ και όχι ΠΦΑ.
Ναι ε ; Αλλάζουμε ένα γράμμα στη μαρκίζα του μαγαζιού και διαγράφουμε ως δια μαγείας όλες τις ανοησίες που έχουμε υποσχεθεί;
Guess what. Την επόμενη φορά που θα τον δω να γελάει σαν χαζοχαρούμενο θα πάω να το ρίξω στη ΝΔ .
mousatos έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Παραιτήθηκε και έκανε εκλογές. Γι αυτό έχουμε ΔΦΑ και όχι ΠΦΑ.
Ναι ε ; Αλλάζουμε ένα γράμμα στη μαρκίζα του μαγαζιού και διαγράφουμε ως δια μαγείας όλες τις ανοησίες που έχουμε υποσχεθεί;
Guess what. Την επόμενη φορά που θα τον δω να γελάει σαν χαζοχαρούμενο θα πάω να το ρίξω στη ΝΔ .
Θα παρει λιγο χρονο για να συμβει αυτο... ολη η Ελλαδα στα ΜΠΛΕ δεν ειχε ματαγινει!!!!!
ειναι δικο του επιτυγμα και φυσικα οπως συνηθιζει να λεει "Ηταν δικαιο και εγινε πραξη"
Εχουμε να διασκεδασουμε μεχρι τις ερχομενες εκλογες....
ενα αλλο συμπερασμα απο τις χθεσινοβραδυνες δηλωσεις ειναι οτι μελλοντικα ο επομενος αρχηγος στη ΝΔ θα ειναι Μπακογιαννης και φυσικα προθυπουργος. Δυσκολα τα πραγματα για τους αυτοκλητους "Προοδευτικους" της χωρας μας.
224v έγραψε: ολη η Ελλαδα στα ΜΠΛΕ δεν ειχε ματαγινει!!!!!ειναι δικο του επιτυγμα και φυσικα οπως συνηθιζει να λεει "Ηταν δικαιο και εγινε πραξη"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όχι όλη, στην Αχαϊα έχουμε ισχυρά αντισώματα στη δεξιά
και κάτι κρήτες και διάφοροι τυχαίοι νομοί οκ..
η κεφαλονιά με απογοήτευσε αν και έχει βγάλει ολόκληρη παπαρήγα
Anonymous Founder έγραψε:Για ποιο λόγο τα έσπασαν αυτοί μεταξύ τους; Και ο πρώην δήμαρχος πώς τα πήγε και γιατί δεν τον προτίμησαν οι Γιαννιώτες;Τώρα πριν από χρόνια που τα έσπασαν που να ξέρω. Μία άποψη που άκουσα σε ένα τοπικό σταθμό χθές ήταν ότι ο Ελισαφ πριν 5 χρόνια φοβήθηκε (ή τον φοβισαν) να μπει μπροστά λόγω θρησκείας οπότε τώρα αναγκαστικά έφτιαξε δικό του συνδυασμό ο οποίος είχε και την υποστήριξη του πρώην δημάρχου Φ. Φίλιου. Ο νυν δήμαρχος Θ. Μπεγκας ήταν πρώτος στον πρώτο γύρο με 30% και έχασε με περίπου 500 ψήφους διαφορά. Ο Ελισαφ ήταν πιο δυνατός στην πόλη και το Πέραμα, ο Μπεγκας πιο δυνατός σε Ανατολή και πρώην δήμο Παμβώτιδας. Κάποιοι θεωρούν ότι κούρασε τον κόσμο και ότι είχε κάπως αλαζονικό στυλ.
< Note >
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
The North remembers.
Κατα τα αλλα..
http://www.gazzetta.gr/plus/politiki/article/1361806/i-apli-analogiki-prokalei-alaloym-se-dimoys-kai-perifereies
Η συμπρωτεύουσα για να διοικηθεί απαιτείται πλειοψηφία 25 δημοτικών συμβούλων και ο τελικός νικητής Κωνσταντίνος Ζέρβας ελέγχει μόλις τους 7...
Στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ο κ. Χρήστος Μέτιος διαθέτει 17 συμβούλους και θα χρειαστεί ακόμα 9 για να ελέγξει την πλειοψηφία. Στα Ιόνια Νησιά η κυρία Ρόδη Κράτσα καλείται να διοικήσει με 12 περιφερειακούς συμβούλους σε σύνολο 41.
Το ίδιο και στις περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου που εκλέγουν 51 συμβούλους και οι νέοι περιφερειάρχες Νεκτάριος Φαρμάκης και Παναγιώτης Νίκας ελέγχους 19 και 17 αντίστοιχα.
Στον Δήμο Χανίων ο Παναγιώτης Σημανδαράκης έκανε την ανατροπή και γίνεται δήμαρχος με 9 συμβούλους σε “ολομέλεια” των 49 ατόμων.
Με 11 συμβούλους σε σύνολο 41 εκλέγεται ο νέος δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.
Νέος δήμαρχος Αχαρνών με μόλις 10 συμβούλους σε σύνολο 45 αναδεικνύεται ο κ. Σπύρος Βρεττός.
Το 1/3 του δημοτικού συμβουλίου στα Βριλήσσια θα ελέγχει ο κ. Ξενοφών Μανιατογιάννης που ανανέωσε την θητεία του.
Λιγότερους απο το 1/4 των δημοτικών συμβούλων θα ελέγχει ο δήμαρχος Βύρωνα . Κατωπόδης.
Στην Δυτική Μάνη εξελέγη δήμαρχος ο Δημήτρης Γιαννημάρας με μόλις 4 συμβούλους.
Καταλαβες belg γιατι σου λεω οτι πρεπει το Αρπα Κολλα του Περακη να διδασκεται απο τα προνηπια;
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY