είναι αισθητά χαμηλότερα!
pro έγραψε:Η κατάρρευση του κόκκινου sci-fi αφηγήματος εκκωφαντική. Έχουμε να δούμε κάτι τέτοιο από τότε που ο αείμνηστος Αλέξης ξεβράκωσε τον διαιτητή στο κέντρο του γηπέδου σε αγώνα της Πετρούπολης.
edmond έγραψε:Ντωμεταξύ έψαξα στο μαπς να δω που.στο.μπου.τσο πέφτει αυτό το ψαροχώρι.
Δεν πρέπει να έχει ανέβει ομάδα σε τέτοιο γεωγραφικό....μήκος!!![]()
Ακόμα και η Ρόζενμποργκ που κάποτε τραβιόμαστανείναι αισθητά χαμηλότερα!
Giuseppe Busso έγραψε:Δεν δικαιολογώ τίποτα, δεν χρυσώνω κανένα χάπι, ούτως ή άλλως έχουμε υψηλές απαιτήσεις από τον Ολυμπιακό αλλά όχι και να διαβάζουμε για χωριά και μουρουνέλαια.
παίζει στο μίλκο καπ, οπότε ποιός ασχολείται; Και κυρίως: έχασε ο γαύρος στην Ευρώπη ρε μ@3λ^κ%&!!!
Αφού λοιπόν αντλείτε μόνο ευχαρίστηση όταν χάνει ο Θρύλος μια φορά το εξάμηνο, τι μπορώ να πω;
Giuseppe Busso έγραψε:
1. έπειτα από 2 σερί ντέρμπι, που ίσως έκριναν εγχώρια πρωτάθλημα και κύπελλο,
2. και μετά από αμέτρητα σερί ματς, μια ομάδα ταξίδεψε προς τον Αρκτικό Κύκλο, με ό,τι και αν συνεπάγεται αυτό σε
3. σωματική καταπόνηση λόγω ταλαιπωρίας,
4. καιρού,
5. προσαρμογής για να παίξει σε ένα
6. συνθετικό τερέν
7. χωρίς τον καλύτερο επιθετικό της περσινής διοργάνωσης Conference League και νυν καλύτερο/πρώτο σκόρερ ήδη στο Europa League, EL KAABI, παράλληλα
8. με απουσία και άλλων βασικών παιχτών όπως ο αμυντικός χαφ Γκαρσία. Πάνω σε αυτά ήρθε να προστεθεί και η
9. αστοχία και σε ένα τόσο κακό βράδυ που όλα πάνε λάθος,
10. η ομάδα είχε 18 τελικές και μηδέν γκολ ενώ η Μπόντο είχε μόλις 9 και 3 γκολ.
Δεν δικαιολογώ τίποτα δεν νιώθω τίποτα, είμαι γάβρος
Same_old_story έγραψε:... Για να καταλάβετε πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ουδείς πλην εμού, που έχω τη μαλακί@ συνήθεια ν' ασχολούμαι με τα Ευρωπαϊκά ματς του βάζελου, αναφέρθηκε στην τριάρα που έριξε ο βάζελος στην Fiorentina, που την ξέρουν εκατομμύρια περισσότεροι από το νορβηγικό "ψαροχώρι"...
Αλλά είπαμε, αυτή η γελοία ομάδα με σήμα την τροφή αγελάδαςπαίζει στο μίλκο καπ, οπότε ποιός ασχολείται; Και κυρίως: έχασε ο γαύρος στην Ευρώπη ρε μ@3λ^κ%&!!!
Αφού λοιπόν αντλείτε μόνο ευχαρίστηση όταν χάνει ο Θρύλος μια φορά το εξάμηνο, τι μπορώ να πω;
![]()
Συνεχίστε έτσι!
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
...Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]