Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#820102 το καλό με φορτιστές type c , είναι οτι μπορείς να έχεις τον ίδιο για laptop-κινητό-ακουστικά κλπα , τον καταλαβαινω τον ντιριντίνο
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#820103 @drdino
Δηλώνω ότι σε νιώθω και θα σε στηρίξω στην εκστρατεία σου για ομοιομορφία και USB-C. :lol:
....αν και η μαγνητική σύνδεση του macbook έχει τη χάρη της....

dimik έγραψε:+1000 για αυτού του είδους τα τροφοδοτικά, χίλιες φορές εκείνα τα παλια που το τούβλο έμπαινε απευθείας στην πρίζα, αυτά που είναι στην μέση του καλωδίου μόνο προβλήματα χωροταξίας προκαλούν.
Εγώ νομίζω το αντίθετο. Τα τουβλακια που μπαίνουν απευθειας στην μπρίζα εχουν τα εξής μειονεκτήματα
- μπορεί να χαλαρώσουν/βγουνε γιατί κρέμονται κάθετα
- σε πολύμπριζο που κρέμεται στην μπρίζα ακόμα χειρότερα κατεβάζουν ολόκλητο το πολύμπριζο
- σε πολύμπριζο επίπεδο στο πάτωμα πιάνουν χώρο και μπορεί να μην χωράει κάτι άλλο στη διπλανή τους μπρίζα
- σε περιορίζει στο μήκος της σύνδεσης, από τούβλο μέχρι την συσκευή, αλλιώς έχεις άλλο τόσο καλώδιο.
- αν θέλεις να το βαζοβγάζεις/μετακινείς συχνά θα πρέπει να φτάσεις μέχρι το κρυμμένο πολύμπριζο κλπ
Αντίθετα αυτά που είναι στη μέση δεν ζορίζουν τις μπρίζες.πολύμπριζα και χωράνε καλύτερα. Έχεις το διπλό μήκος από την μπρίζα μέχρι τη συσκευή σου. Θέλεις να πάρεις το λαπτοπ σου, απλά αποσυνδέεις το πρώτο καλώσιο και το αφήνεις στην μπρίζα και έχεις άλλο "ταξιδιωτικό" με τη σωστή άκρη αν πας σε άλλη χώρα, όταν γυρίσεις εύκολα συνδέεις ξανά χωρίς να μπλέξεις με το πολύμπριζο.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#820107 Πρόβλημα...έχω στο σπίτι ένα εκτυπωτή Epson l 3250
Είναι συνδεδεμένος στο wifi ...όσες φορές τον χρησιμοποιησα ...μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού ....δούλεψε μια χαρά
Σήμερα ο ασφαλιστής μου έστειλε ένα pdf στο μέιλ και μέσο του λάπτοπ το έστειλα για εκτύπωση .....ξεκινάει ο εκτυπωτής και βγάζει κάτι τέτοια ...και μιλάμε τη μια σελίδα μετά την άλλη ....μετά την 10η σελίδα εννοείται τον έσβησα ...μετά από επανεκκίνηση ξανά τα ίδια
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
saxon_747 έγραψε:Ξανασεταρε το wifi. Αν μπορείς, δώσε σταθερή ip στον printer
Έλα ντε που δεν θυμάμαι πως το σεταρεις ??

< >
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
bujinkan έγραψε:
saxon_747 έγραψε:Ξανασεταρε το wifi. Αν μπορείς, δώσε σταθερή ip στον printer
Έλα ντε που δεν θυμάμαι πως το σεταρεις ??

< >
https://files.support.epson.com/docid/cpd6/cpd60185.pdf
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#821166 άνοιξα για καθάρισμα το πισί και από τότε ακούω ένα φουρφούρι να μαρσάρει με δυνατότερο θόρυβο. σίγουρα λέω δεν το πήγε ο Μπούσσος για φτιάξιμο. μάλλον δεν κούμπωσα καλά την ψύχτρα.
το ανοίγω τώρα και βλέπω ότι απ' το ένα ποδαράκι έχει κοπεί το ένα απ΄ τα δύο δόντια που το κρατάν στην τρύπα-υποδοχή. και μπαλατζάρει λίγο.
αυτή είναι νομίζω: https://www.skroutz.gr/s/29177301/Intel ... -1200.html

σηκώνει μερεμέτι για τα σταθεροποιηθεί ή να πάρω καινούρια?
Άβαταρ μέλους
By cabala10
egobrain έγραψε:άνοιξα για καθάρισμα το πισί και από τότε ακούω ένα φουρφούρι να μαρσάρει με δυνατότερο θόρυβο. σίγουρα λέω δεν το πήγε ο Μπούσσος για φτιάξιμο. μάλλον δεν κούμπωσα καλά την ψύχτρα.
το ανοίγω τώρα και βλέπω ότι απ' το ένα ποδαράκι έχει κοπεί το ένα απ΄ τα δύο δόντια που το κρατάν στην τρύπα-υποδοχή. και μπαλατζάρει λίγο.
αυτή είναι νομίζω: https://www.skroutz.gr/s/29177301/Intel ... -1200.html

σηκώνει μερεμέτι για τα σταθεροποιηθεί ή να πάρω καινούρια?

σαφως και πας για νεα επρεπε να παρεις νεα απο την πρωτη μερα βασικα
https://www.amazon.de/-/en/Thermalright ... 373&sr=8-3
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#824244 πήρα για ένα παλιό μου Nokia (ηλικίας γυμνασίου) καινούρια, γνήσια μπαταρία και βλέπω πως δεν κρατάει αρκετά. πήγε 2μισι μέρες χωρίς χρήση.
όπως και η παλιά (μια OEM αντικατάσταση απ' όταν το χρησιμοποιούσα), δείχνει ότι φορτίστηκε πολύ γρήγορα, περίπου στα 30 λεπτά στον φορτιστή :hmmm:
αυτόν ήταν ο λόγος που πήρα καινούρια.
σήμερα το άφησα μερικές ώρες παραπάνω στον φορτίστη, μήπως συνεχίζει εσωτερικά παρότι δείχνει φορτισμένο :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#824280 Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο νήμα αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής, κοντινό μου πρόσωπο έχει βάλει cosmote TV και έχει τη συσκευή kaonMedia ns110h.
Η τοπική ώρα που δείχνει στην lcd οθόνη του ο αποκωδικοποιητης, είναι 1ωρα και 20λ μπροστά από την πραγματική.
Από το menu και από το manual δεν βρίσκω τρόπο να την αλλάξω και εικάζω ότι είναι εσφαλμένη η πληροφορία που στέλνουν τα κανάλια.
Ξέρει κανείς κάτι σχετικά;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#824810 Ερώτηση, το Google one δίνει με 20€ το χρόνο 100 GB αποθηκευτικού χώρου με πρόσβαση σε 5 διαφορετικά άτομα.
Υπάρχει άλλο φθηνότερο, ασφαλέστερο;

Επίσης αν το αποκτήσω θα ενώσει τους ήδη υπάρχοντες αποθηκευτικούς χώρους δύο ατόμων ή θα δημιουργηθεί νέος και οι παλιοί θα παραμείνουν;

.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#830015 φίλος στο εξωτερικό θέλει να μπαίνει σε ελληνική στοιχηματική σελίδα αλλά κάτι τον κοβει.
με μια συνδρομή VPN θα είναι εντάξει?
αν ναι, πρόταση?
Άβαταρ μέλους
By egobrain

στο ψάξιμο βρήκα το ProtonVPN που (θεωρητικά τουλάχιστον) έχει μια ευαιστησία στην ιδιωτικοτητα του χρήστη.