οπου εχω ταξιδεψει μια χαρα τα δεχονται, και πως οχι αλλωστε
< >
mirage έγραψε:Και σε εμένα επίσημο ερχεται το αποτέλεσμα αλλα γράφει πως δεν κάνει για ταξίδι και καμια αεροπορική δεν θα το δεχτεί φυσικά. Άρα το συμπέρασμα είναι πως η Αυστριακή κυβέρνηση επιδοτεί τις διακοπες των πολιτών. Καλό αυτό αλλα δεν ειναι δωρεάν.
< >
οι διακοπες ειναι side effect, δεν ειναι αυτος ο λογος
το σκεπτικο ειναι να κανεις συχνα καθως πας στη δουλεια σου στο σχολειο κτλ ωστε να το πιασεις αν εισαι φορεας
το εμβολιο το καναμε για να προστατευσουμε κυριως τον εαυτο μας
τα τεστ τα κανουμε να μειωσουμε την εξαπλωση οσο γινεται και να προστευσουμε ο ενας τον αλλο.
Για τα ματια του κοζμου… τι νογμημα εχει, κακυτερα να μην το βαλουν καθολου
< >
MIXOStsi έγραψε:Αν ζητούσαν lateral flow μια χαρά ήταν.
Ο λόγος για υποχρεωτικό PCR είναι χαζός.
Έγιναν τα απαραίτητα τηλέφωνα...
Amen and a-women!

https://www.ft.com/content/a938950e-7f9 ... 33c5634842
https://theconversation.com/novavax-cov ... ave-171647
welcome baby
"The Novavax COVID vaccine also looks like it performs well. In phase 3 trials (the final phase of testing in humans) it was 90% protective against developing symptomatic COVID, with no severe cases reported among those receiving the vaccine (and thus, in essence, 100% protection against hospitalisation and death was observed). Its safety profile appears to be at the very least comparable, if not better than, the Pfizer and Moderna vaccines.
These published analyses pitted the vaccine against the alpha and beta variants, but not delta. However, a press release covering a trial investigating the use of Novavax as a booster suggests it’s highly effective at generating antibodies, including against delta."
Χθες στο νοσοκομείο Λοιμωδών Αγίας Βαρβάρας συνελήφθη 45χρονος τοξικομανής καθώς διαπιστώθηκε ότι πήγε να εμβολιαστεί κατά της Covid-19 έχοντας στην κατοχή του ταυτότητα άλλου ατόμου.
...
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 45χρονος ομολόγησε πως και στο παρελθόν είχε κάνει το ίδιο και ότι συνολικά έχει λάβει αρκετές δόσεις εμβολίου, ενδεχόμενο το οποίο ερευνάται από τις αρχές.

Αυτό θα το έκανε σκετς ο Μητσικώστας και θα λέγαμε 'άντε ρε μaλάκα, τραβηγμένο'.
rx8_drifter έγραψε:Κατι τέτοιους θα επρεπε να τους γυρίζουμε γύρω γύρω για να δείχνουμε πόσο ασφαλή ειναι τα εμβολια
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Βέβαια αυτουνού ο οργανισμός έχει αποκτήσει ανοσία στα πάντα.
Την βάρεσα κι εγώ την 3η δόση πριν λίγο. Pfizer πάλι, για να μην τα μπερδέψουμε.
Η γιατρός συνέστησε πολλά υγρά. Ποιος είμαι εγώ να διαφωνήσω με την επιστήμη; Άντε γεια μας!!!