Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Θα κάνετε το εμβόλιο?

66
63%
20
19%
3
3%
4
4%
6
6%
6
6%
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
mousatos έγραψε:Αν έκανε ο κόζμος τα εμβόλια θα ταξιδεύαμε τώρα ελεύθερα. Αλλά μερικοί από γκασμάδες "την είδαν" ειδήμωνες .

Από τον κόσμο που έκανε τα εμβόλια ζητάνε PCR :lol:

Χαζό μέτρο πάντως.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#742793 γενικά ζητάνε

τα πράγματα αγριεύουν

https://abcnews.go.com/Health/wireStory ... s-81751462

Italy’s health minister has signed an ordinance requiring any unvaccinated visitor from another EU country to quarantine for five days after arrival in a bid to block the spread of the omicron variant
Άβαταρ μέλους
By mirage
#742803 Και οι ΗΠΑ ζητούσαν και ζητούν viral antigen or PCR 24 ωρών. Δεν είναι απαραίτητα κακή ιδέα ειδικά σε μια περίοδο που υπάρχει έξαρση πάλι και λόγω θερμοκρασιών, καιρού κτλ.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#742804 αν ειναι ευκολα τα PCR (και δωρεαν) καλυτερα να ξερω οτι ολοι στο αεροπλανο εχουνε τεσταριστει, και ας εχουμε κανει εμβολια κτλ .
Τωρα αν εχει ταλαιπωρια και κοστος, αλλαζει το θεμα....
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#742812 Μετά από σχεδόν δύο χρόνια πανδημίας, αυτόν που λέει (ή γράφει), "in a bid to block the spread of the omicron variant", μόνο ΑΡΧΙΜ*ΛΑΚΑ και ΑΤΣΑΛΟΣΤΟΚΟ μπορείς να τον χαρακτηρίσεις πάντως...

Δεν διαφωνώ με το να παρθούν μέτρα, διαφωνώ με το "block"...
Ας γράψουν "delay" να συμφωνήσω...

Που καταντήσαμε ρε μλκ, παίζουμε με τις λέξεις...
Τελευταία επεξεργασία από kubiak και 16 Δεκ 2021, 14:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#742829 3ο κύμα , 4ο κύμα , μιά περάστε ελεύθερα μια θέλουμε PCR , ανεβοκατεβαίνουν τα χρηματιστήρια , τα κονομάνε οι διαπλεκόμενοι και οι κυβερνήσεις μας έχουν γραμμένους.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
mirage έγραψε:Εύκολα είναι, δωρεάν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να είναι.

εγω κανω 1-2 τη βδομαδα , ειναι 3 λεπτα υποθεση στο σπιτι πριν το πρωινο και τα ριχνω σε collection boxes που εχει παντου .στα ιδια σημεια εχει αφθονα κουτακια να παρεις να κανεις οσα θες, ο οποιοσδηπτε .

αν δεν ηταν δωρεαν , νομιζεις θα το εκανα; μετα απο 3 εμβολια;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
MIXOStsi έγραψε:lateral flow η pcr?

PCR

https://www.lead-horizon.com/en/
εχω απο αυτα τα μπλε κουτακια καργα στο σπιτι ...
2 καθε βδομαδα κανει καθε παιδι για το σχολειο, και εμεις οι ενηλικες οσο εχουμε ορεξη πιο πολλα
τα παιδια τα ριχνουν στο σχολειο, εγω στη δουλεια οπως μπαινουμε

εννοειται ολοι με φουλ εμβολια
Άβαταρ μέλους
By mirage
#742845 Ναι, δεν είναι το ίδιο ακριβώς. Κι εγώ κάνω δωρεάν κάθε βδομάδα στο γραφείο απο αυτά αλλά δεν τα δέχεται καμία χώρα για να ταξιδέψεις.
Δωρεάν δεν είναι φυσικά, κάποιος τα πληρώνει. Εκτός αν έχετε ανακαλύψει τα λεφτόδεντρα στην Αυστρία.