cmarin έγραψε:κανείς δεν το περίμενε...πάει να πει ότι το predator έχει σταματήσει να λειτουργεί
224v έγραψε:ας μας απαντήσει καλύτερα η ίδια για την τότε συνεντευξη, είναι πιο αρμόδια....νομίζω.
.
Anonymous Founder έγραψε:Ομάδα Αλήθειας+ Μακελειό, νομίζω πως όντως τώρα όλα εξηγούνται.Κατεβαίνει υποψήφια;
bibendum έγραψε:Μεταγραφή αεροδρομίου
Lalfamaz έγραψε:συμφωνώ με τα παραπάνω και νομίζω ότι πιο πολύ την ενδιαφέρει να σπρώξει την καριέρα των παιδιών της, και το δικό της τελευταίο μπαγιοκο μια και τα τελευταία 15 χρόνια έχει υπηρετήσει όλα τα "πετσομενα" όπως λέτε εδώ μέσα, ΜΜΕ. έχει και μια ηλικία μην το ξεχνάτε!!!!bibendum έγραψε:Μεταγραφή αεροδρομίου
Αυτό. Και όπως κάθε μεταγραφή αεροδρομίου, όταν κατακαθίσει ο κουρνιαχτός, μηδέν από μηδέν μηδέν.
Μία χαρά συστημική είναι η Πόπη. Mainstream περσόνα, δημοσιογράφος να χαμε να λέγαμε. Και αδιάφορη είναι. Από την άλλη αυτό επιβάλλει η αγορά (γνωστές φυσιογνωμίες στο ευρύ κοινό), αυτό αγοράζει κι ο ΣΥΡΙΖΑ. Πιο πολύ ενδιαφέρον έχει πάντως αν η εν λόγω επιλογή ζμπρώξει την καριέρα της Πόπης προς τα πάνω παρά αν θα κερδίσει κάτι ο ΣΥΡΙΖΑ από αυτήν.
EDDIE_147 έγραψε:https://www.facebook.com/Calypso40XroniaEpityxies/videos/678913723957014
Παλαιότερα, οι πολίτες-αναγνώστες πλήρωναν για να αγοράσουν την εφημερίδα τους. Άρα, οι εφημερίδες ήταν υποχρεωμένες να λαμβάνουν υπόψη τα «θέλω» των αναγνωστών τους, αφού η οικονομική ανεξαρτησία τους εξαρτιόταν από την κυκλοφορία τους, που ήταν η κύρια πηγή των εσόδων τους. Αυτά καταργήθηκαν με την έλευση της ιδιωτικής τηλεόρασης, του ιδιωτικού ραδιοφώνου και των ιστοσελίδων, που όλα εξαρτώνται οικονομικά από τις διαφημίσεις, άρα όχι από τους τηλεθεατές-ακροατές-αναγνώστες.
Η δημοσιογραφική παραγωγή είναι ένα προϊόν, μία υπηρεσία που κοστίζει, και ως εκ τούτου κάποιος πρέπει να την πληρώνει. Όταν ο αναγνώστης μετατρέπεται σε τζαμπατζή, τότε η ενημέρωση γίνεται όμηρος αυτού που πληρώνει, του ιδιοκτήτη και των μεγάλων διαφημιζόμενων. Πώς μπορεί ο τζαμπατζής πολίτης-αναγνώστης να απαιτεί αδέσμευτη δημοσιογραφία, όταν ο ίδιος, ως καταναλωτής του δημοσιογραφικού προϊόντος, θεωρεί δικαίωμά του να έχει δωρεάν πρόσβαση; Δεν αναλογίζεται ότι εάν δεν πληρώνει ο καταναλωτής, το πλαίσιο της ενημέρωσης θα καθοριστεί από άλλους, οι οποίοι έχουν συμφέροντα και δεν ενδιαφέρονται για την αδέσμευτη δημοσιογραφία;
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]