- 04 Σεπ 2023, 21:05#833365
Απο το 1981 εως το 1996 ( με ενα μικρο διαλειμμα οταν κατι ομοφυλοφιλοι εδωκαν Polo στον Αλαφουζο sr) την αλμη την ειχαμε για ριψεις απο τα καναντερ και χρηση στην ετησια καθαριοτητα της λεκανης απο τους φιλους χοντιστι.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.
- 21 Σεπ 2023, 19:47#836300
Kάθε τόσο, όταν μπαίνω στην τακτική διαδικασία τσεκαρίσματος των παρόντων τοπ tracks στις σχετικές πλατφόρμες, πηγάζει μια περίεργη ανάγκη κι ανατρέχω στις κλασικές δουλειές. Κάργα τετριμμένο remark, μα είναι αδύνατο (όσο κι αν μου αρέσουν νέες κυκλοφορίες) να μην σκεφτεί κανείς ότι δεν τα φτιάνουν όπως τότε.
- 21 Σεπ 2023, 20:52#836310
Μπηκα για να φερω ενα παραδειγμα στα παιδια τι ακουει ενας διαταραγμενος ψυχικα (σορρυ συμπαθεστατε διπλωματη ) και τι ειναι η μουσικη splatter με την γκραν κινιολ εννοια . Αντ αυτου ακουσα μουσικη mousatos σταιλ στο μονοτονο. Που οφειλεται η οβιδιακη (οχι απο την οβιδα) μεταμορφωση ; diplomat νεος ερωτας ;
- 22 Σεπ 2023, 08:56#836337
Πάντοτε βασικός εκ των προσωπικών μουσικών μου πόθων, και διαχρονικό μάλιστα απωθημένο η συμμετοχή σε μια αντίστοιχη δουλειά, ήταν και παραμένει η deep house και διάφορα συγγενή παρακλάδια. Υπάρχουν διάσπαρτες αναρτήσεις τέτοιου μουσικού ύφους ανάμεσα στα ποστίνια μου στο παρόν τοπικό.