Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#815989 Παιδιά ευχαριστώ για τις προτάσεις, παράγγειλα αυτά που μου πρότεινε ο dimik, σχεδόν αμέσως μετά το post του.

@ vasilis: Ποιο είναι το αριστερό shift; (άκυρο... τι λέω.... όντως καταργούν το αριστερό shift :lipsealed: ). Εγώ αυτό που χρησιμοποιώ και (έπρεπε να) έχω το νου μου να έχει το πληκτρολόγιο, είναι το πλήκτρο που σου εμφανίζει τις επιλογές του δεξιού πλήκτρου του mouse. Ελπίζω να το έχει και αυτό της logitech (τώρα έχω το K260 και το έχει).

Πάντως κι εμένα το ένα από τα δύο logitech mx master που έχω χάλασε, μετά από 3-4 χρόνια office χρήσης. Ελπίζω αυτό να βγει πιο αξιόπιστο.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Anonymous Founder έγραψε:Όσο για το πληκτρολόγιο που είναι όντως καλή κατασκευή, δεν είναι βολικό γιατί δεν έχει ποδαράκια να ρυθμίζουν την κλίση.
Αν σκεφτείς και την τιμή του, είναι σίγουρα προς αποφυγή.

Κανένα από αυτά που συζητάμε δεν έχει. Αρνητικό για εμένα ότι δεν έχει φωτισμό, αλλά αν ειπναι μα χρησιμοποιείται μόνο σε χώρο εργασίας, δεν έχει σημασία
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:Η σειρά mx της Logitech είναι η καλύτερη που μπορείς να αγοράσεις αε λογική τιμή.

Λογική τιμή έχει αυτό και είναι Α-Ψ-Ο-Γ-Ο:

https://www.mistore-greece.gr/Products/ ... black.aspx
Άβαταρ μέλους
By g8777
#816004 Στο είχα πει πριν κάτι χρόνια, θα φτάσεις στο σημείο να σε λοιδορεί μέχρι και ο Διάκος. :lipsealed:

Δε βανεις μυαλο. :(
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
saxon_747 έγραψε:
g8777 έγραψε:Η σειρά mx της Logitech είναι η καλύτερη που μπορείς να αγοράσεις αε λογική τιμή.

Λογική τιμή έχει αυτό και είναι Α-Ψ-Ο-Γ-Ο:

https://www.mistore-greece.gr/Products/ ... black.aspx

Τα καλύτερα. 3 τέτοια έχω πάρει και κάνω τη δουλειά. Μου είχε περάσει κι εμένα από το μυαλό να επενδύσω 50-100€ σε κάποιο ποντίκι.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:Στο είχα πει πριν κάτι χρόνια, θα φτάσεις στο σημείο να σε λοιδορεί μέχρι και ο Διάκος. :lipsealed:

Δε βανεις μυαλο. :(
Έχω μπουσο και χιφι

Έχεις Διάκο.

Έχασες.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#816016 Αν και έγινε η αγορά να πω πως μια χαρά μηχανικά υπάρχουν που δεν ακούγονται και προφανώς δεν ενοχλούν ενώ σε αίσθηση παραμένουν σαφώς καλύτερα.

Ευτυχώς τουλάχιστον αγόρασε ποντίκι φυσιολογικού μεγέθους και όχι τα ψεύτικα που μπήκαν μετά! :omg:
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#816017 Έχω 3 χρόνια το 2πλο της xiaomi και είναι τέλειο
Κιχ δεν κάνει. Το χρησιμοποιώ σε 2 υπολογιστές παραλληλα, ότι πιο βολικό υπάρχει.

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#816021 Και ένα μπαούλο Burda , για πάρετε ιδέες για βελονάκι. :roll:

Κορδελιαστρες. :s_sarcastic

Xiaomi ποντίκι έχει πάρει ο Ντίμης για παιχνίδι στο γατί που πηγε και σπιτωσε.

4-1. :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:
Xiaomi ποντίκι έχει πάρει ο Ντίμης για παιχνίδι στο γατί που πηγε και σπιτωσε.

4-1. :s_rofl

...και ακόμα δουλεύει. Τόσο αξιόπιστο. :rtfm:

5-1
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#816024 Σε κάποιο ποντίκι που είχε αρχίσει να τα παίζει χοντρά το ροδάκι του (ή MS ή Logi) το άνοιξα, το καθάρισα και πετάει, τέλεια απόκριση. Οπότε αξίζει να δείτε μήπως παίρνουν ένα μικρό σέρβις πριν αρχίσετε να ψάχνετε για άλλο.