Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#320442 must.resist. :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#320444 Θες και πασα. ΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΑ. :x

Μιτο και πολυ σου ειναι. Οταν εδινες 1500 ευρω για αχρηστα πραγματα (κρανος μηχανης, πφφφ, μην τυχον σας δει ο ηλιος ο Ηλιατορας και μου κοκκινησει το μαγουλακι) ηταν καλα; Τωρα που ειναι να παρεις κατι χρησιμο μετρας ΛΕΦΤΟΥΛΙΑ. :s_sarcastic

ΣΕ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΑΧΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ. :svivhaha:

Εικόνα

Γιατι αυτος εισαι τελικα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#320446 Αυτό με τα δύο σπίτια είναι μεγάλο θέμα και έξοδο. Το αντιμετώπισα κι εγώ ακόμα και μετά το γάμο που λόγω δουλειάς διατηρούσαμε σπίτια σε άλλες πόλεις. Είχαμε καταλήξει να έχουμε πάρα πολλά πράγματα διπλά. Όταν επιτέλους μαζευτήκαμε σε ένα σπίτι τα διπλά καταλήξαν σε διαμέρισμα που νοικιάσαμε επιπλωμένο.
Βέβαια η μοίρα το έφερε να ξενιτευτούμε κι έτσι πάλι έχουμε 2 σπίτια.... :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#320451 Μου φαίνεται κάπως να δώσω 400+€ για μαξιλάρια, δεν είμαι τόσο εξοικειωμένος με τέτοιες τιμές! :lol:
Στο τέλος, θα τα αγοράσω φυσικά, αλλά να μην πω κι εγώ τον πόνο μου;
:lol:

ΥΓ: Αυτά τα μαξιλαράκια της ΝΔ έχουν κεντητό το σήμα; Αν ναι, τότε μιλάμε για υψηλή ποιότητα και ίσως κάποιοι από εδώ μέσα ενδιαφέρονται για μερικά...
:s_dunno :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Anonymous Founder έγραψε:Μου φαίνεται κάπως να δώσω 400+€ για μαξιλάρια, δεν είμαι τόσο εξοικειωμένος με τέτοιες τιμές! :lol:
Και δεν βλέπω κανέναν λόγο για να εξοικειωθείς. Αν είναι να δώσεις τόσα πάρε καλό στρώμα πρώτα, κάνει διαφορά και στο τι μαξιλάρι θέλεις.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#321673 Ψάχνω ένα κρατητήρι πόρτας. Όχι στοπ, αλλά να την κρατάει όταν είναι ανοιχτή. Στο πατρικό είχα βάλει κάτι που γάντζωνε αλλά δεν τα βρίσκω πλέον. Πήρα τις προάλλες ένα με μαγνήτη αλλά οι βίδες του είναι γκουμούτσες και δεν θέλω να τρυπήσω τόσο πολύ το πλακάκι μην βρω καμιά σωλήνα από κάτω, ούτε την πόρτα. Σκέφτομαι να το κολλήσω με διπλής αλλά θα το πάρω στο χέρι κάποια στιγμή.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#321772 Μπορείς να δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις μικρότερες βίδες. Δεν είναι κανένα σοβαρό φορτίο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#321799 δυνατη κολλα όπως den braven mamuth 20 ml ( περιπου 4ευρω)
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#321839 Τώρα μάλιστα :metalo:

mrnoname έγραψε:Το ξέρω οτι θα ακουστεί κάπως αλλα σφήνα πόρτας δε σου κάνει;

Όχι, τέτοια έχω τώρα.