Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Geo f1 έγραψε:Οκ διμικ.
Πες οτι πεσει και την πεμπτη ειναι φυσιολογικα.
ΜΕΤΑ ΤΙ?

Θα πρεπει να κανω γυμναστικη? Θα σταματησω? τι γινεται μετα??

Κανει κακο να ειναι ψηλα αυτο??Ουτε που το ηξερα οτι υπηρχε κατι τετοιο!!!

Καλά ο γιατρός σου δεν σου εξήγησε?Πρόσεχε πολύ αν δεις ούρα σαν κονιάκ ή τσάι ευρωπαικο ή αν μειωθεί η ποσότητα τους.Η cpk αυξάνει σε καταστάσεις μυϊκής καταστροφής ή υπερκόπωση.Αν γίνει μεγάλη μυϊκή καταστροφή η πάθηση λέγεται ραβδομυολυση και είναι δυνητικά επικίνδυνη για τα νεφρά.

.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
giannik1977 έγραψε:@Kovathe
Με αφορμη το ποστ του geakou
Αν δεις τις τελευταιες αιματολογικες μου , ειχα :
Χοληστερολη ολικη: 133
HDL :37
LDL: 88
Τριγλυκεριδια: 40
Σακχαρο: 85

Και τοτε ημουν περιπου 100 κιλα.. :dizzy:
Ποτε μου δεν ειχα θεματα με χοληστερινες , κ.λ.π
Ο doctor μου ειπε , οπωσδηποτε να ανεβασω την καλη χοληστερινη >40.. :(
Αυτο επιτυγχανεται με ασκηση ,σε συνδυασμο διατροφη πλουσια σε Ω3..
Ω3 χαπια δεν εχω παρει ποτε , αυτην την εποχη παιρνω αυτες εναλλαξ μια καθε μερα , το πρωι..
Εικόνα

Για Βιταμίνη C εγώ προτείνω την Vitorange 1g της Unipharma.Είναι 1000mg το κάθε δισκιο και έχουν μόνο 1,88 τα 12.Πολύ καλό value for money απο καλή ελληνική φαρμακευτική εταιρεία

.
Άβαταρ μέλους
By dimik
ΜΕΤΑ ΤΙ?

Κάνεις γυμναστική κανονικά εφόσον οι εξετάσεις σου είναι νορμάλ, η ανεβασμένη CPK έχει λόγο ύπαρξης.

Η φωσφορική κρεατίνη αποτελεί ενεργειακή εφεδρεία ή αποθήκη ενέργειας για τους μυς αφού μπορεί γρήγορα να χρησιμοποιηθεί για την αναγέννηση του ΑΤΡ

πηγή: ΙΑΤ.GR > Νέα Ιατρική Ενημέρωση
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#217356 Νταξ', πεθαίνω με τις επεμβάσεις του otso :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από Dodger και 08 Φεβ 2016, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By belgarion
dimik έγραψε:
ΜΕΤΑ ΤΙ?

Κάνεις γυμναστική κανονικά εφόσον οι εξετάσεις σου είναι νορμάλ, η ανεβασμένη CPK έχει λόγο ύπαρξης.

Η φωσφορική κρεατίνη αποτελεί ενεργειακή εφεδρεία ή αποθήκη ενέργειας για τους μυς αφού μπορεί γρήγορα να χρησιμοποιηθεί για την αναγέννηση του ΑΤΡ

πηγή: ΙΑΤ.GR > Νέα Ιατρική Ενημέρωση

Απλά να θυμάστε,ότι οι εξετάσεις αίματος μετρανε κάτι στο ΑΙΜΑ.Για αυτό το λογο ανεβαίνει η τιμή της όταν έχουμε μυϊκή καταστροφή

.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#217432 Giannik τώρα το είδα για τις βιταμίνες.
Βιταμίνη c είναι κ τα 2 αυτά?
Δεν μου καθεται καλά η power health αλλά για μια απλή βιταμίνη c φαντάζομαι καλή θα είναι.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
nass έγραψε:Τα αναψυκτικά μηδενικών θερμίδων (πχ. Coca Cola Zero) παχαίνουν ? Ή κάνουν κάποιο άλλο κακό ? (πχ. να σου πέφτει)

Απ οτι έχω διαβάσει όχι.
Αφού δεν έχουν θερμίδες πως θα σε παχυνουν?
Υπήρχε κάποιος αντίλογος για τα τεχνητά γλυκαντικα (δε θυμάμαι ακριβως) αλλά το νόημα είναι οτι όσοι θέλουν να πιουν αντί για το κανονικό (που έχει ενα σωρό ζάχαρη) είναι προφανώς προτιμότερο.
Εγω δεν πινω έτσι κι αλλιως αλλά παίρνουμε καμια φορά κάτι σπραιτ με 0 θερμίδες.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
giannik1977 έγραψε:Ω3 χαπια δεν εχω παρει ποτε , αυτην την εποχη παιρνω αυτες εναλλαξ μια καθε μερα , το πρωι..
Εικόνα

Καλα το πας. Γι αυτο μου ερχονται με Μ6 και R8 στα γραφεια τους.

<+
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#217442 Και τώρα κλάψτε:

Όλα όσα δεν πρέπει να τρώμε ποτέ μετά τα 30!

Και είναι πολλάααααααα :lipsealed:

http://www.msn.com/en-us/health/nutriti ... cid=HPCDHP
Άβαταρ μέλους
By gianik
#217443 Το ένα είναι echinacea..Απλά το 2ο κουτακι το δίνει σαν δώρο. Λόγω ευαισθησίας στον λαιμο κ του καιρού/ιώσεων τις παίρνω για κάνα 20ημερο κ μετά σταματαω , ενώ επίσης να προσθέσω ότι έχω πολύ χαμηλό αιματοκρίτη ..
Άβαταρ μέλους
By kovathe
umaga έγραψε:γεακο και οσοι θελετε να χασετε κανα κιλο και να γυμναστειτε ακου να δεις και δεν τρολαρω, παρε αδεια μια εβδομαδα ξερω γω, αντε στο χωριο και κανε καμια δουλεια πχ κουβαλα στους ομους ξυλα για το τζακι, παρε μια αξινα και σκαψε, κανε κατι τελος παντον, κουβαλα σακια με λιπασμα για της ελιες,αμπελι, για οσες πιο πολες μερες μπορεις :rtfm:

Αυτό δεν είναι καθόλου τρολαρισμα, όταν κόβαμε, κουβαλαγαμε και σκιζαμε ξύλα στο χωριό με τον παππού την αλλη μέρα ήμουν πιασμενος παντού.Δε συζηταω για σακιά κοπριά απο ενα μαντρί σε ενα κωλοβουνο (γιατί ο παππούς ήθελε αγνό πράμα για το περβολι) τα οποία γεμιζαμε με φτυάρια, φορτωναμε το Νιβα και τα κατεβάζαμε στο κήπο με καρότσι....
Γαμησι σκέτο.

Οι αμερικανοί το λένε odd object training και πετανε απο δω κι απο κει σακιά με αμμο και πέτρες...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
belgarion έγραψε:
ΜΕΤΑ ΤΙ?

Καλά ο γιατρός σου δεν σου εξήγησε?Πρόσεχε πολύ αν δεις ούρα σαν κονιάκ ή τσάι ευρωπαικο ή αν μειωθεί η ποσότητα τους.Η cpk αυξάνει σε καταστάσεις μυϊκής καταστροφής ή υπερκόπωση.Αν γίνει μεγάλη μυϊκή καταστροφή η πάθηση λέγεται ραβδομυολυση και είναι δυνητικά επικίνδυνη για τα νεφρά.

.

Πάντως ραβδομυολυση παθαίνεις σε πολύ extreme καταστάσεις, δε νομιζω να έχει τέτοιο θέμα ο γκεο με 2 προπονήσεις.

Κάτι κροσφιταδες παθαίνουν που γαμιουνται για ώρες με πολλά κιλά.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#217453 Αμα δεν μπορει να κουβαλησει σακκια με ελιες ο Geakos, και τα αντικαταστησει με τιποτα ταψια με παστιτσιο ή τυροπιτες ή να κουβαλαει κοτοπουλα και χοιρινα σε κανα χασαπικο, γινεται δουλεια?
Άβαταρ μέλους
By kovathe
Same_old_story έγραψε:Και τώρα κλάψτε:

Όλα όσα δεν πρέπει να τρώμε ποτέ μετά τα 30!

Και είναι πολλάααααααα :lipsealed:

http://www.msn.com/en-us/health/nutriti ... cid=HPCDHP

Το αρθρακι είναι για τα μπάζα.