Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#281461 Να απαγορευτούν και τα συνδρομητικά, να μισοκλείσουμε και το internet και να μαστε μια μικρή Τουρκία. Γαμώ! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By gakost
#281639 Από το ένα άκρο στο άλλο δηλαδή ή θα έχουμε φύμωση του τύπου πχ Τουρκία Κινα κλπ ή "ελευθερία" με βάση τα συμφέροντα που θέλουμε να εξυπηρετήσουμε, βλέπε τωρινή κατάσταση στην Ελλάδα, Αμερι κη και πολλές άλλες χώρες.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#284866 Αυτό το HD γιατί το κοτσάρανε όλα τα κανάλια; Για διακοσμητικούς λόγους; Τους έχει πει κανείς τι σημαίνει;

Στάλθηκε μέσω smartphone
Άβαταρ μέλους
By bill33
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ποιοτική τηλεόραση!!!!!!!!!!1
:metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#289728 Οργισμένη ανακοίνωση ΕΡΤ: Όταν ο ΣΚΑΪ "κλέβει εκκλησία"

Εικόνα

Αφήνω προσωρινά κατά μέρους το γιατί η ΕΡΤ να ξοδεύει τόσα λεφτά για μια τέτοια παραγωγή, ας πούμε ότι καλύπτει ένα πολιτιστικό γεγονός. Ο βόθρος της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης πάντως δεν έχει πάτο.-

Δεν θέλω ο Συριζα να αντικαταστήσει μια στρεβλή κατάσταση με μια άλλη εξίσου στρεβλή, λχ το να έχουμε μόνο ΥΕΝΕΔ ή να δώσει τα κλειδιά σε άλλους διαπλεκόμενους που απλώς είναι φιλικά προσκείμενοι στο "σωστό" κόμμα. :iconcool: H ξεφτίλα της ελληνικής τιβί όμως είναι τέτοια που με τα όσα στραβά της, η ΕΡΤ είναι συγκριτικά σαν το BBC μπροστά τους...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#289731 Και που να διαβαζες την "απάντηση" του ΣΚΑΙ...

.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#290145 ..την διάβασα. :dizzy:

Εσύ τους το 'κανες αυτό, αδηφάγε καναλάρχη υπουργέ μου! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#290244 Εχω μια εσωτερικη κεραια στο εξοχικο και μια πιανει μια δεν πιανει. Ξερει καποιος πως δουλευει το ψηφιακο σημα; Εχω πολλες φορες 99% ενταση αλλα ποιοτητα σηματος κατω απο 50%. Επισης γιατι αλλες φορες πιανει καναλια σε συγκεκριμενες συχνοτητες και αλλες δορες τα χανει; Εξαρταται απο τον καιρο; Ή απο τον αλλο κοσμο που εχει ανοιχτη τηλεοραση;
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#290265 Οι συνθήκες διάδοσης των VHF/UHF δέν επηρρεάζονται πολύ απο τον καιρό.

Όμως αν το σήμα που λαμβάνεις στην καλύτερη περίπτωση είναι οριακό, τότε μια κακοκαιρία μπορεί να το εξασθενήσει τόσο ωστε να μην παίζει η τηλεόραση.

Το πόσοι βλέπουν τηλεόραση εκείνη τη στιγμή δέν έχει σημασία.

Δοκίμασε με μια πιό σύγχρονη κεραία.

Επειδή τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 4G-LTE εκπέμπουν στις υψηλότερες συχνότητες UHF που χρησιμοποιούσε η αναλογική τηλεόραση, και μπορούν να κάνουν παρεμβολές, οι σύγχρονές κεραίες έχουν ειδικά φίλτρα που αποκόπτουν τα σήματα τηλεφωνίας και αποδίδουν πολύ καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#294671 Κλείδωσε λέει η πρώτη άδεια.
Τους ξεκώλιασε ο χοντρός. Τους γλέντησε. Πρώτος και καλύτερος.

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 6976992059