Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#514614 Στατιστικώς, το 20% των γάμων ΔΕΝ είναι συμβατικοί. Το 20% αγαπάει τη δουλειά του. Δηλαδή, ανήκω στο 4%, δόξα τω Θεώ!
Τελευταία επεξεργασία από Dimsabas και 06 Ιουν 2018, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimsabas έγραψε:Ρε παιδιά, τόσοι λίγοι αγαπάτε τη δουλειά σας;
Μπορεί να αγαπάνε την δουλειά τους αλλά να μην αγαπούν συνεργάτες, πελάτες, εργαλεία και μέθοδο δουλειάς.

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#514621 Αν ίσχυε αυτή η στατιστική πάντως θα είμασταν στάσιμοι σαν κοινωνία.

Νίκος Παππάς έγραψε:
Μπορεί να αγαπάνε την δουλειά τους αλλά να μην αγαπούν συνεργάτες, πελάτες, εργαλεία και μέθοδο δουλειάς.

Από το Mi A1.

Μια δουλειά, όσο άσχημη και να είναι σαν αντικείμενο γίνεται πολύ πιο υποφερτή όταν έχεις καλούς συνεργάτες, πελάτες και εργαλεία. Όταν υποφέρεις εκεί τότε και η καλύτερη δουλειά του κόσμου γίνεται σκλαβιά.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Dimsabas έγραψε:Στατιστικώς, το 20% των γάμων ΔΕΝ είναι συμβατικοί. Το 20% αγαπάει τη δουλειά του. Δηλαδή, ανήκω στο 4%, δόξα τω Θεώ!

edit
άλλο ήθελα να πω άκυρο, θα το σκεφτώ μετά
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 06 Ιουν 2018, 16:43, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#514624 To πρόβλημα της δουλειάς δεν είναι τόσο το αντικείμενο για τους περισσότερους, όσο η απουσία ευελιξίας. Στην ουσία ο εργαζόμενος ορίζει όλη του τη ζωή γύρω από το πρόγραμμα που του επιβάλλει η δουλειά και αυτό νομίζω τον δυσαρεστεί πολύ περισσότερο απ' ότι το αντικείμενο αυτό καθ' αυτό.

Τώρα το θέμα συνθηκών κτλ είναι άλλη κουβέντα...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Deleted User 1 έγραψε:To πρόβλημα της δουλειάς δεν είναι τόσο το αντικείμενο για τους περισσότερους, όσο η απουσία ευελιξίας. Στην ουσία ο εργαζόμενος ορίζει όλη του τη ζωή γύρω από το πρόγραμμα που του επιβάλλει η δουλειά και αυτό νομίζω τον δυσαρεστεί πολύ περισσότερο απ' ότι το αντικείμενο αυτό καθ' αυτό.

Τώρα το θέμα συνθηκών κτλ είναι άλλη κουβέντα...

σχετικό είναι αυτό ρε συ, μπορεί απλά να δουλεύεις στο ωράριο σου και να τα αφήνεις όλα πίσω σου, να έχεις τις αδειούλες σου, την άνεσή σου, να κάνεις πράγματα κτλ μπορεί βέβαια και να βαριέσαι όλη αυτή τη ρουτίνα και να θες ένταση και συγκινήσεις ή να δοκιμάζεις πράγματα, να επιχειρείς , να τολμάς..

το να γυρίζει η ζωή σου γύρω από τη δουλειά, είναι μια επιλογή που συνήθως γίνεται συνειδητά (για διάφορους λόγους, καμιά φορά βέβαια και από ανάγκη), είτε σου αρέσει είτε όχι. εσύ θα επιλέξεις πόσο θα αφήσεις κάτι να σε συντροφεύει 18 ώρες τη μέρα και ίσως και τις 6 που κοιμάσαι

επίσης έχει να κάνει και τις κλίσεις που έχεις σαν άτομο, πχ ένα πιο δημιουργικό ή καλλιτεχνικό άτομο δεν τη παλεύει σε μια δουλειά γραφείου, ή ένα αντίστοιχο τέτοιο άτομο μπορεί να μην τη παλεύει ακόμα και σε ανάλογη δουλειά όταν τα πράγματα γίνονται βαρετά και συνηθισμένα

αντίστοιχα κάποιος μπορεί να έχει κλίση σε μια πάρα πολύ βαρετή δουλειά γιατί βρίσκει κάτι σε αυτήν που τον ξετρελαίνει

μετά παίζουν ρόλο βέβαια και οι συνθήκες, βασικά ίσως παίζουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο από το αν σου αρέσει ή όχι η δουλειά και είναι πολύ συχνό από ότι παρατηρώ γύρω μου να υπάρχουν κακιές συνθήκες χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο.. γενικά υπάρχουν άτομα που κουβαλάνε αρκετά προβλήματα και δυστυχώς πρέπει να τους ανέχονται οι άλλοι

η τρέλα δίνει πόνο, δεν ξέρω αν και παλιότερα ήταν έτσι τα πράγματα ή τώρα είναι σε άνοδο λόγω και των οικονομικών συγκυριών, αλλά συνέχεια βλέπω και ακούω για ανθρώπους που κανονικά θα έπρεπε να τους δέσουν και να τους στείλουν πακετάκι στο ψυχιατρείο και γενικά πολύ στρες ο κόσμος, μερικοί είναι τόσο χάλια μάλιστα που σου προκαλούν αμηχανία
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#514633 Αφού ακόμα ψιλοπαλεύεται στους δρόμους και δεν έχουμε γίνει σαν τα συγκρουόμενα της Ρωσίας για λίγο ακόμα αντέχουμε ψυχικά.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS

Τόσο περίεργο σου φαίνεται; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#514687 Εγώ την αγαπάω τη δουλειά μου, αλλά αν πιάσω την καλή την παρατάω χθες.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#514689 Αν πιάσεις την καλή είναι που δεν σταματάς με τίποτα να δουλεύεις.
Είναι τρελή ευκαιρία για τρολαρισμα σε όσους δεν γουστάρεις στην δουλειά.

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#514691 Define καλη.
Πάντως στην πράξη ακόμα και νικητές λαχείου/τζόκερ/μπατμαν συνέχισαν να δουλεύουν ειδικά αν υπήρχαν παιδιά στην εξίσωση.

Μαλτέζε εχεις μπερδέψει το μικρό/μεγαλοαστισμο με το φυσιολογικό αίσθημα της αυτοσυντήρησης.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimik έγραψε:Είναι τρελή ευκαιρία για τρολαρισμα σε όσους δεν γουστάρεις στην δουλειά.

Get a life... :lol:

Realzeus άμα πιάσει την καλή:

Άβαταρ μέλους
By red_monster
dimik έγραψε:Αν πιάσεις την καλή είναι που δεν σταματάς με τίποτα να δουλεύεις.
Είναι τρελή ευκαιρία για τρολαρισμα σε όσους δεν γουστάρεις στην δουλειά.

< >

Το πρώτο εκατομμύριο είναι το δύσκολο, μετά κυλάνε σαν νερό :shifty:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#514699 Δεν γίνεται να γουστάρεις τη δουλειά σου, δεν γίνεται να γουστάρεις το καλοκαίρι :rtfm:

Πως να το κάμουμε τώρα ; :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
red_monster έγραψε:δεν γίνεται να γουστάρεις το καλοκαίρι

Τι μου το θύμισες τώρα αυτό το γαμημένο; 22:00 και 26 βαθμοί στην παραγωγή και θα κάτσω κανένα 2ωρο ακόμα... :rant: :rant: :rant: