Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mirage έγραψε:In fact ο ρυθμος επιταχυνσης του ειναι καλυτερος απο πολλα συγχρονα μαχητικα αναχαιτισης ακομα και με το reheat.

Θανάση έχεις κάποια στοιχεία για αυτό; :hmmm: Φαινομενικά δεν μπορεί ένα βαρύ ελικοφόρο βομβαρδιστικό 180 τόνων έμφορτο και με μέγιστη ταχύτητα 900 χ.α.ω. να αντιπαρατεθεί σε επιτάχυνση με ένα μαχητικό κλάσης 2 Mach.

ΥΓ: Μου άρεσε το βρετανικό reheat. :lol:

Edit: It is rumored that Bear is known to be able to out accelerate contemporary western interceptors. This hard to believe fact can be accounted by use of variable-pitch propellers of NK-12M turboprops. Modern jets need to use afterburners to keep up with accelerating Bear. In fact, one of the photo showing Panavia Toronado using reheat on one of the engines while pursuing this remarkable bomber.
http://www.airforceworld.com/bomber/eng ... ssia-1.htm
Άβαταρ μέλους
By IKE
#150567 "κλάσης 2 Mach"

:v
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#151698 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
cabala10 έγραψε:
trident1971 έγραψε:Πορτογαλικα, να υποθεσω, μονο το "caralho" επιασα. :lol:

βραζιλιανοι
εντωμεταξυ ο πυργος εκει ειναι στα 12 μετρα :lol:

Εχω ακουσει μια θεωρια (δεν την εχω ψαξει), κατα την οποια το "διαχωριστικο" για το φοβο του υψους, ειναι καπου στα 12 μετρα. Αν εισαι τυπος που θα πηδηξεις στα 12, πηδας και απο τα 40, αν οχι, πας σουμπητος για πεζικαριος. :lol:
Άβαταρ μέλους
By famas
#152081 Πολύ ωραία πράγματα συμβαίνουν εδώ και λίγο καιρό στα σύνορα Υεμένης - Σ. Αραβίας. Τελικά αποδεικνύεται περίτρανα ότι η αγορά υπερσύγχρονου εξοπλισμού(M1A2, έστω χωρίς DU) δεν αντισταθμίζει την παροιμιώδη ανικανότητα των αράβων σε Modern warfare.
https://www.youtube.com/watch?t=35&v=a2GR-g9777k
Άβαταρ μέλους
By leonp
#152381 Εικόνα

To Walmart θα σταματήσει να πουλάει όπλα όπως το παραπάνω.
Δεν μπορώ να το καταλάβω, είναι χρήσιμα όπλα. :lol:
Θα πηγαίνει το παιδί να ψωνίσει πράγματα για το σχολείο και δεν θα βρίσκει ΚΑΛΑ όπλα (θα αρκείται σε τίποτε περίστροφα και χαζομάρες).

Walmart to stop selling semi-automatic weapons