Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
elteo έγραψε:
saxon_747 έγραψε:Αντιμετώπιση «αιχμαλώτων πολέμου» στους πολιτικούς αντιπάλους υπόσχεται υποψήφιος της ΝΔ

https://www.thepressproject.gr/article/ ... Q.facebook

Δεν βλέπω να βγαίνουν οι ΝΔουδες. Η βλακεία πάει σύννεφο. :s_wacko
Έχει ακόμα καιρό για να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μλκιες, μην αγχώνεσαι. :)
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#585760 Οπου μαλώνουν τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια. Αλλά τουλάχιστον κανά μήνα θα πέσει γέλιο.
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:Μαρkuu ειμαι στο τσακ να ακυρωσω τον διορισμο σου. :whistlink:

Ο,τι προλαβουμε ειπαμε, μην το πετας στα σκουπιδια. :x

Ουπς...

Τσιμουδιά...

Τέλος

red_monster έγραψε:
Το καλό επίπεδο εκπαίδευσης ήταν αποδεκτό από το σύνολο των ιστορικών είτε μας αρέσει είτε όχι

Είπα ΤΕΛΟΣ

Μόνο ένα;;;

kostis20 έγραψε:Η συζήτηση για τη ΕΣΣΔ είναι επιπέδου πόσο καλή ήταν η χούντα ,έκανε έργα ,κανένας δεν πείναγε,δεν υπήρχε εγκληματικότητα,είχαμε νοσοκομεία κτλ... :thumbsdown:
Βασικά χειρότερη γιατί ξεχνάτε κάτι δολοφονίες,στρατόπεδα συγκέντρωσης ,παντελή έλλειψη δημοκρατίας,εισβολές σε ξένες χώρες ,ρατσισμό κτλ...

Η συζήτηση για την ΕΣΣΔ δεν γίνεται για να πούμε πως ήταν καλή (που δεν ήταν, αν και προφανώς δεν ήταν η κόλαση στα πάντα), αλλά γιατί συγκεκριμένα άτομα όταν πετάγεται η λέξη αριστερά απαντάνε αμέσως, "ΕΣΣΔ, Σταλιν, Β. Κορέα", κτλ... :s_wink

Και προσπαθώ εγώ τουλάχιστον να πω πως στον κόσμο δεν υπάρχει μόνο άσπρο ή μαύρο... Υπάρχουν και αποχρώσεις του γκρι... Τουλάχιστον 50 απ' ότι μαθαίνω... :hmmm:

diplomat έγραψε:
markvag έγραψε:Αααααααα! Τώρα κατάλαβα τι ήθελε να πει ο ποιητής... :s_yes

:s_howdy

Καταλαβαίνω ότι έχω "χτίσει" ένα προφίλ οικονομικού ανθρωποφαγισμού/τρόικας εσωτερικού, πράγμα που δε μ' αρέσει καθόλου. Μα καθόλου όμως.
Μεταξύ των άλλων (μπόλικων) αρνητικών, αυτό δημιουργεί παρεξηγίσιμες καταστάσεις σε πολλά από τα γραφόμενά μου

Μάλλον πρέπει να επανεξετάσω κάποια πραγματάκια αναφορικά με τη σύσταση και το περιεχόμενο των ποστινίων μου.

Όχι μ' εμένα πάντως, απλά ειλικρινά το συγκεκριμένο το κατάλαβα με τον τρόπο που το έγραψα.

Εντάξει δύο... :inlove: Αφού το ξέρεις πως σε αγαπάω κατά βάθος... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By theo13
cabala10 έγραψε: o στρατος του εβρου ειναι 20 λεπτα υποθεση για την τουρκια μην νομιζεις οτι παιζει καποιο ρολο

Μη σου πω και 20 δευτερόλεπτα.... Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα..

.
Άβαταρ μέλους
By bill33
diplomat έγραψε:Μνημείο ήθους και αστικής ευγένειας. :s_crazy

Δε θα προλαβαίνει να διαγράφει ο coolio εάν μείνουν "ξεφίμωτοι" μερικοί ακόμα παιχταράδες. :innocent:

Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο,το θυμάμαι και πιο παλιά απο αλλαγή Πασόκ σε Νδ.Η ιδια συμπεριφορά.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Deleted User 1 έγραψε:
diplomat έγραψε:Πω. Περίμενα (πολύ) καλύτερα πράγματα από ένα στεφάν147.

Τί νέτγουιξ (πάρε κατάλαβε από το όνομα) καλέ μου φίλε; Είναι να γελάει κανείς, της πλάκας (και βγάλε) ιστορία. :iconcool:

Eίμαι τέρμα φαν Παρασκεύα και το netwix έχει ξεκινήσει να στήνεται με δικούς recruits οπότε δεν είμαι ιδιαίτερα αντικειμενικός. :thumbsup:

Κατά τα άλλα στόχος επετεύχθη αν δεις απάντηση Δια. :svivhaha:

εγώ το μόνο που εκτιμώ στον παρασκευά είναι ότι σε αντίθεση με άλλους που ξεκίνησαν πιο όργια και μετά έγιναν κυριλέ μεγαλώνοντας (κάτι κοντοπες, μαεκιους κτλ) αυτός συνεχίζει στο διασυρμό και ο τύπος είναι στην ηλικία μου, που σημαίνει ότι μάλλον δε θα γίνει ποτέ κυριλέ

είναι αυτό που λέω, πιστος στις ιδέες σου
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bill33 έγραψε:

Δε θα προλαβαίνει να διαγράφει ο coolio εάν μείνουν "ξεφίμωτοι" μερικοί ακόμα παιχταράδες. :innocent:

Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο,το θυμάμαι και πιο παλιά απο αλλαγή Πασόκ σε Νδ.Η ιδια συμπεριφορά.

Το χειροτερο απο ολα συμφωνα με τα δικα μου "θελω" ειναι αυτη η αισθηση του σαν να τους το χρωσταμε να βγουν για να μας σωσουν και αυτο ειναι που με τρελαινει :rant:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Νίκος Παππάς έγραψε:
bill33 έγραψε:

Το χειροτερο απο ολα συμφωνα με τα δικα μου "θελω" ειναι αυτη η αισθηση του σαν να τους το χρωσταμε να βγουν για να μας σωσουν και αυτο ειναι που με τρελαινει :rant:

Μην τρελαίνεσαι, τσίλαρε ψηλέ :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
red_monster έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
bill33 έγραψε:

Μην τρελαίνεσαι, τσίλαρε ψηλέ :shifty:

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#585869 Καλός ο Μπάμπης
Εικόνα

αλλά δεν είναι κ μαυροσκούφης ©

Είμαι σαν τον μαυροσκούφη μέσα στο χαράκωμα και δίνω μάχη. Έχω ανακαταλάβει το πρώτο χαράκωμα και μέχρι την Κυριακή πρέπει να κάνω ανακατάληψη όλου του πεδίου μάχης

http://www.avgi.gr/article/9308591/9921 ... dia-video-

Της είπαν οτι ο Πρέκας τρεντάρει ακόμη ,τι διάολο ? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
cmarin έγραψε:Άξιος!!!!

Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου

Και επιτέλους, απεκατέστησε ο Κ. Μητσοτάκης την αδικία να μην είναι υποψήφιος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
https://www.euro2day.gr/news/politics/a ... ttikh.html
:s_drinks

Παραλίγο να τον στερηθούμε από τα ψηφοδέλτια επειδή είπε μια κουβέντα παραπάνω:
http://www.topontiki.gr/article/308601/ ... i-tank-exo
Εικόνα

Νομίζω αποκαθίσταται μεγάλη αδικία, ο Μπογδάνος έχει προσφέρει πολλά στην παράταξη και έχει ρεύμα, το είχα γράψει ξανά, οι ψηφοφόροι της ΝΔ τον θέλουν.
:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#585878 ^ απροπό, επειδή ο κωνσταντίνος είναι γνωστός στην α' και δη στο 5ο δημοτικό διαμέρισμα (μάδερλαντ του δίπλωματ), έχω την υποψία ότι θα τα πάει καλά (aka θα βγει). :lipsealed: :(

Τσέκαρα λίγο τα κιτάπια μου και ο φίλος δηλώνει ως αυτόχθων της πλ. αμερικής άρα βάλε και το 6ο μέσα.
Εμπλουτισμένη η επόμενη βουλή.
Τελευταία επεξεργασία από diplomat και 31 Μάιος 2019, 17:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά