Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Serf έγραψε:Ολοκλήρωσε κάποιος το Picard; Κάποιο σχόλιο overall για τη σειρά; Να αφιερώσουμε χρόνο;
Tην σαιζόν 3 τη βρήκα πολύ ευχάριστη. Βέβαια ίσως είμαι θετικά προδιατεθιμένος αφού η σειρά TNG ήταν η αγαπημένη μου αλλά να σημειώσω ότι τη σαιζόν 2 δεν την συμπάθησα.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
sknipper έγραψε:The Diplomat στο Netflix. IMDB 8.2/10
Προσοχή υπάρχει και άλλη σειρά με τον ίδιο τίτλο επίσης φετινή.
Το ξεκίνησα επειδή διάβασα καλά σχόλια αλλά με μισή καρδιά με βάση το trailer. Τελικά όμως το ευχαριστήθηκα πολύ. Παίζουν καλά και έχει ωραία γυρίσματα/ανατροπές. Βέβαια τελειώνει με μεγάλο μπαμ που μας αφήνει ξεκρέμαστους για να περιμένουμε την επόμενη σειρά.

Και έτσι μου λύθηκε η απορία για το ποιος πλούσιος μπορεί να μένει στο παλατάκι Winfield House μέσα στο Regent's Park όπου όλο μπαίνουν και βγαίνουν μαύρα αυτοκίνητα όποτε περνάω από εκεί με το ποδήλατο. Είναι η επίσημη κατοικία του Αμερικανού πρέσβυ στο Λονδίνο. Δεν είναι άσχημα....
Και εγώ το ξεκίνησα ωραία σειρά σε κρατάει

< >
Άβαταρ μέλους
By cabala10
sknipper έγραψε:
Serf έγραψε:Ολοκλήρωσε κάποιος το Picard; Κάποιο σχόλιο overall για τη σειρά; Να αφιερώσουμε χρόνο;
Tην σαιζόν 3 τη βρήκα πολύ ευχάριστη. Βέβαια ίσως είμαι θετικά προδιατεθιμένος αφού η σειρά TNG ήταν η αγαπημένη μου αλλά να σημειώσω ότι τη σαιζόν 2 δεν την συμπάθησα.

ελεγα πως θα βλεπαμε για τελευταια φορα τον q αλλα τελικα thats so q :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Serf

Με την επιφύλαξη του αποτυπώματός του στην πολιτική, απλά respect για τον Άρνι!!!

Άβαταρ μέλους
By pro
#819672 Zerozerozero πολυ καλο. Fauda καλο. Fubar παπαριτσα.

Σε αλλα νεα, το SAS Rogue Heroes ηταν αρκετα καλο. Δειχνει πως ξεκινησαν οι SAS το Β παγκοσμιο πολεμο.
Ενα ενδιαφερον εχει και το East Side. Ισραηλινοι, Παλαιστινιοι, Ελληνικο Πατριαρχείο και ακινητη περιουσια sτην ανατολικη Ιερουσαλήμ.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
pro έγραψε:... Fubar παπαριτσα...
Το είδα, δεν είναι σπουδαίο και αν θέλεις να γίνεις κριτικός θα βρεις πολλά να πεις αλλά μου άρεσε οπότε θα το έλεγα ευχάριστη παπαρίτσα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#820659 Επιτέλους βγήκαν και τα τελευταία επισόδια του Manifest τα οποία είδα. Και για μια φορά χάρηκα σειρά που τελειώνει, με τέλος, δηλαδή χωρίς να περιμένεις να γίνουν άλλα πράματα σε επόμενα πιθανά/απίθανα επισόδια, κλείνοντας όλα τα ανοιχτά θέματα και με πλήρη ηθική καταξίωση (οι καλοί κερδίζουν οι κακοί την πατάνε κλπ). Σε αφήνει με feel good αισθήματα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#820670 Κι εγώ τα περίμενα πώς και πώς αλλά είμαι στο 14 και κουράστηκα. Σασμο το έχουν κάνει