αλλο σύμπαν ,ξέρω.

Serf έγραψε:Ολοκλήρωσε κάποιος το Picard; Κάποιο σχόλιο overall για τη σειρά; Να αφιερώσουμε χρόνο;Tην σαιζόν 3 τη βρήκα πολύ ευχάριστη. Βέβαια ίσως είμαι θετικά προδιατεθιμένος αφού η σειρά TNG ήταν η αγαπημένη μου αλλά να σημειώσω ότι τη σαιζόν 2 δεν την συμπάθησα.
sknipper έγραψε:The Diplomat στο Netflix. IMDB 8.2/10Και εγώ το ξεκίνησα ωραία σειρά σε κρατάει
Προσοχή υπάρχει και άλλη σειρά με τον ίδιο τίτλο επίσης φετινή.
Το ξεκίνησα επειδή διάβασα καλά σχόλια αλλά με μισή καρδιά με βάση το trailer. Τελικά όμως το ευχαριστήθηκα πολύ. Παίζουν καλά και έχει ωραία γυρίσματα/ανατροπές. Βέβαια τελειώνει με μεγάλο μπαμ που μας αφήνει ξεκρέμαστους για να περιμένουμε την επόμενη σειρά.
Και έτσι μου λύθηκε η απορία για το ποιος πλούσιος μπορεί να μένει στο παλατάκι Winfield House μέσα στο Regent's Park όπου όλο μπαίνουν και βγαίνουν μαύρα αυτοκίνητα όποτε περνάω από εκεί με το ποδήλατο. Είναι η επίσημη κατοικία του Αμερικανού πρέσβυ στο Λονδίνο. Δεν είναι άσχημα....
sknipper έγραψε:Serf έγραψε:Ολοκλήρωσε κάποιος το Picard; Κάποιο σχόλιο overall για τη σειρά; Να αφιερώσουμε χρόνο;Tην σαιζόν 3 τη βρήκα πολύ ευχάριστη. Βέβαια ίσως είμαι θετικά προδιατεθιμένος αφού η σειρά TNG ήταν η αγαπημένη μου αλλά να σημειώσω ότι τη σαιζόν 2 δεν την συμπάθησα.

pro έγραψε:... Fubar παπαριτσα...Το είδα, δεν είναι σπουδαίο και αν θέλεις να γίνεις κριτικός θα βρεις πολλά να πεις αλλά μου άρεσε οπότε θα το έλεγα ευχάριστη παπαρίτσα.
Ας ήταν η γραμμή τερματισμού 300μ παρακάτω και μπο[…]
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]