Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
markvag έγραψε:Αααααααα! Τώρα κατάλαβα τι ήθελε να πει ο ποιητής... :s_yes

:s_howdy

Καταλαβαίνω ότι έχω "χτίσει" ένα προφίλ οικονομικού ανθρωποφαγισμού/τρόικας εσωτερικού, πράγμα που δε μ' αρέσει καθόλου. Μα καθόλου όμως.
Μεταξύ των άλλων (μπόλικων) αρνητικών, αυτό δημιουργεί παρεξηγίσιμες καταστάσεις σε πολλά από τα γραφόμενά μου

Μάλλον πρέπει να επανεξετάσω κάποια πραγματάκια αναφορικά με τη σύσταση και το περιεχόμενο των ποστινίων μου.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
REALZEUS έγραψε:Πούστη g, έχει χάρη που με ξύπνησαν νωρίς τα CL 415 σήμερα. Τρώω πρωινό κρουασανάκι-βερίκοκο με Μαλαματίνα, Τζι, και παίζω με το ΓΕΜΑΤΟ Μ1911... :s_airkiss

:s_laughat
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Deleted User 1 έγραψε:

:s_laughat

Πω. Περίμενα (πολύ) καλύτερα πράγματα από ένα στεφάν147.

Τί νέτγουιξ (πάρε κατάλαβε από το όνομα) καλέ μου φίλε; Είναι να γελάει κανείς, της πλάκας (και βγάλε) ιστορία. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#585673 Άκου Στεφάν, δεν θα με βάζεις ίσα και όμοια με τον μπουχέσα αυτόν!!! :rant:

Όταν εγώ έπινα στις 4 το πρωί απλή αμόλυβδη (δεν είχαμε το 1993 σούπερ), αυτός βύζαινε!!! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#585675 ο Φιλης απλα ειπε την αληθεια

Στη συνεδρίαση της ΠΓ ακούστηκαν πολλές απόψεις κριτικής και αυτοκριτικής για τις πολιτικές και τις συμπεριφορές που οδήγησαν στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, με τον Νίκο Φίλη να παρουσιάζει «πλατφόρμα» τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «οι κοινωνίες στην Ευρώπη βγήκαν από την κρίση από τη δεξιά πόρτα και η Ελλάδα δεν μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση» και, συνεπώς, θα πρέπει να αναζητηθούν τα βαθύτερα αίτια του εκλογικού αποτελέσματος. «Λέμε ότι μας εμπόδισε το Μνημόνιο να κάνουμε τις πολιτικές μας, αλλά υπήρχαν και τομείς όπως ο εκσυγχρονισμός του Κράτους και οι σχέσεις Κράτους και Εκκλησίας που δεν μας εμπόδισε το Μνημόνιο και όμως δεν κάναμε τίποτα» φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Παιδείας.

Την ειπε μαλλον γιατι εμεινε εκτος σκηνης αλλα αυτη ειναι...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
diplomat έγραψε:Πω. Περίμενα (πολύ) καλύτερα πράγματα από ένα στεφάν147.

Τί νέτγουιξ (πάρε κατάλαβε από το όνομα) καλέ μου φίλε; Είναι να γελάει κανείς, της πλάκας (και βγάλε) ιστορία. :iconcool:

Eίμαι τέρμα φαν Παρασκεύα και το netwix έχει ξεκινήσει να στήνεται με δικούς recruits οπότε δεν είμαι ιδιαίτερα αντικειμενικός. :thumbsup:

Κατά τα άλλα στόχος επετεύχθη αν δεις απάντηση Δια. :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#585678 Δία πρόσεχε τι λες! :rtfm: :adminpower:

Ακου μπουχέσας ο Φάνης Λαμπρόπουλος! :s_shout

CEBACMOC :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#585682 Έχουμε έτσι ένα πολύ καλό αποτρεπτικό χαρτί στα χέρια μας σε περίπτωση που οι κουμπάροι θελήσουν να κάνουν ντού σε κάποιο νησί .
Γνωρίζουν οτι μπορεί να χάσουμε μερικά νησιά στο τέλος λόγω απόστασης αλλά κι αυτοί θα "εξαφανιστούν" από το χάρτη της Θράκης.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#585691 κοίτα φίλε, όταν αποδέχεσαι εθνικούς αυτοπροσδιορισμούς εκτός συνόρων , δεν θα πρέπει να αποδεκτείς και εντός;
Άβαταρ μέλους
By red_monster
REALZEUS έγραψε:
red_monster έγραψε:Αν ο κομμουνισμός κατάφερε να διαλύσει την ΕΣΣΔ η οποία διέθετε

το 1/5 του χερσαίου πλανήτη
τεράστιες καλλιεργήσιμες εκτάσεις
πλουτοπαραγωγικές πηγές
καλό επίπεδο εκπαίδευσης

ποια η τύχη των υπολοίπων ?

Τι συζητάμε εν έτει 2019 ρε φούστη μου

Αν δεν τρολάρεις, δεν ξέρεις απλά τι σου γίνεται. Ιστορία δεν διαβάσατε στο ΕΜΠ;
Ο Κομμουνισμός πήρε μια ριμαγμένη Ρωσική Αυτοκρατορία, που ήταν καθαρά αγροτική χώρα, ξεπέρασε το τέρας του Α ΠΠ', νίκησε στον μεγαλύτερο πόλεμο της ανθρωπότητας (τον Β' ΠΠ) και στο ενδιάμεσο και μετέπειτα μετέτρεψε την καθυστερημένη βιομηχανικά Ρωσία στην μεγαλύτερη στρατιωτική και βιομηχανική δύναμη του κόσμο. Κι εσύ μου λες ότι την κατέστρεψε; :tomato: :vava: :dizzy: ΕΛΕΟΣ!!! :s_mad

Πούστη g, έχει χάρη που με ξύπνησαν νωρίς τα CL 415 σήμερα. Τρώω πρωινό κρουασανάκι-βερίκοκο με Μαλαματίνα, Τζι, και παίζω με το ΓΕΜΑΤΟ Μ1911... :s_airkiss

ΥΓ: Η πλάκα είναι ότι η παραπάνω πρόταση είναι 100% αληθινή, ειλικρινά όμως... :innocent:

Θα σε συμβούλευα για πολλοστή και τελευταία φορά να μην γυρνάς τη συζήτηση στο προσωπικό

Η κολεκτιβοποίηση και το αμόκ να προλάβουν τις βιομηχανικές εξελίξεις έστειλαν εκατομμύρια κόσμο να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα. Για μετά βιομηχανοποίηση δεν το συζητώ. Για να δουλέψει ένας Η-Υ θέλει αληθή στοιχεία, ανέκδοτο για το καθεστώς
Τελευταία επεξεργασία από red_monster και 30 Μάιος 2019, 14:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mousatos
QsisVTS έγραψε:κοίτα φίλε, όταν αποδέχεσαι εθνικούς αυτοπροσδιορισμούς εκτός συνόρων , δεν θα πρέπει να αποδεκτείς και εντός;

Σίγουρα , αλλά σύμφωνα με τη συνθήκη της Λωζάνης θεωρούνται Έλληνες μουσουλμάνοι . Και ένα μεγάλο ποσοστό ήταν πομάκοι δηλ. Βούλγαροι ή βουλγαρόφωνοι μουσουλμάνοι των βουνών που συνορεύουν με τη Βουλγαρία.
Γι'αυτό είπα , σε περίπτωση πολέμου , εφ'όσον θεωρούν τον εαυτό τους Τούρκο , θα πάρουν τον πούλο.
Εξ'αλλου έπρεπε σύμφωνα με τη συνθήκη της Λωζάνης να ισχύει η αρχή της αμοιβαιότητας και στην Κων/πολη τους κυνήγησαν όλους . Βέβαια κόβω το δεξί μου χέρι οτι πίσω απ'αυτή την ιστορία κρύβονται τα συνεταιράκια τους οι Αγγλάρες , για αντίποινα της Κύπρου που χάσανε .
Ό,τι δεν μπορέσανε να κάνουνε φανερά όπως στα Φώκλαντς , το κάνανε και εξακολουθούν να το κάνουν στα μουλωχτά με τα συνεταιράκια τους σε Ελλάδα και Τουρκία.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#585702 και ποιος μας λέει ότι μελλοντικά δεν θα παίξει μια νέα κριμαία εκεί; η συνθήκη της λωζάνης κοντεύει αιώνα