pro έγραψε:Είχαμε μια κουβέντα πριν κάποιους μήνες, μετά τον θάνατο του αστυνομικού από φωτοβολίδα. Διαβάζοντας το κατηγορητήριο, τους διαλόγους, τους εμπλεκόμενους, τις σχέσεις μεταξύ τους είναι πλέον ξεκάθαρο αυτό που έλεγα από την αρχή - κι έβγαζε και μάτι εδώ που τα λέμε. Δεν είναι όλοι το ίδιο, δεν είναι όλα ισιάδι. Βία και χουλιγκάνια υπάρχουν παντού και είναι κυρίως κοινωνικοί οι λόγοι ύπαρξής τους. Η συγκεκριμένη όμως δομή, η οργάνωση, τα διαπλεκόμενα, ομάδα, μέσα, επιχειρήσεις, δήμος είναι μοναδικό φαινόμενο. Και είναι απορίας άξιο πως δεν έχετε ξενερώσει πλήρως από το σίχαμα αυτό - όσο κι αν η ομάδα είναι κάτι περισσότερο από τα εκάστοτε πρόσωπα.
Αυτο που αποκαλυφθηκε δεν ειναι ποδοσφαιρο ειναι εγκλημα, μαφια, υποκοσμος.
Δεν μου κανει καμια εντυπωση ολο αυτο αλλα δεν εχω καμια ελπιδα οτι θα γινει κατι. Οπως και για το Noor1 ή την greek mafia
Ας μπουνε ολοι φυλακη, το μονο που με νοιαζει ειναι αν περασει η ομαδα την Βιλλα, χλωμο αλλα η ελπιδα....
Fiat Panda 7,6l/100km
Καί του Τζούνιορα.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Να σημειωθεί η σημερινή ημέρα, 02/05/2024
34 στην Μπαρτσελόνα στο μπάσκετ, 4μπαλο στην Άστον Βίλα έξω
Εντός και εκτός έδρας που θα έλεγε και ο Τάκης
Πόσες φορές έχουμε χάσει προκρίσεις και έχουμε αρρωστήσει από τον αμυντικά αφελή Ολυμπιακό.
Αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι βάζελος να παίξει έτσι.
Βλέπω 4-4-2 με Κααμπι, Γιοβετιτς, Φορτούνη, Ποντένσε και θα φάμε 7.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ δεν έκανες και τίποτα.
Ο τέταρτος νίκησε τον τέταρτο.
Βγείτε τρίτοι ρεμάλια.
Τιναφτο ρε μλκ Μπάγερ, πώς κατάντησες έτσι. Κυλοτας; ΚΥΛΟΤΑΣ;;;
Τουλάχιστον ο Τζουνιορας είναι με την τσάπα του Ιταλακια δίπλα στο κλησακι της Αγιά Τριάδας, εσύ κάτσε βγάλε σελφι με τα κοντάρια.
Ούτε η Αγάπη Βαρδινογιάννη τέτοια κατάντια.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε:Τουλάχιστον ο Τζουνιορας είναι με την τσάπα του Ιταλακια δίπλα στο κλησακι της Αγιά Τριάδας, εσύ κάτσε βγάλε σελφι με τα κοντάρια(
Δεν είναι ευγενικό αυτό που μου είπε να σου πω
:yikes:
Scotch έγραψε:Εμένα με έφαγε ο μικρός σήμερα να πάμε να δούμε το ΟΣΦΠ-ΑΕΚ. Ρε πώς μας κλέβει ο Τίγρης. Μισές τιμές τα εισιτήρια... Και βρίσκεις άνετα, όχι όπως σ' εμάς που εξαντλούνται στο τέταρτο.
Θα πανηγυρίσετε κούπα στο τηγάνι, αξία ανεκτίμητη

(Ματθ.ιθ΄30 / Μάρκ.ι΄31)

Εισαι στο μυαλοοοοοοοο, κατι μαγικοοοοοοο.....
Fiat Panda 7,6l/100km
Τι έγινε ρε παιδιά ?
Δεν είναι πια μιλκο cup το Κόνφερενς ?

< >