Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#585587 και εγώ αν με χώνανε τον καλό καιρό σε μια θεσούλα του δημοσίου μια χαρά θα τους ψήφιζα μέχρι να αποθάνω.
Αν είχα εισπάξει και κάνα εφάπαξ ογκόλιθο , θα έβαζα μέχρι και τα εγγόνια μου να τους ψηφίσουν.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#585592 Τόσα χρόνια και ακόμα δεν έχεις μάθει μπαλίτσα :rtfm:
Βουτας το εφάπαξ και στον επόμενο γύρο πλειοδοτεις την ψήφο σου ανάλογα με τη νέα παροχολογία :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#585593 αυτό έκαναν οι υπόλοιποι και έπεσαν τα ποσοστά του Πατσόκ.
εγώ είμαι τίμιος. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By DAP
#585595 Μου αρεσε η πιστη στη ιδεολογια των κομματων που υποστηριζετε...... :hmmm: :lol:
Ακριβως οτι κανει και η πλειοψηφια των Ελληνων ψηφοφορων.....
Και γω μη χολοσκατε,τα ιδια σκεπτομαι και πραττω......
Άβαταρ μέλους
By markvag
diplomat έγραψε:-Η λύση είναι να αντιμετωπίσουμε αυτά τα μειονεκτήματά μας. Σε αυτή τη λύση αντιδρά ο ελ, ταμπελοποιώντας την ως νεοφιλελέ λαίλαπα (ήρθα full circle).

:s_roses :s_roses :s_roses

Αααααααα! Τώρα κατάλαβα τι ήθελε να πει ο ποιητής... :s_yes

:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By georgetz
cmarin έγραψε:
QsisVTS έγραψε:με λίγο γυάλισμα και κάνα facelift μια χαρά θα αναστηθεί, αφού αυτό κατά βάθος θέλει ο κόσμος, ας μην κοροϊδευόμαστε

Αυτά τα έκανε και αναστήθηκε. Κανείς δεν θυμάται πια. Τωρα, θα κάνει και κυβέρνηση με τον Κούλη με το 10% που θα τσιμπήσει, θα βγουν και υπουργάρες από εκεί μέσα και θα μας ξανασώσει!
Η ιστορία πλέον επαναλαμβάνεται πολύ σύντομα....

Περι Κιναλ

με αυτοδυναμία Κούλη -> δεν τίθεται θέμα
με ισχυρή διαφορά Κούλη ->συγκυβέρνηση-> θα φάει τα μούτρα του 2η φορά
με εκλογές 2ο γύρο που ισχύει διαφορετική εκλογική μέθοδος αν θυμάμαι καλά -> ισχυροποιημένη συγκυβέρνηση αν ανεβάσει τα ποσοστά του, τουτέστιν, νο μορ δεκανίκι (θα'θελε :s_laughat )

Αυτή τη στιγμή σε περιφέρειες, δήμους κ προετοιμασία εθνικών -> ούτε για αστείο να συζητηθεί το ενδεχόμενο σύμπραξης/συγκυβέρνησης
(στα φανερά , στα κρυφά η συγκεκριμένη εβδομάδα περιλαμβάνει τερτίπια που οι Borgias θα κοκκίνιζαν )
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#585612 Δεν υπάρχουν σενάρια για τις εκλογές. Αυτοδυναμία 110%, τι συζητάμε;
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#585613 Κατσε δες την ομαδα σου ρε. :s_roses
Περιμενω διπλα σε λιγο. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
Corto Maltese έγραψε:Δεν υπάρχουν σενάρια για τις εκλογές. Αυτοδυναμία 110%, τι συζητάμε;

Δεν είναι και τοσο ευκολο πάντως στις εθνικές- πολύ δυσκολα θα εχουμε 20% εκτός βουλής. Αν πάμε σε ενα φυσιολογικό ποσοστό εκτός βουλής, τότε το κατώφλι αυτοδυναμίας θα είναι κάπου 36-38%
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#585621 39-32 θα είναι το σκορ. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#585622 Καλά αν φτάσει 39 προφανώς θα είναι αυτοδυναμη με τα μπουνια - αλλά μου φαίνεται πολύ χλωμό. Ίδωμεν.....

edit: Με 39% πρώτο κόμμα θέλει μόλις 3,5% εκτός βουλής για να τσιμπήσεις αυτοδυναμία.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
g8777 έγραψε:Εμαθα απο τον καλυτερο. :inlove:

Που σαι, εχω τουλαχιστον τη στοιχειωδη αυτογνωσια οταν λιγδωνω το αντερακι μου να μην με θεωρησω εντερπρενερ και τους υπολοιπους τεμπεληδες.

:iconcool:

Έβλεπα πριν από λίγες μέρες ένα ντοκυμαντέρ για την ιστορία της Thatcher, και μια περιγραφή της (από τον Heseltine μάλιστα, που είναι από τα ιερά τέρατα των συντηρητικών) μου θύμισε κάποιους, ονόματα δεν λέμε:

" She comes from a certain social background, one step up the ladder of economic success, with it a lot of the characteristics that you associate with people who have just made it: a certain intolerance of those who haven't, a certain suspicion of those who are further up the ladder, a certain bigotry, slightly over-simplistic solutions about the nature of the society in which they live".

:iconcool: :iconcool:

https://www.youtube.com/watch?v=-mYX6wcl1cw (από το 31:30 και μετά περίπου)
Άβαταρ μέλους
By mousatos
g8777 έγραψε:Νεοφιλελε πρακτικες σε χωρες -παριες---> ανοδος βιοτικου επιπεδου.

Εικόνα

Rrrrright.

2003; 2003 ; μήπως είσαι αρχαιολόγος ;
Για τσέκαρε πόσε βγάζει ένας Χιλιανός σήμερα...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#585635 εφτασεεεεε :lol:

λατινική Αμερική βάσει του ΔΝΤ

Εικόνα

η Ελλάδα είναι στα 29,123$
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#585637 Αν ο κομμουνισμός κατάφερε να διαλύσει την ΕΣΣΔ η οποία διέθετε

το 1/5 του χερσαίου πλανήτη
τεράστιες καλλιεργήσιμες εκτάσεις
πλουτοπαραγωγικές πηγές