axel12p έγραψε:markvag έγραψε:Βέβαια, αυτό εδώ είναι μία ακόμα Μ@Λ@ΚΙΑ ολκής από το πρωκτοθέμα, μιας και δεν έχει αποδειχθεί τίποτα, οι συγκεκριμένοι είναι ΥΠΟΠΤΟΙ.Και δεν ξέρω πόσο νόμιμη είναι η δημοσίευση των φωτογραφιών τους... Αλλά μπροστά το να χαϊδέψουμε τα ματάκια των Ελλημπάν (zorz
![]()
), τί είν' ο νόμος... Εξάλλου, έχει αποδειχθεί άπειρες φορές πως τον Ελλημπάν τον ενδιαφέρει ο νόμος μόνο όταν συμφωνεί με την άποψη που έχει ήδη διαμορφώσει, αλλιώς είναι ένα κωλόχαρτο...
Σωστό και αυτό, από την άλλη βέβαια αν η απόφαση τελεσιδικησει μετά από δέκα χρόνια, δεν ξέρω πόση αξία θα έχει να μας παρουσιάσουν τους αλήτες που σκότωσαν το παιδί. Άσε που έχω την εντύπωση πως έχουν ήδη παραδεχτεί την συμμετοχή τους, απλά τώρα ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλο για τα μαχαιρώματα (εντωμεταξυ το παιδί έφυγε και από τα χτυπήματα στο κεφάλι, οπότε ο φονιάς δεν είναι ένας).
Υ.Γ. Να σημειώσουμε πως πέρα από τις φωτογραφίες, λογικά και οι καταθέσεις, δικογραφία κλπ είναι απόρρητα σε αυτή την φάση.
ναι ναι απορρητα
παρτε ολη την καταθεση φορα παρτιδα
https://www.iefimerida.gr/ellada/katath ... -ston-alki

Και δεν ξέρω πόσο νόμιμη είναι η δημοσίευση των φωτογραφιών τους... Αλλά μπροστά το να χαϊδέψουμε τα ματάκια των Ελλημπάν (zorz
), τί είν' ο νόμος... Εξάλλου, έχει αποδειχθεί άπειρες φορές πως τον Ελλημπάν τον ενδιαφέρει ο νόμος μόνο όταν συμφωνεί με την άποψη που έχει ήδη διαμορφώσει, αλλιώς είναι ένα κωλόχαρτο...